Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לפני החג ביום רביעי, פגע בי נהג שנסע אחורה בלי לשים לב. הוא טען שלא קרה כלום ולאחר מכן כשהוכחתי לו שכן, נתן פרטי ביטוח אבל טען שהיה לי לאן לברוח וכו'... סוכן הביטוח שלי התנהל מול הסוכנת שלו.

יום אחר כך, פגע בי נהג אחר תוך כדי שהרכב חנה ליד הבית. הוא נתן פרטים.

בעלי הישר כמו סרגל אמר לו שיום לפני כן פגע בנו רכב אחר ולכן הנהג השני הסכים לשלם רק את הנזק שהוא עצמו עשה.

ביום רביעי הייתי במוסך הסדר שצילם את הרכב, עשה לי עזרה ראשונה שאוכל לפתוח את הדלת ואמר שיטפל אחרי החג.

פניתי היום לסוכן הביטוח.

הוא טוען שאי אפשר לפצל בין התביעות ולכן אני אצטרך לתבוע את הפוליסה שלי ולשלם.

על שתי פגיעות שנעשו לי.

זה נכון?

הוא גם טוען שהנזק מוערך בכמה אלפים ואילו במוסך הסדר אמרו שאולי אולי מגיע ל 1300 ש"ח ואם אני זו שאשלם (לא היה ברור שהנהג הראשון יסכים לשלם) - הוא יעשה לי הנחה.

מה עושים במקרה זה?

צריך להיות שקרן ולסדר את הנזק שהנהג השני עשה בלי לדווח לביטוח? אני חשבתי שסוכן הביטוח אמור לטפל בזה ופשוט לתת לו את המידע ומספרי הפוליסות של הנהגים.

לא חשבתי שאני זו שאשא בתוצאות כי באמת לא אני הייתי אשמה.

גם אם הנהג הראשון מנסה להאשים אותי, במקרה השני בכלל ישנתי בבית ומישהו פגע ברכב שלי שחנה כמו שצריך ברחוב....

אשמח לתובנות

פורסם

צהריים טובים

לפני החג ביום רביעי, פגע בי נהג שנסע אחורה בלי לשים לב. הוא טען שלא קרה כלום ולאחר מכן כשהוכחתי לו שכן, נתן פרטי ביטוח אבל טען שהיה לי לאן לברוח וכו'... סוכן הביטוח שלי התנהל מול הסוכנת שלו.

יום אחר כך, פגע בי נהג אחר תוך כדי שהרכב חנה ליד הבית. הוא נתן פרטים.

בעלי הישר כמו סרגל אמר לו שיום לפני כן פגע בנו רכב אחר ולכן הנהג השני הסכים לשלם רק את הנזק שהוא עצמו עשה.

ביום רביעי הייתי במוסך הסדר שצילם את הרכב, עשה לי עזרה ראשונה שאוכל לפתוח את הדלת ואמר שיטפל אחרי החג.

פניתי היום לסוכן הביטוח.

הוא טוען שאי אפשר לפצל בין התביעות ולכן אני אצטרך לתבוע את הפוליסה שלי ולשלם.

על שתי פגיעות שנעשו לי.

זה נכון?

הוא גם טוען שהנזק מוערך בכמה אלפים ואילו במוסך הסדר אמרו שאולי אולי מגיע ל 1300 ש"ח ואם אני זו שאשלם (לא היה ברור שהנהג הראשון יסכים לשלם) - הוא יעשה לי הנחה.

מה עושים במקרה זה?

צריך להיות שקרן ולסדר את הנזק שהנהג השני עשה בלי לדווח לביטוח? אני חשבתי שסוכן הביטוח אמור לטפל בזה ופשוט לתת לו את המידע ומספרי הפוליסות של הנהגים.

לא חשבתי שאני זו שאשא בתוצאות כי באמת לא אני הייתי אשמה.

גם אם הנהג הראשון מנסה להאשים אותי, במקרה השני בכלל ישנתי בבית ומישהו פגע ברכב שלי שחנה כמו שצריך ברחוב....

אשמח לתובנות

פורסם

הסוכן שלכם לא פועל על פי האינטרס שלכם.

מדובר בשתי פגיעות שונות במועדים שונים - כל אחת היא תביעה נפרדת.

האם שתי הפגיעות היו בדיוק באותה נקודה ברכב כך שלא ניתן להבחין מה הנזק שנגרם מכל פגיעה?

פורסם

תחליפי את סוכן הביטוח בהקדם האפשרי

את הבעל הסרגל בהזדמנות אחרת:lol: סתם... כל הכבוד.

אם התאונה ממש באותו מקום יחלקו את הנזק שני הפוגעים

קחי שמאי שלך ולכי למוסך שלך ולא למוסך הסדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הסוכן שלכם לא פועל על פי האינטרס שלכם.

מדובר בשתי פגיעות שונות במועדים שונים - כל אחת היא תביעה נפרדת.

האם שתי הפגיעות היו בדיוק באותה נקודה ברכב כך שלא ניתן להבחין מה הנזק שנגרם מכל פגיעה?

גם אני חשבתי שהסוכן לא בסדר.

בערך באותו מקום - קצת יותר למעלה.

מוסך ההסדר שבו הייתי ביום רביעי צילם את מצב הרכב לפני שתיקן לי את הדלת כך שאני חושבת שלא בעיה לדעת שהפגיעה השניה בפח הייתה קצת יותר למעלה ולא שייכת לפגיעה הקודמת (שכאמור מצולמת).

בלי נדר אם הסוכן לא יטפל לי בזה כמו שצריך וישית את הנזק עליי, בהחלט את הביטוח הבא אני לא עושה אצלו.

אנחנו רוצים לקנות רכב חדש... השאלה היא עד כמה להשקיע בתיקון הזה.

פורסם

צהריים טובים

כתבתי כאן לפני כמה ימים לגבי שתי פגיעות של רכבים באותו מקום ברכב שלי (כנף ימנית). שתי הפגיעות באשמת האחרים.

הסוכן טוען בכל תוקף שהנזק הוא כ 10,000 ש"ח ושאני צריכה לתת שיק דחוי למוסך, וינסו לתבוע את הפוגע.

אם לא יצליחו לתבוע את הפוגע, אאלץ לתבוע את הפוליסה שלי.

הלכתי לשני מוסכים של פחחות שבדקו את הרכב ואמרו לי שיעלה כ 1000 ש"ח לתקן את הנזק.

מה עושים במקרה כזה? ניתן לתקן בפרטי וזהו?

(מיותר לציין שאני מאוכזבת מהסוכן).

אני מעוניינת למכור את הרכב שלי בקרוב (טרייד אין קרוב לודאי). איך זה ישפיע?

תודה!

פורסם

כנראה שהסוכן אוכל מהמוסך.

איך הוא החליט שהנזק 10,000 ש"ח?

בקשי הצעה משמאי את מה שרשם השמאי תדרשי משני הפוגעים .

וללא קשר תקני ב 1000 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...