Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול, ולפי רוב התגובות פה אני היחידי ששילם 100 שקל לכרטיס? :o

בגדול היה מאוד נחמד להסתובב ולראות רכבים אבל הציפייה היית יותר גדולה.. מופעים כמה אופנועים שקופצים מעל חול.. אפשר לראות את זה בכל מקום, מאזדה שעושה צלחות מעל ל10 דק, הייתי אומר שמאוד נמאס תוך כמה 2 דק.

הבוגאטי טוב שלא נתנו לנו משקפת כדי לראות אותה היא היית ממש רחוקה ודוגמניות מעצבנות שהורסו לי את רוב התמונות.

בסך הכל היה מאוד נחמד, אבל שוב הציפייה היית גבוהה בהרבה..

אה ומי שהולך לשם תביאו אוכל ושתייה מהבית, גליתי שארטיק עולה קרוב ל15 שקל ובקבוק שתייה 13...

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב היבואנים עושים ארועים משלהם (ראה השירשור של סיטרואן) שלא רק אפשר לראות אלה גם לנסוע. ברור שזה הרבה יותר אפקטיבי וחבל להם להשקיע כסף בתערוכה.

עדיין נראה שעם ישראל מגיע, כנראה שיש כאלה שנהנים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אני כבר הייתי ב''תערוכת רכב'' הזאת בשנים שעברו (השנים האחרונות), וכל פעם שהלכתי, שכנעתי את עצמי וקיוויתי שהנה, הפעם תהיה תערוכה איכותית, אבל פעם אחר פעם רק התאכזבתי, ובשבילי לא חבל את המחיר המלא אם צריך (100 ש''ח), אבל שתהיה תערוכה רצינית, ולדעתי היא לא כזאת.

כמו שכבר כתבתי איפשהו בעבר, המארגנים חייבים לשנות את שם התערוכה הזאת, מתערוכת רכב או מאוטומוטור, לשם כמו תערוכת אטרקציות למשפחה, או משהו בסגנון.

וזאת פשוט דעתי, אל תזרקו עלי אבנים.

מי שזה מתאים לו, שילך ויהנה, חברים שלי כבר יומיים קוראים לי ללכת לשם, בחצי מחיר, ומה אני אגיד לכם, פשוט לא רוצה.

אני מעדיף פעם בשנה או אפילו בשנתיים, כאשר אני מבקר בחו''ל, לבקר איזו תערוכת רכב הרבה יותר איכותית, שהיא באמת תערוכת רכב.

סתם דוגמה, ב-2014 עשיתי טיול בארה''ב, אז באחד הימים שהייתי שם, במקרה נתקלתי במעין תערוכה שכזו פשוט ברחוב, ליד אחד הכבישים בחניה, שארגנו אותה לרוב, אותם בעלי הרכבים שהיו מוצגים שם, קפצתי כמובן, ראיתי, ולהגיד לכם את האמת, מה שאצלינו בארץ פשוט הלשון לא מסתובבת לקרוא לזה תערוכת רכב, כמו שכתבתי מעל - מקסימום תערוכת אטרקציות משפחתית.

עוד חודשיים אני שוב טס לארה''ב לטיול ארוך, ובטוח שוב פעם אני אבקר שם באיזו תערוכת רכב איכותית, לפחות אחת אם לא יותר, אני אהנה הרבה יותר וזה יספיק לי עד לטיול הבא.

אצלינו בארץ לדעתי, לא תהיה שום תערוכת\תערוכות רכב איכותיות, עד שספורט מוטורי לא יהיה מספיק מפותח פה, לא יודע למה, אבל לדעתי יש קשר ישיר לזה, האם אני טועה?, לא יודע, שהמומחים יגידו לי...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

ההיתי שם שרטו לי תאוטו בחנייה עם מפתח הרבה ילדים במיוחד בני מיעוטים יש רק הופעה אחת של drift עם MX5 לא משהו מיוחד מלהיב רק ילדודס בלי רישיון סך הכל היה נחמד לראות את הבוגאטי אני לא מתלהב ממנה בכלל

כל צמפיונס מוטורס בכלל לא מציגים שם וחבל גם לא דלק מוטורס

ואם אתה הולך תביא שתייה מהבית כי משקה מוגז במחיר של 13 שקלים שם

רק לציין קיבלתי כרטיסי VIP בחינם לאחושב שההיתי משלם בשביל זה

פורסם

STAV123, התחביר שלך עשה לי סרטן.

