Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבעזרת ציוד מדידה מקיף וניתוח מלא של כל הנתונים ניתן להגיע לתוצאה מיטבית. היא כמובן חסרת כל רלוונטיות לבני אנוש, אבל אם כל הרכבים יעברו את זה, אז נגלה את היכולת האמיתית של כל רכב. סביב הרינג.

Amiger,

אתה כמובן צודק ולכן הידיעה בעניין הציים הרבה יותר מעניינת מבחינה מעשית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אותי שעשע שהם לא מרוצים מהזמן אז הם מקבלים הזדמנות שניה. רק מוכיח עד כמה זמני ההקפה (כשלעצמם) בנרבורגרינג אינם אמת מידה מדעית לביצועי מכונית זו או אחרת.

הפעם סבין שמידט על ההגה?

פורסם
^ אם כבר, לדעתי אלפא צריכים להציע באופן קבוע תלתן עם נהג מירוץ כרינג טקסי - זה יתרום לתדמית כמעט כמו זמן ההקפה.

מסכים - מה עובד כרינג טקסי בימינו? בעבר זה היה M5 לא? אהבתי את הSERVICE SCHEDULE שלהם. כל X הקפות צמיגים. כל X הקפות בלמים. כל X הקפות סט מתלים מלא. כל X הקפות אוטו מוחלף בשלמותו.

מחר אם לא אשכח אתקשר לדילר המקומי של אלפא לשאול מתי אפשר לעשות נהיגת מבחן בג'וליה. מעניין עם יש רשימת המתנה.

פורסם
אני חושב שבעזרת ציוד מדידה מקיף וניתוח מלא של כל הנתונים ניתן להגיע לתוצאה מיטבית.

זה כבר משהו אחר לגמרי, אבל אתה צודק: בעצם אפשר לומר שנתוני טלמטריה של הקפה הם חשובים יותר מזמן ההקפה.

אגב, ממצאים כאלו כן יכולים להיות בעלי משמעות לכולנו כי הנרבורגרינג הוא מסלול שיחסית דומה לכביש ציבורי מפותל.

הבעיה עם ממצאים כאלו היא שיש להם הרבה מימדים והם לאו דווקא אומרים כשלעצמם אם רכב אחד טוב מרעהו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כבר אני מכריז, הראשון שקונה אותה בארץ, אני מתחייב לרכוש ממנו אחרי 3 שנים :)

כולל תלתן? :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לתלתן אני אמתין עוד שנתיים בנוסף לשלוש כדי שהערך ירד עוד קצת :)

מעניין אם באמת זה יהיה רכב מבוקש ע"י ליסינג, האם גורלו יהיה כגורל המאזדה 3 שנמצאת על הכביש באלפים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הדילר המקומי בבריטניה לא יודע מתי הג'וליה תגיע לאי הבריטי. כל מה שידעו להגיד זה שזה יקרה לקראת סוף השנה. יודיעו לי כשתתאפשר הזמנה של נסיעת מבחן.

איך אומרים באנגלית IM NOT HOLDING MY BREATH.

פורסם
כבר אני מכריז, הראשון שקונה אותה בארץ, אני מתחייב לרכוש ממנו אחרי 3 שנים :)

עוד 6 שנים, לך תדע מה יהיה בשוק עד אז...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה כבר משהו אחר לגמרי, אבל אתה צודק: בעצם אפשר לומר שנתוני טלמטריה של הקפה הם חשובים יותר מזמן ההקפה.

אגב, ממצאים כאלו כן יכולים להיות בעלי משמעות לכולנו כי הנרבורגרינג הוא מסלול שיחסית דומה לכביש ציבורי מפותל.

הבעיה עם ממצאים כאלו היא שיש להם הרבה מימדים והם לאו דווקא אומרים כשלעצמם אם רכב אחד טוב מרעהו.

זה לא משנה לכלום חוץ מלבאז התקשורתי, ואת זה כבר עשו עם המדידות הראשונות.

פורסם

לחלוטין לא מסכים איתך!

הרכב היה מוכן לשיווק, לקחו לרינג, עשה 7:37.

הבינו שמשהוא לא דופק נכון כי עם יחס ההספק/משקל הוא צריך לעשות זמנים אחרים לגמרי.

חזרו הבייתה, עשו עבודה (אלקטרונית או מכאנית), חזרו לרינג ועכשיו כשתקנה אותו תקבל רכב הרבה יותר טוב של 7:28.

עדיין חושב שזה לא משנה כלום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוודאי שזה לא משנה כלום. כמו שבפעם הקודמת זה היה ring-special, כך בדיוק זה יהיה הפעם. בדיוק כמו שהזמן של הקופרה, המגאן וכו' משנה לסדרתיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...