Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, מצד אחד... שווה ממש. כי אחרי הכל זאת הונדה סיוויק, ובמחיר של 124K אתה קונה הונדה סיוויק ב-124K במקום מחיר המחירון שלה.

מצד שני... לא שווה בכלל, כי זה הונדה סיוויק, ושם אתה מקבל יונדאי i30 שהיא מכונית אחרת לגמרי ובטח תהיה גם עליה הנחה.

מצד שלישי, לך תדע כמה גבוהה תהיה ההנחה על היונדאי, ובכלל, זה יונדאי וזה הונדה. וזה 124K וזה במחיר לא ידוע. אבל הונדה זה הונדה.

מצד רביעי, אולי תהיה הנחה גם על האלנטרה. ופה זה כבר אלנטרה ולא סתם i30. ובטח תהיה הנחה טובה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי?(ושהפאנבויז של הסיוויק לא יאהבו לשמוע) יצא לי לנהוג על שתיהן והI30 לדעתי טובה יותר..היתרון היחיד של הסיוויק? מעמד האלוהות שלה בשוק היד 2 שיאפשר מכירה קלה יותר ביחס להצפה של הליסינג עם הI30.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

גם ה- I30 הנוכחית בסוף ימיה.

יונדאי I30 החדשה תוצג בתערוכת פריז שתתקיים בין הראשון ל-16 באוקטובר,

אך היא צפויה להיחשף עוד קודם לכן ב-7 לספטמבר.

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם

אני מחובבי הרכב, היה לנו במשפחה במשך שמונה שנים, אמינות מוחלטת, צריכת דלק טובה ומנוע חזק. הרכב נפגע בתאונה ובגלל המחירון הפסיכי שלו קיבלנו סכום מדהים מהביטוח עבור משפחתית בת שמונה.

יחד עם זה, הסיויק שאתה שוקל לקנות היום היא כמעט אותו רכב שאנחנו קנינו לפני 10 שנים. הסיויק החדשה כבר הוצגה ונמכרת בחו"ל. ב124K היא מאוד יקרה, לדעתי 110K זה מחיר שמשקף את המצב של הרכב הזה היום.

פורסם
האם כדאי לחכות למבצע יונדאי I30 שיהיה בינואר 2017 ?

אם אתה יודע איזה מבצע יהיה ב-2017, והוא משתלם, והרכב מתאים לך, ואתה לא צריך מכונית עד אז - אז כדאי לחכות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לך גם את ההאצ'בק ב114K שהוא מזכיר את הI30 במבנה, אולי יעזור לך יותר לסגור.

אני חושב שאכן ההנחה קטנה מידי במיוחד מאחר ויצא כבר דגם חדש בארה"ב שמיועד לאירופה, אתה יכול לחפש כבר ביקורות ולראות שיש הבדל גדול ברכב, החליפו גם את יחידת ההנעה (אין לדעת מה יגיע לארץ כמובן עם היבואנים המעולים שיש פה)

פורסם
אני מחובבי הרכב, היה לנו במשפחה במשך שמונה שנים, אמינות מוחלטת, צריכת דלק טובה ומנוע חזק. הרכב נפגע בתאונה ובגלל המחירון הפסיכי שלו קיבלנו סכום מדהים מהביטוח עבור משפחתית בת שמונה.

יחד עם זה, הסיויק שאתה שוקל לקנות היום היא כמעט אותו רכב שאנחנו קנינו לפני 10 שנים. הסיויק החדשה כבר הוצגה ונמכרת בחו"ל. ב124K היא מאוד יקרה, לדעתי 110K זה מחיר שמשקף את המצב של הרכב הזה היום.

הצורה שונה לא ?

פורסם

גם לי במקרה היו את שתי המכוניות לתקופה של כמה שנים. ה i30 עדיפה לדעתי. לא הרגשתי את יותר כח בהונדה אבל זה אני. וגם היונדאי הראתה אמינות מצויינת. אז נכון שלהונדה יש מחירון חזק. לא שיקול בשבילי.

• תוכן חדש...