בכל אופן, חבר'ה ללא שום זיקה לרכבים או לסצינת המכוניות בארץ שביקרו לא התלוננו על משהו חריג.

הם גם לא טענו שהחוויה הייתה נהדרת אבל זה רק מוכיח שהכל יחסי ותלוי בציפיות שלך.

מי שיודע איזה תערוכות קיימות בעולם או אפילו איך אוטומוטור הייתה בשנות ה90 כנראה ימשיך להתאכזב.

מי שנוהג ברכב הליסינג שבחר לו קצין הרכב ורגיל לעמוד בהמון מזיעה עם הילד על הכתפיים כדי לראות את מיכל הקטנה עושה קופה על חבורה של הורים מובסים, כנראה יהנה מאוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בחיי שאתה אטום.

למה אני חייב לתת לך סיבה למשהו שאני עושה? אתה מחפש לחזק את העמדה שאתה צודק ואחרים לא, ואתה יכול להמשיך עם זה עד מחר.

מחיר מופקע? 50 ש"ח זה מופקע?

מה זה בשבילך תערוכה? 4 ביתנים ומעלה? 6?

דוחק? לא היה שום דוחק

פקקים? נסעתי ברכבת בכיף, עם מיזוג ו-WIFI

מחיר מופקע? אין לי מושג,קניתי בקבוק מים ב-5 ש"ח ובאתי לשם שבע

שנמשיך? תמשיך כמה שבא לך

עוד הפעם אתה עם התערוכות שלך בחו"ל. מה הקשר?!?!

אנחנו לא בחו"ל אם לא שמת לב!

כרגע הדרך הכי זולה לראות אסטון מרטין DB10 וויירון זו התערוכה המסכנה שיש בת"א, אז גם מזה צריך ללמוד להנות.

אתה פשוט בכיין!!!

יש לך גישה עקומה של "אני חכם ולא פראייר וכל אחד אחר כן". צא מזה. תתבגר.

אתה פראייר ביום יום במדינה הזאת, ודווקא פה בגלל 50 ש"ח אתה עושה מזה כזה סיפור?! תעשה לי טובה...

וואלה, 2 בכיינים זה כבר סיבה למסיבה.

אני מזמין את אסף להצטרף אלי למועדון הבכיינים.

בכיינים נוספים מוזמנים. בעצם, כל מי שהמצב חורה לו והיה רוצה שתהיה כאן תרבות מוטורית ראויה יותר, מוזמן.

אתה, מר גולף, לא מוזמן. כי אנשים שמבוססים בבוץ וחושבים שהוא שוקולד, הם הסיבה שאוטומוטור ממשיכה להתקיים בפורמט הנלוז שלה.

אתה איש קטן - ושפתך הגסה לאסף ואלי לא מוסיפה לך נקודות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
וואלה, 2 בכיינים זה כבר סיבה למסיבה.

אני מזמין את אסף להצטרף אלי למועדון הבכיינים.

בכיינים נוספים מוזמנים. בעצם, כל מי שהמצב חורה לו והיה רוצה שתהיה כאן תרבות מוטורית ראויה יותר, מוזמן.

אתה, מר גולף, לא מוזמן. כי אנשים שמבוססים בבוץ וחושבים שהוא שוקולד, הם הסיבה שאוטומוטור ממשיכה להתקיים בפורמט הנלוז שלה.

אתה איש קטן - ושפתך הגסה לאסף ואלי לא מוסיפה לך נקודות...

אני איש קטן? אין לך בושה.

אתה מתנשא וחושב שאתה יותר טוב ממני. אתה לא.

