Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כבר פאסה!

הדיון העכשוי הוא האם כבר התחילו מסירות של הג'וליה או לא? :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמרת את זה גם לפני חודשיים, אני עדיין סקפטי שאם כן, היינו כבר רואים שלל סירטוני "אז איך הג'וליה על הכביש הפומבי" ולא רק סירטוני "אלפא רומאו הרשו לנו לעשות סיבוב במסלול מירוצים אבל רק עם בייביסיטר ליידנו שלא נתן לנו להעביר לדינמי".

כנראה שמעט המסירות הן רק למקורבים שהוחתמו על סעיף שתיקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

And here, Ladies and Gentlemen, once again we observe how the excrements made physical contact with an electric-powered oscillating air current distribution device...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נכון!

ועדין, יכלו לייצר משהוא יותר ראוי.

הרכבים האלה ממש מסוכנים דינמית.

שינוי כיוון במצב חרום במהירות בין עירונית הוא תימרון שכלל לא בטוח שתצא ממנו שלם.

זה שהאמריקאים אכלו את החרא ששלושת הענקיות ייצרו עבורם, עדיין לא אומר שמדובר ברכבים ראויים.

אני לא יודע מה פירוש הדבר "רכב ראוי", אני יודע שלטייל עם ספינה אמריקאית זה שונה מאוד מלטייל עם רכב גרמני, יש היום אמריקאיות שמבחינת תקשורת הן הרבה יותר "גרמניות" מהגרמניות עצמן (הCTS החדשה היא אחת המכוניות המתקשרות ביותר שנהגתי עליהן לאחרונה).

ועדיין, הייתי רוצה שתצא איזו מכונית רטרו גדולה, קרוזרית אמיתית כמו פעם, לפעמים אני מוציא את הקאדילק שלי לסיבוב, שנת 69, כמעט 8 ליטר של מנוע, מכסה מנוע באורך של פיאט 500 ותא נוסעים שמרגיש כמו תא ישיבה בדיינר קלאסי.

זאת חוויה, חוויה מסוג אחר, ולהפתעתי הרבה הרכב לא נזרק מהכביש בסיבובים, הוא צף על האספלט בדיוק בכיוון אליו אני מסובב את ההגה. וכוסאומו צריכת הדלק, 2 ק"מ לליטר שווים את החיוך המרוח על הפנים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מי זה כריס האריס?

תתקשרו כשקינן כהן יבחן אותה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הצפי הוא לאוקטובר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...