Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בסיטרואן C4 שנת 2009.

רכב עומד על 100,000 ק"מ.

מתי צריך להחליף טיימינג?

עלות משוערת?

מוסך מומלץ באזור מרכז (שאפט?)?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

אם לא עשה עד כה. מומלץ לעשות. לפי מה שידוע לי ההמלצה היא להקדים ברכב זה עד כדי 80KKM או 4 שנים.

עלות משוערת סביב 1500 ש"ח.

מקום מומלץ - אורן שירותי רכב. חולון.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

ככל הידוע לי המלצת היצרן היא 150K או 6 שנים, אז אם לא החליפו הגיע הזמן.

כשביררתי במוסך מורשה לפני כחודשיים היה מבצע של 1100 ש"ח כולל. שווה לברר במספר מקומות.

אני טיפלתי בצפון אז לא יכול להמליץ על מוסך ספציפי. למיטב זכרוני יש מספר מוסכי סיטרואן מומלצים כאן בפורום.

פורסם

המלצת היצרן המקורית 150 אלף או 10 שנים.

היו לא מעט מקרים של רצועות שלא החזיקו את הזמן הזה ולכן אם לא נעשה טיימינג ברכב אף פעם, תעשה עכשיו.

פורסם

מוסך נוסף בחולון שמתמחה ברכבי סיטרואן ( לא מורשה יבואן ) המוסך של תמיר יהושע. אני מטפל ומתקן אצלו רכבים שונים כבר הרבה שנים.

http://garage4u.co.il

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן 7 שנים עם אותה הרצועה במנוע NFU זה סיכון, בכל שבוע מגיע אלינו רכב כזה עם רצועה קרועה ושסתומים עקומים, עד מצב שאנחנו מחזיקים במלאי 3 ראשי מנוע מוכנים כל הזמן.

אתה מזומן ליצור איתי קשר ולקבל הצעת מחיר אטרקטיבית.

אורן

• תוכן חדש...