shimos
-
הודעות
75 -
כאן מאז:
סוג התוכן
פורומים
בלוגים
מאמרי משתמשים
גלריה
חנות
הורדות
לוח שנה
כל מה שפורסם על ידי shimos
-
מיצובישי אאוטלנדר 2.0 Instyle לעומת קיה ספורטאז' LX 2.0
shimos פרסם הודעה בנושא של ליאור ביתר בתוך ייעוץ ברכישת רכב
מסכים איתך, כן לפי מה שאני יודע באמת ה אאוטלנדר קצת יותר חסכוני, אבל הפער ממש לא גדול, לפותח הדיון, הייתי בכללי מציע לך לקבוע נסיעת מבחן על 2 הרכבים ולראות באיזה יותר נוח לך לנהוג, ולמה אתה יותר מתחבר, אני גם חושב שאם לוקחים את כל המרכיסים הספורטאז מציע תמורה טובה יותר, אבל אתה תצטרך בנסיעת מבחן גם להרגיש למה אתה יותר מתחבר. -
כמו שרשמו לך למעלה, רכב מצויין ,זריז מאוד ויש לו תגובות מהירות, אי אפשר לעשות לזה השוואה לרכב ספורט אבל לגיפון זה באמת ממש סבבה, על בעיות שיש לספורטאז ( ולגיר בפרט ) לא יצא לי בכלל לשמוע, איזה בעיות יצא לך לשמוע על הגיר? או איפה קראת?
-
נראה כמו רכב חמוד, מצד אחד אני שמח שיש לאט לאט יותר רכבים היברידים, גם מבחינת הסביבה וגם מבחינת צריכת הדלק. הבעיה של האיוניק זה שהוא הרבה יותר רכב פרטי מאשר גיפון ופה לדעתי תהיה הבעיה שלו בתחרות עם הנירו, לגיפונים יש קהל גדול יותר מאשר רכבים פרטיים, בכל מקרה תהיה כאן תחרות יפה וחשובה, כיף שיש עוד ועוד רכבים טובים לסביבה.
-
ככה, מבחינת צריכת דלק האיביזה יותר טובה מהפיקנטו, מבחינת בטיחות אמינות ונוחות נסיעה אין ספק שהייתי הולך על הפיקנטו תוסיף לזה את ה7 שנות אחריות, לגבי מה שרשמו לך על הביטוח זה אני פחות יודע אבל כמו שהוא רשם אפשר לבדוק בWOBI ולראות את ההבדלים, בכל מקרה אני חושב שהכי נכן והגיוני מבחינתך יהיה לעשות נסיעת מבחן ולראות מה יותר נוח לך בנהיגה.
-
קיה סיד SW/יונדאי אלנטרה/יונדאי I30CW - התבלטות לגבי רכב 2016
shimos פרסם הודעה בנושא של yonifrid בתוך ייעוץ ברכישת רכב
מצטרף כאן להמלצות של החבר'ה, כמו שרשמו לך הרכבים מאוד דומים ואין סיבה לשלם יותר על היונדאי, כמו כן הסיד רכב מצויין וממש נוח לנהיגה. -
מחכה גם לשמוע קצת פרטים על איך הייתה הנסיעה עם התיבת הילוכים,המחיר ממש מפתיע לטובה, אשמח גם לשמוע לגבי הצריכת דלק.
-
רכב לחיילים משוחררים תקציב 120 ואפשר גם בפחות אמין זריז ואוטומטי
shimos פרסם הודעה בנושא של bigmik בתוך ייעוץ ברכישת רכב
יצא להם לחשוב על אופצית הקיה סיד? רכב מאוד אמין ונוח, ועם צריכת דלק טובה, יצא להם לעשות נסיעת מבחן על רכב מסויים שהם מעדיפים? -
במידה וזה רק אוטמוט הייתי באמת הולך חושב על האופציה של I20 או מוסיף לרשימה את הקיה פיקנטו,לגבי אמינות שתיהן מאוד אמינות, לי אישית היה יותר ניסיון אישי עם פיקנטו ואני יכול להגיד שהרכב מצויין ומאוד אמין, יצא לך לנהוג על אחת מהמכוניות שציינת? לוודא שזה באמת נוח ומתאים לך?
