Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
זה עדיין לא סופי ה-7:33, מדברים כבר על 7:27.

אני ממש לא מבין מה זה מדברים?????????

עד שלא יהיה וידאו מלא של ההקפה, הזמן שקודם והזמן שאתה מדבר עליו ממש לא קיים!

כל חברה יכולה לתת זמנים באוויר ללא הוכחות, זה קרה עם הפורש 918 ואז מקלרן אמרה שהיא הצליחה לשבור את השיא, אתה חושב שמשהו התייחס לזה?

החוק המאוד פשוט של הרינג הוא שאם הוכחה של וידאו הזמן לא קיים.

עריכה אחרונה על ידי MORAN GOT
פורסם

שתיתי, תודה.

השטויות שאתה רושם פה במשך 24 עמודים על רכב שעדיין לא קיים בייצור סדרתי זה מה שמזעזע.

אני מבין שאתה חובב אלפא ולדעתך זה הרכב הכי טוב בעולם אבל צר לי לבשר לך שזה ממש לא ככה.

אני דיי בטוח שבחיים לא הייתה ברינג ואין לך מושג כמה משמעות יש לוידאו.

יש לי קצת נסיון ומה שאני רושם זה מהידע שלי, לא מספרים וזמנים שאלפא (וכל החובבים המושבעים שלהם) מאמינים בהם.

כשיהיה וידאו עם זמן מלא מצולם אתה תוכל למלא את דפי הפורום בתוכן שראית (באינטרנט) או קראת (באינטרנט).

בחזרה לשרשור, הרכב ממש יפה ונשמע ממש טוב על הנייר.

פורסם

אתה מודע לכך שהתחילו מסירות, כן?

בכל אופן, אם אתה כל כך מזועזע, הייתי ממליץ לנסות לא להכנס לשרשור הזה. חבל על העצבים הרופפים שלך.

נ.ב. תוכל להסביר על אילו שטויות מדובר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה הלאה, עידכון שעברו לתופסת :wink:

boys-tossing-football-15393228.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה נהיה איתך, תפתח כבר חוש הומור.

אמרת שהתחילו מסירות, ישר קפץ לי לראש "ומתי יעברו לתופסת?".

ובהמשך ישיר להודעה הקודמת שלי, "כבודו קפץ" זה משחק אחר לחלוטין.

YE0766840_wa.jpg

פורסם
אני דיי בטוח שבחיים לא הייתה ברינג ואין לך מושג כמה משמעות יש לוידאו.

יש לי קצת נסיון ומה שאני רושם זה מהידע שלי, לא מספרים וזמנים שאלפא (וכל החובבים המושבעים שלהם) מאמינים בהם.

כשיהיה וידאו עם זמן מלא מצולם אתה תוכל למלא את דפי הפורום בתוכן שראית (באינטרנט) או קראת (באינטרנט).

הוידיאו יענה על השאלה האם ואיך הרכב הוכן לרינג? לא רק הג'וליה - כל רכב אחר מכל יצרן נתון. עד שלא תהיה תשובה לזה, כל מה שהוידיאו עושה זה לאמת זמן להקפה מסויימת, שזה נתון שמבשר לנו טיפה יותר מכלום. שוב - לא רק בג'וליה, בכל רכב אחר גם כן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הוצאת לי את המלים מהפה.

זו הקפה כל כך ארוכה (יחסית) שההשפעה המצטברת של טעויות נהיגה קטנות או השפעות חיצונית כמו טמפרטורה חיצונית יכולות לשנות את זמן ההקפה בצורה ניכרת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הוידיאו יענה על השאלה האם ואיך הרכב הוכן לרינג? לא רק הג'וליה - כל רכב אחר מכל יצרן נתון. עד שלא תהיה תשובה לזה, כל מה שהוידיאו עושה זה לאמת זמן להקפה מסויימת, שזה נתון שמבשר לנו טיפה יותר מכלום. שוב - לא רק בג'וליה, בכל רכב אחר גם כן.

הוידאו הוא אך ורק הוכחה לקיום הזמן, מה שאני מנסה להגיד זה שהזמנים שאלפא מוציאים לאינטרנט הם זמנים דמיוניים ללא שום משמעות.

זה אך ורק לייחסי ציבור.

אני בטוח שעל הקהל הישראלי זה לא משפיע כי ככל הנראה אתה לא תוכל לנהוג עם הרכב שלך על הרינג או בכל מסלול אחר (כרגע).

הוצאת לי את המלים מהפה.

זו הקפה כל כך ארוכה (יחסית) שההשפעה המצטברת של טעויות נהיגה קטנות או השפעות חיצונית כמו טמפרטורה חיצונית יכולות לשנות את זמן ההקפה בצורה ניכרת.

ההשפעה יכולה להיות על שניות בודדות, בחיים לא אהיה הבדל של 5 שניות או יותר.

אתה חייב לזכור שכל הקפת שיא שנמדדה זה מתוך מספר הקפות לא מוגבל במספר ימים שהחברות משכירות את המסלול אך ורק לעצמם, הם לא מודדים בימי מסלול או בימים פתוחים.

פורסם
אתה מודע לכך שהתחילו מסירות, כן?

איפה התחילו מסירות של רכבים? באיטליה?

• תוכן חדש...