Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה...צודק...! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת בגירה, אם אתה יודע כמה היא תעלה, אשמח אם תגיד. המידע מעניין אותי (לא בציניות) כרוכש עתידי, ואם אקדים ואשמע אותו לפני ההשקה ולא מפי סמל"ת - מה טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי דיבר בכלל על "כמה תעלה"?

בסה"כ התפתח פה דיון צדדי על זה שלסמל"ת יש מסורת של תמחורי יתר בשלבי השיווק הראשוניים כתגובה לטענות CS ורועי 5 בהודעות 572/ 575 שתמחור הרכבים של סמל"ת הם בעיקר בשל תמחורי היצרן.

פורסם

לתמחור היצרן חלק נכבד במחיר לצרכן. כל מקרה לגופו. הכישלון העיקרי, לדעתי, הוא עם הפנדה - שאפילו במחיר הראשוני שלה, אבל עם דוושה אחת פחות ואבזור נורמלי, הייתה מוכרת יופי.

עם ה-159 הסיפור היה הורדת אבזור והזמנת באטץ' יחסית גדול, סוג של הימור בשוק הישראלי, שהצליח.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סליחה, אבל הפנדה מכרה מצויין עם הדוושה ועם האבזור הנמוך ברגע שחתכו מעל 10K ש"ח ממחירה המופרז שלא קשור בכלום ליצרן והשוו אותה למקובל בסגמנט.

אותו דבר עם ה 500.

כמעט אותו דבר עם הפונטו בדגמי האחרונים, רק שם, בניגוד ל 2 הדוגמאות האחרות, לא הורידו מחירים עד הסוף המר, משל "תמות נפשי עם פלישתים".

בנוגע ל 159, עפ"י הבדלי המפרט (שבהחלט קיימים), מדובר בשילוב של שינמוך המפרט ושינמוך גובה העץ עליו מטפסים.

אני פשוט לא חושב שהבדלי האיבזור שם שווים מעל 100K ש"ח גם לא במחירי התוספות אצל היבואן.

פורסם
סליחה, אבל הפנדה מכרה מצויין עם הדוושה ועם האבזור הנמוך ברגע שחתכו מעל 10K ש"ח ממחירה המופרז שלא קשור בכלום ליצרן והשוו אותה למקובל בסגמנט.

אותו דבר עם ה 500.

כמעט אותו דבר עם הפונטו בדגמי האחרונים, רק שם, בניגוד ל 2 הדוגמאות האחרות, לא הורידו מחירים עד הסוף המר, משל "תמות נפשי עם פלישתים".

בנוגע ל 159, עפ"י הבדלי המפרט (שבהחלט קיימים), מדובר בשילוב של שינמוך המפרט ושינמוך גובה העץ עליו מטפסים.

אני פשוט לא חושב שהבדלי האיבזור שם שווים מעל 100K ש"ח גם לא במחירי התוספות אצל היבואן.

אכן. תמיד ההוזלה "בשל הפחתת אבזור" משמעותית יותר מהפחתת האבזור, וזה רק תירוץ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
מי דיבר בכלל על "כמה תעלה"?

בסה"כ התפתח פה דיון צדדי על זה שלסמל"ת יש מסורת של תמחורי יתר בשלבי השיווק הראשוניים כתגובה לטענות CS ורועי 5 בהודעות 572/ 575 שתמחור הרכבים של סמל"ת הם בעיקר בשל תמחורי היצרן.

הדיון הוא על מחירה של הג'וליה. הסיפורים עם מסורות התמחור של סמל"ת זו בסה"כ טענה שלך אשר באה לרמוז כי מחירה יהיה הזוי.

עכשיו, זכותך כמובן להחזיק בדעתך, רק אל תנסה להסביר לנו שזה מבוסס על משהו קונקרטי מעבר לספקולציות לא ממש רלוונטיות.

לגבי מחיר היצרן. אתה מכיר מוצר מיובא אשר מחירו לא נגזר ממחיר היצרן? ברור שזה לא הדבר היחיד שקובע את מחירו בארץ, אך זו נקודת המוצא.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

75K. איך אתה מחלק אותם בין אבזור (חישוקים וצמיגים [16'' ברזל לעומת 18'' קלים], ריפודים [עור/בד], גג שמש ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר), מלאי גדול יותר והורדת מחיר שלא קשורה לאחד מאלה - לשיקולך. לי אין מושג מה מתוך זה מה, לא ישבתי באותה ישיבה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בוא נחזור לדיון על הג'וליה, כי בטיפו כולם צעקו שהיא צריכה לעלות 100K ולא יותר וכשהיא אכן תומחרה ב-100K השרשור דעך. כמה לדעתך תעלה הג'וליה, ברמת אבזור סופר (לא הבסיסית, לא בטוח שתגיע בסיסית - בקונפיגורטור לא ראיתי אאל"ט בנזין שהיא לא סופר) עם מנוע 2.0 200 כ"ס ותיבת ZF8? כמה לדעתך, בניגוד להערכתך הקודמת, היא צריכה לעלות? ולמה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי שמץ של מושג ולא הייתה לי שום הערכה, כך שבטח אין הערכה קודמת.

כפקטור תמחור סובייקטיבי ולא אובייקטיבי, מניח שהיא צריכה לעלות לפחות כ 10% פחות מהמתחרה מבוואריה (בדגמים מקבילים) בשביל להמכר היטב מעבר לגל הביקושים הראשוני.

פורסם
כפקטור תמחור סובייקטיבי ולא אובייקטיבי, מניח שהיא צריכה לעלות לפחות כ 10% פחות מהמתחרה מבוואריה (בדגמים מקבילים) בשביל להמכר היטב מעבר לגל הביקושים הראשוני.

יענו 256.5K ש"ח לדגם הבנזין הבסיסי.

או להיות מאובזרת יותר.

קשה לי לראות שהיא לא תבוא מאובזרת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יענו 256.5K ש"ח לדגם הבנזין הבסיסי..

אם אתה אומר שזה 10% פחות ממחיר הב.מ.וו המקבילה בדגם/איבזור, אז כן.

נעשה הסכם, אם היא תגיע במחיר הזה ותהיה מאובזרת בהתאם, אני אגיד כל הכבוד לסמל"ת על תמחור הוגן ואטרקטיבי.

אם תעלה 270 ומעלה, אתה תצתרך להגיד סאאאאמאק סמל"ת האלה, שוב פעם מחיר מופרך :wink:

פורסם

כן... אני חושב שלצפות ל-220 זה לפתח ציפיות מוגזמות.

250 נראה לי מחיר סבבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...