Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבדוק סלון לעומת קופה, זה לתת למתחרים של הג'וליה יתרון משמעותי מראש. הם אכן כותבים את זה בהתחלת המבחן, אבל אני לא בטוח שכולם כאן באמת קוראים...

ועדיין התוצאה יותר ממרשימה. היחידה שנותרה לעמוד - מרצדס C63S - הינה בעלת מתלה אחורי ודיפרנציאל משודרגים ביחס לגרסת הסדאן.

לב.מ.וו יש גרסה מעל "סתם" M בשם Competition, במרצדס מכנים אותה 'S'. בקרוב גם אלפא צפויים להציע שדרוג לתלתן. לא יודע איך יכנו את החבילה, אך השמועות מדברות על תוספת של 30 כ"ס (540 בסה"כ), שדרוג למתלים ולעזרים אווירודינאמיים.

לגרסת הקופה של M3 - המתחרה האמיתית של הג'וליה - קוראים M4. במרצדס מכנים אותה בפשטות C coupe. גם כאן איני יודע אם יבחרו שם מיוחד, אך קיים צפי לג'וליה קופה לקראת חודש דצמבר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי פספסתי, אבל משום מה לא ראיתי כאן התייחסות למבחן הדרכים של כריס האריס

השורה התחתונה טובה, מאוד טובה - מבחינתו לפחות.

showcase די יפה של דריפטים.

מבאס אותי מאוד שמכל זווית שצולמה בסרטון, הרכב הזה משעמם אותי יותר מהמתחרות שלו. אני ממש רוצה לאהוב אותו וזה פשוט לא עובד בשבילי.

אבל בתור חובב של המותג אני כן שמח שכל הביקורות שראיתי עד כה מפרגנות למדי, ומקווה שהרכב יצליח בשוק הלא-פשוט-בכלל אליו הוא נכנס (על הצד :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מבאס אותי מאוד שמכל זווית שצולמה בסרטון, הרכב הזה משעמם אותי יותר מהמתחרות שלו.

אני חושב שהצבע הזה אנמי, וכן, הג'ולייה לא מסעירה, אבל נראית טוב, והחרטום הזה גורם לה להיות אלפא בכל זאת. זה לא 156, שעד היום היא מכונית מאוד יפה, עם פרופורציות נכונות, אבל פיאט לא יכלו לקחת סיכון עם מכונית הלחם והחמאה של המותג.

עצם זה שגירסה הבכירה עומדת יפה מול הטובות בקטגוריה (אם לא למעלה מזה), זה כבר חתיכת הישג! אם הגירסאות הצנועות יותר יצליחו להיות טובות יותר לנהיגה מהמתחרות (כי באיכות גימור לא תיקח את הגרמניות) וגם קצת יותר זולות, יש עתיד לתחייה של אלפא.

בינתיים נראה שהיה שווה לחכות...

ותראה, אם הג'ולייה תצליח יפה, אולי יעזו לעשות ג'ולייטה נועזת יותר עיצובית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא לא מסעירה ובעיקר לא פוטוגנית, אבל במציאות היא יפה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^ טוב שלא אמרת "...אבל היא בחורה טובה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שאלה מאלו שאכן ראו אותה במציאות:

כמה היא באמת יפה יותר?

אני על 159 כרגע ואני חולה עליה, מאוהב במראה שלה, אני כבר מעל שנה דוחה קניית רכב חדש רק כי אני מחכה לג׳וליה, אבל לפי התמונות עוד לא נפלתי ממש, היא נראית טוב, אבל לא הצלחתי להתאהב.

מה אומרים מי שראה אותה במציאות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

תסתכל עליה מהצד, תקלוט את הפרופורציות של רכב המעה אחורית, וזה יסתדר בראש.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני ראיתי אותה מספר פעמים בשבוע שעבר במדריד.

האמת, נראית קצת כמו הכלאה בין מזדה-6 ללקסוס עם קצת יונדאי סונטה. שוב, רק מבחינת מראה. לא ממש מסובבת ראשים ולא נראית קרבית במיוחד. לקח לי זמן לקלוט שאניה רואה את הג'וליה החדשה (ואני חזק בזיהוי רכבים).

אני באמת מקווה שהיא נוסעת הרבה יותר טוב ממה שהיא נראית. היא לא מכוערת, היא פשוט יותר מידי דומה למכוניות סטנדרטיות ואין בה יחודיות.

כשנכנסתי ל AVIS לשכור רכב שאלתי אם יש להם כזאת ולא הייתה. אז לקחתי A4 חדשה טורבו דיזל ידנית 2 ליטר. במילה אחת - אנמית. אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר.

פורסם

לדעתי הג'וליה נראית מעולה לדעתי ואני סבור שעיצובה יתמודד יפה עם מבחן הזמן. ימים יגידו.

בכל אופן, מעבר למראה, ככל הנראה שמדובר על מכונית טובה מאוד. 159 לא נמצאית בכלל באותה הליגה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני חושב שהצבע הזה אנמי, וכן, הג'ולייה לא מסעירה, אבל נראית טוב, והחרטום הזה גורם לה להיות אלפא בכל זאת. זה לא 156, שעד היום היא מכונית מאוד יפה, עם פרופורציות נכונות, אבל פיאט לא יכלו לקחת סיכון עם מכונית הלחם והחמאה של המותג.