זה שאני הולך לתערוכה הופכת אותי למישהו שלא רוצה תרבות מוטורית? מה בכלל הבנת, או יותר נכון לא הבנת, ממה שרשמתי?

אל תזמין אותי לשום מקום, גם ככה לא ארצה להצטרף לשום מועדון שאתה חבר בו.

אגב המילה "בכיין" לא גסה בכלל, צר לי שלקחת את זה כל כך ללב.

פורסם

גולף, אתה מעביר ביקורת על אנשים שמעזים לא להנות ממה שאתה נהנה ויוצא עליהם, ואחר כך מתפלא שיוצאים עליך בחזרה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מעביר ביקורת?!

ומה הם עושים? קוראים לי פראייר שאני הולך, נכנסים לכיס. כל מה שהתחלתי לכתוב מלכתחילה זה שמי שלא רוצה שלא ילך, זה לא אומר שמי שכן הולך הוא פראייר או חסר תרבות מוטורית או whatever...

אם אני הולך ונהנה והם לא הולכים לא הופך אותם לאנשים טובים יותר, תאמין לי.

הבחור רשם בתחילת השרשור "כל שנה בוחרים ללכת לפארסה הזאת, ומקטרים". איפה קיטרתי?

אם מפריע לו ועושים ממנו צחוק, שלא ילך, זו זכותו. אבל שלא יקבע בשביל אחרים אם שווה ללכת או לא.

פתאום הפכתי לאדם שלא רוצה תרבות מוטורית כי שילמתי 50 ש"ח ללכת לאוטומוטור. שיהיה...

פורסם

GOLF, אני חושב שקצת התבלבלת, אבל היות וזה פורום והכל מתועד אפשר לנסות לתקן את הבלבול -

זו התגובה הראשונה שלך בשרשור:

אפשר לחשוב...

זאת מחאה לדעתך?

זה מה שיש וגם מזה אפשר להנות.

איזו בכיינות.

בה אתה קורה למשתמש אחר בכיין, רק על זה שהוא הביע את דעתו.

כמה עמודים אח"כ, אתה כותב:

בחיי שאתה אטום.

למה אני חייב לתת לך סיבה למשהו שאני עושה? אתה מחפש לחזק את העמדה שאתה צודק ואחרים לא, ואתה יכול להמשיך עם זה עד מחר.

האם אתה באמת מצליח לפספס את האירוניה..?

אגב, הוא לא קרא לך פראייר לפני שאתה התחלת להתקיף, אבל אל תאמין לי הנה קח לינק חינם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו הקדים אותי. גולף, טיפה בילבלת בסדר האירועים, זה בסדר, קורה לכולנו מדי פעם. תהנה באוטומוטור - כפי שאתה רואה אף אחד לא אוסר עליך לעשות את זה. משנת 1992 ועד לתערוכה האחרונה הייתי בכל אחת ואחת. פק"ל משפחתי. אני, אחי, אבא שלי ודוד שלי. פק"ל, יתהפך העולם מה עובר בחוץ. באחרונה כבר לא היה לי כוח - משנה לשנה נהיה גרוע יותר, כשבשנות ה-90 ואפילו תחילת 2000 היה משמעותית יותר טוב. חלאס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקיי,בוא ונכנס לעומקה של מילה ומילה.

הוא רשם ראשון "מקטרים" ואני רשמתי שני "בכיינות", שזו בעצם אותה המילה.

אני קראתי לו בכיין אחרי שהוא קרא לי קטרן. יותר טוב?

פורסם

רבותי, נראה לי מה זה גלשתם לעניינים לא קשורים. איש קטן שמה קטן. מה הקשר? תערוכה מעפנה, זהו. מי שאין לו בידור טוב יותר שילך וייהנה או מי שחושב שזה פסגת המוטוריקה בארץ, שייהנה לו. מי שחושב אחרת - לא ילך ויעסוק בשלו. איך ע"ג דפי הפורום אנשים מצליחים לגלוש לפסים אישיים אני לא מבין.

• תוכן חדש...