Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגדיל את הסיכויים לחפש, למצוא זה כבר משהו אחר... ;)

משמח לראות שהגדילו תפוקה במפעל.

במיוחד אם מסתכלים על חשיבות הדגם לקיום המותג וחזרה לרלוונטיות.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשמעות היא שכל המכוניות שייוצרו עד אוקטובר יהיו "מכוניות יום שני"...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היום התקשרו אליי מסוכנות אלפא בת"א, ביקשו את כתובת המייל שלי ובכלל לעדכן פרטים בכדי שאקבל הזמנה להשקה של הג'וליה שתהיה בחודש ספטמבר. לא אמרו באיזה תאריך במדוייק.

Now: Alfa Romeo 159, 1.9 2007

Soon: Alfa Romeo Giulia

פורסם

אמרו באיזה שנה? :lol:

(סליחה, אבל זה היה הכרחי, הרבה זמן לא קיבלתי כזו הרמה להנחתה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אמרו באיזה שנה? :lol:

(סליחה, אבל זה היה הכרחי, הרבה זמן לא קיבלתי כזו הרמה להנחתה).

הרכב צפוי להגיע לארץ לקראת סוף השנה. יש להניח שבודדים, אם בכלל, יבחרו לקבל את הג'וליה שלהם לפני ינואר 2017.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ברור שאם הוא רק יוצג בספטמבר כל מי שיקנה לא ירצה לקבל אותו לפני ינואר 17...

בכל אופן הלוואי והיה קצת מידע על המפרטים והמחירים, איזה מידע פנימי כזה...

פורסם

מצחיק שיש לכם תירוץ למה הרכב לא ימכר גם כשכבר יבוא היום וישווק בישראל.

נראה שחרף טענות אלפא רומאו, ייצור ושיווק רציני לא באמת התחיל, אחרת קצת קשה להסביר טבלאת מסירות כ"כ מביכה שכוללת את כל אירופה (כולל איטליה).

Car sales statistics are from the following countries: Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom. Sources: Manufacturers, ANDC, JATO Dynamics.[TABLE=class: model-table, align: center]

[TR]

[TD][/TD]

[TD=align: center]Alfa Romeo

Giulia

2016

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]January[/TD]

[TD=align: right][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]February[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]March[/TD]

[TD=align: right]19[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]April[/TD]

[TD=align: right]48[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]May[/TD]

[TD=align: right]236[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]June[/TD]

[TD=align: right]1.334[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]July[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]August[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]September[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]October[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]November[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]December[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אף אחד לא אמר שלא ירכשו את הרכב, פשוט יבקשו מסירה בינואר, אני בכל אופן יגיע להשקה, אם המפרט שיגיע לארץ ימצא חן בעיני יחד עם המחיר אשלם מקדמה במקום, אבל אדרוש לקבלו בינואר (שיכול מאוד להיות שגם ככה זהו יהיה זמן האספקה...)

אם לא יהיה מפרט כרצוני, אבקש קוסטום ואזמין בדיוק את שארצה ואז גם ככה אני מאמין שאצטרך לחכות אפילו עד פברואר.

פורסם

כל העתיד של הדגם הזה (ואולי אלפא בכלל) תלוי בשוק האמריקאי. אני לא רואה את השוק הגרמני והבריטי מחליפים בצורה משמעותית את סדרה 3, מרצדס C קלאס ו-A4 בג'וליה. ואם כבר השוק אמריקאי, הקרוסאובר החדש של אלפא משמעותי שם הרבה יותר מהג'וליה.

חלק ממה שאלפא עשתה עם הג'וליה עם ההצגה של גרסת התלתן לפני הגרסאות הרגילות, הזכיר לי את מה שקאדילק עשתה עם ה- ATS: התמקדות מוחלטת ביכולות הדינמיות וטעויות של מתחילים בתחומים אחרים. את מה שהגרמנים הספיקו לשכוח...

פורסם

נראה שחרף טענות אלפא רומאו, ייצור ושיווק רציני לא באמת התחיל, אחרת קצת קשה להסביר טבלאת מסירות כ"כ מביכה שכוללת את כל אירופה (כולל איטליה).

אלו מספרים שמתאימים לתלתן בלבד...

ואני מבין שזה לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ראה שחרף טענות אלפא רומאו, ייצור ושיווק רציני לא באמת התחיל, אחרת קצת קשה להסביר טבלאת מסירות כ"כ מביכה שכוללת את כל אירופה (כולל איטליה).

השיווק רק התחיל באירופה ונראה לי המצב נראה קצת וורוד יותר ממה שאתה מנסה להציג.

נ.ב.

אין לי מניה באלפא )))

gJune.jpg

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

לא הבנתי מה ורוד ומה שחור ומי זה מי. הנתון שאתה מציג (1332) אפילו יותר נמוך מהנתון שאני הצגתי (1334). זה או האחר, זה מספרי בדיחה לדגם בייצור ושיווק מלא שככ הרבה זמן ככ הרבה חובבי רכב חיכו לו. הנתון העלוב הזה לדעתי לא מצביע על חוסר התעניינות או ביקוש אלא פשוט על חוסר היצע.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
לא הבנתי מה ורוד ומה שחור ומי זה מי. הנתון שאתה מציג (1332) אפילו יותר נמוך מהנתון שאני הצגתי (1334). זה או האחר, זה מספרי בדיחה לדגם בייצור ושיווק מלא שככ הרבה זמן ככ הרבה חובבי רכב חיכו לו. הנתון העלוב הזה לדעתי לא מצביע על חוסר התעניינות או ביקוש אלא פשוט על חוסר היצע.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

באמת מעט מוקדם לשפוט אם האוטו הזה, שלכל הדעות ייצורו בחיתוליו במקרה הטוב, נמכר במספרים זעומים כי אין מספיק ממנו, או שהוא סתם לא משהו ואפילו קלרקסון ששסיכם מבחן לתלתן ירוק בכך שהאוטו דינמית טוב מה M3 ואם פרארי היו מייצרים מכונית סלון ספורטיבית, קרוב לודאי שהיה מין אלפא כזו, לא יכול להועיל.

• תוכן חדש...