-
משפחתית בת 3-2 שנים מול ג׳יפ עירוני בן 4-5 שנים. תקציב 90,000 +-
shimos פרסם הודעה בנושא של itaydi בתוך ייעוץ ברכישת רכב
ראיתי שכבר רשמו לך אז אני רק יחזק, קיה סיד יכולה להיות מבחינתך אופציה מעולה, תוכל למצוא בתקציב שלך, רכב מאוד נוח אמין ועם צריכת דלק טובה רכב משפחתי קלאסי ומצויין, במידה ואתה ממש רוצה גיפ אז פשוט תיקח את ההערות שרשמו לך כאן בחשבון. -
בנוגע לדלק אולי יש למיקרה יתרון קל, בנוגע לאמינות לפי מה שאני מכיר הפיקנטו אמינה יותר, אבל במידה ואתה קונה מחברת ליסינג אתה לא מקבל את 7 שנות אחריות של הייבואן שזה חבל, בכל מקרה ממליץ לכם לעשות נסיעת מבחן על שתי המכוניות ולאחר מכן תיהיו יותר חכמים.
-
אני את הקיה פורטה מאוד אוהב, רכב אמין ונוח מאוד היה לי לנהיגה, לכן הייתי הולך על הפורטה בכל מקרה אניממליץ לך לנסות לצמצם את האפשרויות ולעשות נסיעות מבחן על חלקן, ככה תהיה חכם יותר.
-
תתחדש, לא יצא לי לנהוג על ההונדה מספיק בשביל לדעת, את הג'טה אני מאוד אוהב אבל אם אתה מבסוט זה הכי חשוב
-
מיני - סופר מיני 60-70K אוטומטית משנתון 2014 לפחות
shimos פרסם הודעה בנושא של wzo4 בתוך ייעוץ ברכישת רכב
מבחינת המיני אני אישית הייתי מעדיף את הפיקנטו על המיצבוישי, מהניסיון שלי יותר אמינה ובטיחותית, בנוגע לרכישה שלך, במידה ואתה קונה בעסקת 0ק"מ אתה מבזבז את האחריות של הפיקנטו של ה7 שנים שזה מאוד חבל, הסוזוקי סוויפט גם ממש אחלה זה במידה ואתה רוצה סופר מיני אבל, נסיעות לצפון אתה מתכוון להרים או חיפה כזה? -
אני מסכים איתך כמעט על כל מה שרשמת כאן איכות החומרים השתפרה מאוד, אמינות,צריכת דלק, אפשר לקרוא לזה מהפכה של השנים האחרונות, פעם באמת לא הייתי מסתכל לכיוון של מכוניות כמו שציינת ( ספורטאז/טוסון וכו' ) היום אני קודם אסתכל ואבדוק אותם,העסקת 0 ק"מ בהחלט נשמעת עסקה מעולה מבחינת המחיר הבעיה היחידה זה האחריות שאתה מפספס פה, אתה מקבל ב0 ק"מ 3 שנים במקום 7 שנים שאתה קונה מהייבואן, זה שיקול שגם צריך לקחת לפני קנית הרכב.
-
ה308 באמת רכב מצויין, את המגאן אני אישית פחות אוהב, מהרשימה שרשמת אני אישית הייתי הולך על הקיה סיד, אומנם אמינות וצריכת דלק פחות חשובה לך ( מניח שזה רכב דלקן ) מלבד המושב האמצעי המושבים מאחורה יחסית מרווחים והרכב עצמו מאוד בטיחותי, בכל מקרה אם אתה יכול הייתי מציע לך לנסות לנהוג על המכוניות האלו לפני ולראות מה הכי מתאים לך ( אם יש לחברים/משפחה וכו' )
-
לא חושב שבאמת אפשר לדעת מה יהיה עם המחירים עוד חודש חודשיים, במידה ואתה יכול להתנייד עדיין בלי רכב אז אתה יכול לחכות ולראות מה יהיה,בכל מקרה במידה ובחרת בפיקנטו לקנות דרך 0 ק"מ זה סוג של בזבוז, אחד ההתרונות הגדולים שיש בפיקנטו זה ה7 שנות אחריות מהייבואן, אולי שווה לך לשקול את זה שוב.
