Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די מכוער.

בניו יורק ראיתי שאנשים לא רוצים שידפקו להם את האוטו בחניה אז הם שמים את הדבר המכוער הזה על הפגוש.

דלתות זה בעיה, האוטו שלי דפוק לגמרי.

http://www.bumperbully.com/

BB-Bumper-Protector-Black3.jpg

BB-Bumper-Protector-Black.jpg

אייל

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי אכפת שזה מכוער אם זה עושה את העבודה? אתה לא נוסע עם זה. מה שמעצבן זה ההתעסקות בלשים את זה כשחונים ולהוריד את זה כשנוסעים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא באמת יעזור בתל אביב..90 אחוז מהשפשופים שהרכב שלי ספג בזמנו היו בפינות של הפגוש.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אותי הכי מעצבן זה שנכנסו לי ברכב ( שריטה יפה ) ופשוט המשיכו לנסוע כאילו לא קרה כלום, לא ראיתי את זה כי היייתי בבית קפה אבל שהגעתי אחרי זה יכולתי לדבר לקיר

פורסם
זה לא באמת יעזור בתל אביב..90 אחוז מהשפשופים שהרכב שלי ספג בזמנו היו בפינות של הפגוש.

Sent from my D6603 using Tapatalk

עיטוף פגוש יעזור נגד זה. (מניסיון אישי)

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם
למי אכפת שזה מכוער אם זה עושה את העבודה? אתה לא נוסע עם זה. מה שמעצבן זה ההתעסקות בלשים את זה כשחונים ולהוריד את זה כשנוסעים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

הניו יורקרים נוסעים עם הדבר המכוער הזה מדלדל מאחור

אייל

פורסם

התנהגות היע עניין של סביבה ומקום.

אני רגיל לקבל חבילות ולשלוח דואר בסוכנות קטנה על הכרמל. מזמין תור, מוציא מספר התור מתנהל לפי הזימון במחשב.

יצא לי להשתמש פעם - פעמיים בשרות בית הדואר המרכזי בעכו . אותו דבר.

אבל לפני מספר שבועות הגעתי לדואר בקריון. היה לי תור מוזמן לשעה 16:00, שעת פתיחת הסוכנות. עם פתיחת הדלת אנשים התנפלו על הדלפקים, לא היתה שום התיחסות למספרים - לא מצד הקהל ולא מצד הפקידות. מצד שני, הרמתי קול והודעתי לפקידה שיש לי תור מוזמן לשעה 16:00, וגם נדחקתי לפני המתנפל התורן. קיבלתי שירות מיד. אבל כל עוד אפשר, אמנע מביקור בסוכנות זו.

לגבי קופת חולים - ברוב המקומות שאני מכיר התורים מתנהלים יפה, והכנסת ניהול התורים הממוחשב שיפר מאד את המצב. אבל תמיד ימצא אותו חצוף שיתפרץ לחדר הרופא או האחות בלי להתחשב בכך שמתנהלות בו שיחות דיסקרטיות, ואנשים מסירים את לבושם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל כך מעצבן.. במשך 3 חודשים הצלחתי למנוע מכות למיניהן ברכב שחניתי רחוק ובמקביל ובדיוק אחרי הפוליש(כי מי מקבל רכב חדש בלי סווירלים..) שיפשוף בצד של הטמבון, פשוט מוציא את החשק להוציא רכב חדש... באותו רגע רציתי למות.. וכמובן שאין פתק ואין כלום

אני חושב לחפש כיסוי לרכב שיגן מהדברים האלה כמו שמישהו רשם כמה דפים אחורה.. כבר פחות מעניין הסווירלים אלא העיקר שלא יהיה שיפשופים ומכות מפתיחת דלת.

פורסם

עיטוף.

יש לפגושים ואפשר גם כמו בעלי גיפים לשים על הדלתות ולמנוע שריטות ומכות.

כל עוד המכה לא חזקה לא יהיה לך סימן. מכה חזקה שמשאירה שקע גם לא תשאיר סימן ורק השקע יהיה

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

חן, אתה רוצה ״מחקר״? צפה בארץ נהדרת, או בגשש, או בגבעת חלפון.

הסטירה הישראלית לא במקרה פעם אחר פעם עוסקת באנשים מהסוג הזה.

זו המציאות.

הדבר היחיד שאפשר לחקור כאן, זה למה בישראל הבון טון זה לא לספור אף אחד חוץ מעצמך. וגם זהלא מסובך מדי. כבר כתבתי בשרשור דומה, שזה מה שמקבלים כשבונים מדינת לאום על רגשי נחיתות קבוצתיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קצת אחרת :

אבא שלי בביקור בשוויץ פתח דלת בטעות על אוטו שהחנה לידו . בעל הרכב התלונן במישטרה והמישטרה הצמידה פיתקית עם "הצעה " להיתקשר לבעל הרכב עם מס הטלפון שלו .

אבי יצר קשר עם בעל הרכב שלאחר ביקור במוסך סיכמו עלות פיצוי - בעל הרכב התקשר למישטרה להודיע על סגירת העינין ...

פורסם

גם אפשר לשים מצלמת דרך לקדימה ואחורה.. ראיתי שכבר בהרבה מצלמות יש מצב חניה שמקליט רק שהוא מזהה תנועה(מצריך חיבור למתח קבוע) ואז אפשר לראות מי פגע אבל זה גם פיתרון בעייתי כי זה ללכת למשטרה על כל רכב שפתח עליך דלת ולהביא פרטים.

• תוכן חדש...