Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם אני זוכר נתונים מהקובץ של חודש מאי [תודה לCAR_ME] זה בערך 100 מכירות ל320 [רובן סדאן] ו200 ל-318.

עריכה: למה להיזכר כשאפשר לוודא

11.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעולה! עכשיו כל הפינות מכוסות - חובבי המותג יכולים לנסוע מהר והמקטרגים יכלים לקנות ולרסק בבטחה :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני עדיין חושב שלא להביא דגם זול, גם אם זה אומר להביא דיזל, זו טעות.

לדעתי 2.2JTD (150 כ"ס) בסיסית גם ידנית וגם אוטומטית שתתומחר היטב תמכור נהדר, חרף הדיזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, למרות שאתה חושב שגרסה ידנית תלך טוב, לדעתי אתה טועה. קהל הלקוחות של הרכבים האלה בארץ, למרות היותם מהנים לנהיגה על פי המבחנים, הם אנשים שרוצים אוטומטי. ככה זה עובד עם מר ישראל ישראלי.

על גרסת דיזל עוד אפשר לחשוב שיש סיכוי, למרות ששוב, בארצנו הקטנטונת, מר ישראל ישראלי כל כך אוכל את מה שמאכילים אותו שדיזל זה חרא, שגרסת דיזל כנראה לא תימכר טוב בכלל, אלא אם ייכנסו לשוק המוניות. עדיין יהיו כמה לקוחות פרטיים שירצו דיזל, אבל הם בודדים ואפשר לספור אותם על אצבע אחת לאורך שנה שלמה.

מניסיון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מאיפה המידע הזה?

במוו 320i אוטומטית 180 כ"ס עולה סביב 260K... קשה לי לראות איך הג'ולייה תצליח.

ממקורות יודעי דבר.

מבחינת היבואן אלפא לא מתחרה בBMW יותר אלה ממוצבת גבוה יותר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ממקורות יודעי דבר.

אני לא יודע מי סיפר לך את זה, אבל ב.מ.וו היא המתחרה הכי ישירה של אלפא רומאו - מבחינת היצרן, היבואן, העיתונות ומי לא...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני לא יודע מי סיפר לך את זה, אבל ב.מ.וו היא המתחרה הכי ישירה של אלפא רומאו - מבחינת היצרן, היבואן, העיתונות ומי לא...

מבחינתי האלפא מתחרה בBMW. מבחינת היבואן לא.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

גוסטבסטר,

מסכים איתך בנוגע לידנית, אבל דווקא במקרה הזה, אני חושב שהיא תאפשר להוזיל את הרכב לרמה שתגרום למכירות משמעותיות מאוד (בא נגיד בדומה ל 125 הידנית).

אז אולי לא ידנית, אבל דיזל אוטומטית פשוטה (אולי אפילו ה 136 כ"ס) בהחלט תימכר והיטב.

אולי אני טועה, אולי אתבדה, אבל אם מה ש NIV כתב פה נכון, אז כל הדיון מיותר, הם יביאו רק בנזין, יתמחרו אותם ב 5% מעל ב.מ.וו, ואחרי מסירות ראשונות לחובבי המותג ולאחר יובש של חצי שנה במכירות, נראה פתאום פורמולה כזו או אחרת שגורמת למכירות לזוז (כמו שהיה ב 159 בזמנו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממקורות יודעי דבר.

אם הג'וליה תמוצב ותתומחר מעל סדרה 3 של ב.מ.וו, אז באמת חבל על הדלק של האוניה שתביא אותה לארץ, אלא אם ירצו לקשט איתה את אולם התצוגה.

מעל ב.מ.וו ממוצבת מרצדס, ושם חבל על זמנם אפילו לנסות להתחרות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התמחור יהיה מתחת לב.מ.וו. ג'וליה 200 מסתכלת על 320i, לא על 318i.

---------------------------------------------

בכל אופן, השמועות אומרות שאלפא לא מבזבזים זמן וכבר עובדים על חבילת ספורט/ביצועים עבור התלתן. מדברים על תוספת של 40 כ"ס (550 כ"ס בסה"כ) וכנראה עוד שינויים קטנים.

0380a2b59cc8cbd68ee5147b0b296e94.jpg

e86ce3d9d59a45fce2b1f5564b684812.jpg

acb52bd6b4fef8dca9c154f6e1f1cb10.jpg

2cac484aa79b80e0d4cf21885b878247.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אולי אני טועה, אולי אתבדה, אבל אם מה ש NIV כתב פה נכון, אז כל הדיון מיותר, הם יביאו רק בנזין, יתמחרו אותם ב 5% מעל ב.מ.וו, ואחרי מסירות ראשונות לחובבי המותג ולאחר יובש של חצי שנה במכירות, נראה פתאום פורמולה כזו או אחרת שגורמת למכירות לזוז (כמו שהיה ב 159 בזמנו).

אני בראש שלך

פורסם

היבואן לא מצטיין בחוכמה יתרה, לכן אני לא מתפלא על המיצוב (והתמחור) אם אכן יהיה ככה.

כחובב המותג לא בטוח שהייתי מעדיף את הג'וליה על במוו מקבילה זולה יותר.

יחד עם התמחור הגבוה הצפוי לאבארת' החדשות, נראה לי שיד שנייה או מותג אחר זה הכיוון לרבים מחבריי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...