-
ראיתי שמישהו רשם לך, אני גם חושב שהקיה סורנטו רכב מצויין, לפחות ממה שאני חוויתי החווית נסיעה איתו היא מעולה, בכל מקרה הייתי במקומך עושה נסיעת מבחן על מספר רכבים ודגמים בשביל לדעת מה יותר מתאים לך.
-
מסיים 3 שנים של רכב ליסינג בחברה. יכול לשדרג / לקנות
shimos פרסם הודעה בנושא של arielman22 בתוך ייעוץ ברכישת רכב
אני לא באמת חושב שאפשר עכשיו לדעת מה יהיה הערך שלו בעוד כ 3 שנים, בכל מקרה כמו שרשמת I30 ו קיה סיד אחלה של מכוניות שיתאימו לך, תעדכן מה המחירים שמציעים לך בסוכניות ( לגבי אפשרויות 3 ו4 ) ונוכל יותר לעזור לך,בכל מקרה לגבי קיה סיד יש אותו לחבר טוב שלי והוא מאוד מרוצה ממנו יופי של רכב, I30 קצת פחות מכיר.- 21 תגובות
-
- ליסינג 0 ק"מ
- ליסינג יד שנייה
- (ועוד 2 )
-
ריו / ספארק / פיקנטו / אטראז משומשת (הכותרת נערכה)
shimos פרסם הודעה בנושא של 4x1eg בתוך ייעוץ ברכישת רכב
כמו שרשמו לך, הריו רכב מצויין, יצליח לעלות לגליל ולגולן ללא בעיה,רכב מאוד אמין ונוח. ההתלבטות לדעתי היא בין הריו ל אטראז' אבל אני אישית הייתי הולך עם הריו ללא ספק. -
אני בכללי פחות מתחבר לפיגו, אבל לא יצא לי לשמוע מחברים ביקורות רעות על ה308, בכל מקרה אני במצב שלך הייתי הולך על הקיה סיד , רכב אמין מאוד ונוח לנהיגה, לא רואה בעיה בלהכניס בפנים 2 כלבים גדולים יצא לך לעשות נסעת מבחן על אחת מהמכוניות שציינת?
-
אותי הכי מעצבן זה שנכנסו לי ברכב ( שריטה יפה ) ופשוט המשיכו לנסוע כאילו לא קרה כלום, לא ראיתי את זה כי היייתי בבית קפה אבל שהגעתי אחרי זה יכולתי לדבר לקיר
-
כמו שרשמו לך הקיה סיד רכב מצויין, לגבי הקניה מהליסינג תבדוק כמה משמעותי זה המחיר כי אתה מפספס את האחריות של ה7 שנים של קיה שזה חבל מאוד, במידה וההפרש לא גדול כל כך הייתי משלם עוד קצת כסף וקונה כבר מהייבואן עם 7 שנות אחריות, זה עוד ישתלם לך בעתיד.
-
נסיעה קצרה בשביל עפר או נסיעה ארוכה עם הרבה באמפרים. מה עדיף?
shimos פרסם הודעה בנושא של AlonDrilich בתוך רכב כללי
מבחינת צריכת דלק כנראה שדרך העפר אבל כמו שרשמו לך אתה פוגע באוטו ( צמיגים ואולי גם פילטרים ) תמיד עדיף לנסוע על כביש רגיל לדעתי. -
קודם כל חבל לי ממש לשמוע על הגניבה! בנוגע לטוסון או ספורטאז, טוב מאוד שאתה עושה נסיעת מבחן,בהחלט יעזור לך לבחור, מה שכן חשוב שתנסה להשיג גם לספורטאז נסיעת מבחן ככה יהיה לך את ההשואה הכי טובה. בין הספורטאז לטוסון הייתי אני הולך על הספורטאז בעיקר בגלל המערכת בטיחות המתקדמת שיש בספורטאז, בסה"כ לדעתי שני הרכבים מאוד דומים אבל המערכת בטיחות שיש בספורטאז היא קלף שובר שוויון.
