Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
^ טוב שלא אמרת "...אבל היא בחורה טובה".

יש לה הנאה אחורית, לכן אפשר לסלוח לה הרבה דברים שאי אפשר לסלוח לאחרות (הכוונה כמובן למכוניות :lol:).

הנעה אחורית = 50% ממה שדרוש כדי שהמכונית תיהיה טובה. תוסיף טיפה עיצוב, מנוע וקיבלת 100% מכונית טובה.

אם זה הנעה קדמית זה ישר מוריד 30%. :wink:

בקיצר, רק שיביאו את הדיזל הבסיסית עם גיר ידני במחיר סביר. והביקורות דווקא כן מחמיאות ובגירסא הזאת יש מומנט מכובד מאוד לצד חיסכון - גם יפה וגם אופה.

אני דווקא חושב שזה יתרון שהרכב לא משדר יוקרה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לג'וליה יש "אף" ארוך כמו למכוניות הנעה אחורית ואני מאוד אוהב את זה. שונא את ה"אף" הקצר במכוניות עם הנעה קדמית, וגם לא אוהב עיצוב של בימבה, כאשר הסרן הקדמי נמצא בתא הנוסעים כמעט - מבחינה הזאת, גם ה159 מעט חוטא. מבחינת חזית אכן, המעצבים של ג'וליה טיפה פספסו, אבל אל הרבה. עיצוב צד בשבילי הרבה יותר חשוב.

Alfa_Romeo-159_2009.jpg

alfa-romeo-giulia-700x448.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עיצוב זה עניין של טעם, העניין שהוא מאוד חשוב כשאתה הולך "לשפוך" על רכב 300K.

אני אישית מאוד אוהב את הלוק של C קלאס, וגם של סדרה 3, לראייה הייתי חצי דקה מחתימה על 330I, בשניה האחרונה התחרטתי והחלטתי לחכות לראות את הג'וליה בעיניים, להרגיש אותה ולראות אם היא "עושה" לי את זה.

אז אני יחכה עד ה15/9 שזהו התאריך שאמורה להיות ההשקה נכון לעכשיו לפי מה שהבנתי, ואז נדע איפה כרטיס האשראי שלי יעבור למקדמה, בסמל"ת או בדלק מוטורס.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם (נערך)
עיצוב זה עניין של טעם, העניין שהוא מאוד חשוב כשאתה הולך "לשפוך" על רכב 300K.

אני מאוד מקווה שזה לא יהיה 300K, אלא יותר בכיוון של החל מ220K (אולי פחות). אחרת, לא ניראה רכבים כאלה רבים על הכביש (כמה שאני מבין מדברים על החל מ30K אירו, זה יכול להיות אפילו פחות מ200K).

מישהו יודע האם יש חדשות בנוגע לתאריכי שיווק משוארים בארץ?

עריכה" בגרמניה דגם הדיזל עולה החל מ33K אירו. זה אומר שדיזז בסיסית בארץ בהחלט יכולה להכנס ב220K ש"ח. סתם לדוגמא אוקטביה שעולה 27K אירו עם מנוע דיזל בארץ עולה כ187K לפני מיקוח.

פורסם

צביפרר,

פנטזיות זה דבר נחמד.

1. הסיכוי שגירסת הדיזל הידנית תגיע לארץ שואפת לאפס.

2. אם היו מביאים אותה לארץ בשל המס הגבוה על רכבי דיזל היא היתה עולה בסביבות 300K.

3. אין מצב בעולם שסמל"ת יתמחרו את הגירסה הבסיסית ב220K או דומה בשל מדיניות הנחות וטרייד אין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

ההבדל בין הופעת ה-159 לג'וליה הוא שהג'וליה לא הביאה שום בשורה מעניינת מבחינת עיצוב.

המון השאלות מרכבים אחרים, שמרנות, חוסר ייחוד וייחוד זה מאפיין אלפות גם אם הן בושה למותג.

עמדתי מולה בג'נבה לדעתי כשעה. ממש בהיתי בה, נכנסתי ויצאתי. ממש רציתי לאהוב את המראה שלה.

לצערי זה לא זה מבחינתי. היא צריכה לנסוע ממש טוב כדי לחפות על זה.

לחיוב אציין פרופורציות טובות וטוסיק יפה אבל הפרונט אנמי ופרונט זה אחד מהפרטים שהכי "מדברים" ברכב.

האמור הוא על הדגמים הרגילים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הנעה אחורית = 50% ממה שדרוש כדי שהמכונית תיהיה טובה. תוסיף טיפה עיצוב, מנוע וקיבלת 100% מכונית טובה.

אם זה הנעה קדמית זה ישר מוריד 30%. :wink:

או שלך יש בעיה במתמטיקה או שלי יש בעיה בלוגיקה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מאמין שהגרסה הסביסית בנזין תעלה כ250K

רשמתי מקודם 300K כי אני אישית בטוח ישדרג פה וישדרג שם וכו'

הלוואי וזה יהיה 220K אבל לא נראה לי שיש סיכוי וחבל, כי באמת במחירים האלה התחרות תהיה קשה מאוד למותג.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם (נערך)
או שלך יש בעיה במתמטיקה או שלי יש בעיה בלוגיקה.

---------------------------------0%-------------------------------------100%-------------

מכונית לא כל כך טובה -------------------------------------------------מכונית טובה

אלפא ג'וליה מתחילה מ50% כי יש לה הנעה אחורית.

רכב הנעה קדמית מתחיל ב 30%-

כלומר כדי לקרוא למכונית טובה, היא צריכה לצבור 100%.

יש מבין?

זה כמובן נכתב עם מידה מסויימת של הומור. אבל כידוע בכל צחוק יש טיפה של צחוק.

באופן כללי, כל אחד והמדדים שלו ל"מכונית טובה", אצלי הנעה אחורית זה אחד הפרמטרים היותר חשובים ובהנעה קדמית אני רואה רק חיסרונות (לפני שיקפצו אנשים יספרו איזה רכבי הנעה קדמית טובים יש לדעתם, עם המון כוח, רכבי ספורט מבריקים וכד', אני אדגיש שהמדדים האלו הם עבור עצמי לכן לא חייבים להסכים אותי בנקודה הזאת, אבל מי שמכיר אותי אישית, יודע מה אני תמיד אומר על רכבים הנעה קדמית, לצורך העינין גם אני כרגע נוהג על רכב הנעה קדמית וסובל בשקט).

פורסם
אני מאמין שהגרסה הסביסית בנזין תעלה כ250K

רשמתי מקודם 300K כי אני אישית בטוח ישדרג פה וישדרג שם וכו'

הלוואי וזה יהיה 220K אבל לא נראה לי שיש סיכוי וחבל, כי באמת במחירים האלה התחרות תהיה קשה מאוד למותג.

כל זה בהנתן שסמל"ת לא יחזרו על תרגיל 159 של תמחור הזוי לחלוטין ולאחר חצי שנה של אי מכירות ובתירוץ של "שינוי מפרט", גזרו 100K ש"ח מהמחירון ורק אז התחלנו לראות 159 בכמויות ראויות על הכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תרגיל כזה של סמלת יהרוס להם את קהל האוהדים.

דווקא האלפיסטים המושבעים יקנו את הג'ולייה כמעט בכל מחיר. אח"כ כשסמלת תחליט להוריד מחיר כדי להעלות מכירות, דווקא הם, חובבי המותג, ירגישו שרימו אותם והם שילמו הרבה.

• תוכן חדש...