עצם זה שגירסה הבכירה עומדת יפה מול הטובות בקטגוריה (אם לא למעלה מזה), זה כבר חתיכת הישג! אם הגירסאות הצנועות יותר יצליחו להיות טובות יותר לנהיגה מהמתחרות (כי באיכות גימור לא תיקח את הגרמניות) וגם קצת יותר זולות, יש עתיד לתחייה של אלפא.

בינתיים נראה שהיה שווה לחכות...

ותראה, אם הג'ולייה תצליח יפה, אולי יעזו לעשות ג'ולייטה נועזת יותר עיצובית.

אם יש משהו אחד שאלפא לא התקשו בו בעשורים האחרונים, זה העיצוב. עזוב רגע דינמיות איכות חומרים מנוע וכו', רכבים של אלפא תמיד עמדו בשורה הראשונה בסגמנט שלהם - שורה ראשונה? מקום ראשון. 156, gt, 159, בררה, מיטו, ג'ולייטה - מבחינת מראה חיצוני כולן מאוד דומיננטיות בסגמנט שלהן, ולטעמי חלקן נמצאות בכלל בליגה אחרת.

הג'ולייה לעומת זאת... רכב נאה, וזהו (בתמונות ובווידאו). אני לא מסתכל עליה ומתחיל לחשוב על איזה צבע הייתי רוצה בחניה.

אז כל הכבוד ברמת התכנון והביצוע, ואם חייבים לבחור אז עדיף רכב מבצע על eye candy. אבל, היות והלוק זה ממש ה bread&butter של אלפא (והאיטלקים בכלל), אז כן - מבאס אותי שדווקא הפעם הם בחרו בכיוון הזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם יש משהו אחד שאלפא לא התקשו בו בעשורים האחרונים, זה העיצוב. עזוב רגע דינמיות איכות חומרים מנוע וכו', רכבים של אלפא תמיד עמדו בשורה הראשונה בסגמנט שלהם - שורה ראשונה? מקום ראשון. 156, gt, 159, בררה, מיטו, ג'ולייטה - מבחינת מראה חיצוני כולן מאוד דומיננטיות בסגמנט שלהן, ולטעמי חלקן נמצאות בכלל בליגה אחרת.

הג'ולייה לעומת זאת... רכב נאה, וזהו (בתמונות ובווידאו). אני לא מסתכל עליה ומתחיל לחשוב על איזה צבע הייתי רוצה בחניה.

אז כל הכבוד ברמת התכנון והביצוע, ואם חייבים לבחור אז עדיף רכב מבצע על eye candy. אבל, היות והלוק זה ממש ה bread&butter של אלפא (והאיטלקים בכלל), אז כן - מבאס אותי שדווקא הפעם הם בחרו בכיוון הזה.

תשמע מה שאתה כותב מטריד אותי מאוד, אלו בדיוק המחשבות שלי, בינתיים אני לא קונה רכב כי אני ממתין לראות את הג׳וליה בארץ בהשקה ואז להחליט.

אני כבר מעל שנה מורח את תהליך החלפת ה159 כי כל רכב שבחנתי בסגמנט גם אם היה עם ביצועים מטורפים, לא היה ״יפה״ כמו ה159 שלי.

ולקחתי את כולם למבחן, כולל כולם.

אני אוהב את המותג, מתחבר אליו ומאוד רוצה להמשיך במותג, אבל אם הרכב לא ידהים אותי כשאני קם בבוקר ומסתכל עליו, יש פה בעייה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

בסך הכל מכונית נאה, יותר במציאות, אך משהו בחזית הדגם מפוספס, אנמי. החזית הזו חסרה את החתימה של רכב יוקרה/מיוחד, משהו בה עממי/רגיל מידי.

עיצוב תא הנוסעים לעומת זאת מוצלח מאוד לטעמי, גם אם האיכות של כמה כפתורים וחלק מהפלסטיקה עדיין לא ברמה הגרמנית.

פורסם

לדעתי קורה פה משהו מעניין.

כשה159 יצאה, כולם היו בהלם מהעיצוב שלה, ועד היום היא נחשבת לבעלת עיצוב מדהים, הרבה בגלל שבאותה תקופה שאר הרכבים פשוט לא היו "לא מעוצבים".

עכשיו כשהג'וליה שוחררה, שהיא יפה מאוד לכשעצמה (ראיתי אותה במציאות ואף ישבתי בה), פשוט מתמודדת מול יצרנים שעשו קפיצת מדרגה מבחינת העיצוב, אז העיצוב של אלפא, שאמנם עדיין יפה מאוד לדעתי, פשוט הפך לפחות מיוחד. התרגלנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כשה159 יצאה, כולם היו בהלם מהעיצוב שלה, ועד היום היא נחשבת לבעלת עיצוב מדהים, הרבה בגלל שבאותה תקופה שאר הרכבים פשוט לא היו "לא מעוצבים".

אני זוכר אחרת, שיחסית ל-156 היא נחשבה אנמית וצעד בכיוון הסולידי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העניין הוא שה 159 היא 100% מקוריות, אתה לא יכול להסתכל על ה 159 בשום חלק ולהגיד "זה עוצב בהשראת X" בעוד שהג'וליה היא שמיכת תלאים עיצובית של אלמנטים ממכוניות קיימות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...