Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית לגבי הרכב סיטרואן c4 קקטוס.

האם שווה לרכוש את הרכב ? מה דעתכם על הרכב ?

תודה רבה לכולכם

פורסם

לטעמי רכב חמוד, אבל לא הייתי מתקרב לגרסת טורבו או דיזל. רק זו עם המנוע הפשוט והבסיסי מספיק זולה כדי שמחירה יצדיק את הפשרות. מומחים ממליצים על הטורבו בנזין בגלל הביצועים, אבל נתוני צריכת הדלק שלו לא טובים בפועל והוא יקר משמעותית. אם אתה מתכוון להסיע נוסעים מאחור אז נסה את הספסל בעצמך - הוא ממש רך וגרוע. אף פעם לא ראיתי דבר כזה בשום רכב.

פורסם

היי, אנחנו מחזיקים קקטוס אטמוספרית כבר כמה חודשים וכ-20k km.

בסך הכל מאוד מרוצים ממנה, נוחות הנסיעה מעולה והמזגן למרות שיש לו רק שלושה פתחי אוורור מספיק חזק ומקרר את האוטו ביעילות גם כשחם.

אישית אני מאוד אוהב את העיצוב של הרכב והמינימליזם שלו.

מה אופי השימוש שלך ברכב?

באופן כללי הקקטוס נוסעת לא רע גם עם המנוע החלש אבל אם אתה מרבה לנסוע עם רכב מלא ובתוואי הררי הייתי ממליץ לך לקנות את דגם הדיזל או הטורבו בנזין.

מבחינת החיסכון כנ״ל, אם אתה לא נוסע חסכוני ועם אוטו מלא אל תצפה לקבל נתונים קרובים להצהרת היצרן, אצלנו הממוצע עומד על כ-7 ליטר ל100 ק״מ בנהיגה לא חסכונית כלל.

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

יש לציין שאם היינו עושים את הקניה שוב רוב הסיכויים שהיינו קונים את דגם הטורבו או הדיזל למרות שהוא יקר משמעותית.

שקד

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

מכונית מאד חביבה במחיר לא רע בכלל. בסה"כ יש דברים שהפריעו לי (אני לא אוהב את הבאמפרים השחורים למשל, וחלונות לא חשמליים זה הזוי בימינו) אבל הם שוליים לחלוטין. ממליץ לקחת לנסיעת מבחן כדי להתרשם מאיך שהמכונית מרגישה לך

פורסם

דגם הטורבו יקר משמעותית? ממש לא. 5000 ש״ח תמורת רכב הרבה יותר חזק, זו לא תוספת גדולה יחסית ואני לא רואה שום סיבה להעדיף את הדגם החלש, בטח כשהביקורת העיקרית נגד הרכב עם התחלת שיווקו בארץ, היתה המנוע החלש יחסית (כן, הרכב קל וכו ואפשר גם לחיות עם מנוע כזה, אבל כשמציעים גם את הטורבו? לא מוצא סיבה לקנות את האטמוספרי).

פורסם

לי יש את דגם הטורבו בנזין.

אוטו מקסים. אנחנו נהנים מכל נסיעה ובכל מצב.

בדגם הטורבו יש בידוד טוב יותר ברצפת האוטו, בקיר האש ובבתי הגלגלים, גם מתחת למנוע.

הגיר הידני שונה מזה שמשודך למנוע האטמוספרי ועושה רושם מדוייק יותר.

ההתנעות באמצעות האלטרנטור סופר מהירות ושקטות.

הנסיעה שקטה ולא שומעים את המנוע במהירות תלת ספרתית.

הנכדות שלי מאד אוהבות לנסוע באוטו. הן יושבות גבוה ומאד אוהבות את חלונות החרך, כי באוטו אחר אסור להן לפתוח.

במחיר שלו, זו ההשקעה הטובה ביותר בישראל בכיף!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

באמת רכב שנראה טוב ובמחיר הוגן, רק חבל שאין לו hill hold. המערכת הזאת כל כך פשוטה וטובה, שחבל שהיא לא בכל הרכבים הידניים.

פורסם

מי אמר לך שאין? אין בגרסה האטמוספרית, כך גם באירופה. יש בגרסאות טורבו בנזין ובדיזל. עוד סיבה להעדיף את הטורבו על פני האטמוספרית.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אהבתי מאוד את הקקטוס. סיטרואן חזרה לעצמה. אם הנסועה גבוהה ואתה מעוניין לחסוך בדלק אז הייתי לוקח את הדיזל- המנוע, שמוצע ב-208 דיזל חסכוני להפליא, ובשילוב עם המתלים והכיסאות הנוחים הרי שיש כאן עסק עם קרוזרית לא רעה בכלל.

פורסם
דגם הטורבו יקר משמעותית? ממש לא. 5000 ש״ח תמורת רכב הרבה יותר חזק, זו לא תוספת גדולה יחסית ואני לא רואה שום סיבה להעדיף את הדגם החלש, בטח כשהביקורת העיקרית נגד הרכב עם התחלת שיווקו בארץ, היתה המנוע החלש יחסית (כן, הרכב קל וכו ואפשר גם לחיות עם מנוע כזה, אבל כשמציעים גם את הטורבו? לא מוצא סיבה לקנות את האטמוספרי).

ביקורת היא לא רלוונטית. זה תלוי במשקל שנותנים לדרישות שונות ובציפיות.

הסיבה לקנות את אטמוספרי היא חסכון בקנייה ובדלק.

אישית, אני לא קונה מכונית, אם היא עושה 0-100 בפחות מעשר שניות, אבל זו לא דרישה של רב האנשים.

עם זאת, אין ספק שגירסת הטורבו חזקה משמעותית

יש לה גם את היתרונות "הסודיים" האחרים שפורטו כאן, ולכן היא עדיפה בשקלול הכללי, אלא אם חסכון הוא עדיפות עם משקל רב יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אישית, אני לא קונה מכונית, אם היא עושה 0-100 בפחות מעשר שניות, אבל זו לא דרישה של רב האנשים.

אתה מחפש רכב דווקא לא מהיר?!

• תוכן חדש...