Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר התחלתי להבין שמה שמציעים כאן בארץ - מחירו (בד"כ) מופקע כראוי ולא ניכנס כרגע על מה ולמה מבקשים כאן יותר כסף.

אשמח לקבל קישור או שם לחנות אינטרנטית/מוכר איביי וכיוצ"ב העוסקים בתחום.

לדוגמא: רפידות בלם, כבלים, כנפיים אבל גם קסדות או כפפות.

פורסם

קסדות קצת פחות משתלם לקנות בחו"ל, אלא אם כן אתה מטפס לקסדות יקרות מאוד.

שקלתי להזמין קסדה מאמאזון בעלות של 50$, בסופו של דבר רכשתי אותה בארץ ב180 ש"ח. נמכרת בדר"כ סביב 220-250.

את שאר הציוד - בדר"כ אמאזון. שטויות קטנות מאיביי או אתרי המכירות הסיניים.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נצל"ש

המושב אצלי באופניים לא מאוזן, ונוטה מעט אחורנית (כלומר החלק הקידמי גבוה מהאחורי), ניסיתי לשחק איתו אבל אני לא מוצא שום אפשרות לכיוון זוית.

מה האפשרויות שלי? יש איזה מתאם שניתן לרכוש שכן מאפשר כיוון זוית? או שאני חייב לחפש מושב אחר?

יום טוב גם לך

פורסם

BIKE24 עשו לי קטע עם הזמנת נעליים פדלים וקליטים, שלחו לי פעמיים וחייבו אותי פעמיים למרות שהזמנתי רק סט אחד של נעליים,פדלים,וקליטים. שם המחירים טובים. כלי עבודה קונה באיביי, באתר CRC קונה חלקי חילוף.

בעלי אקספרס קונה תיקים, כבלי הילוכים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כשיוצא לי להגיע לארץ אני קונה בארץ (חנות של חבר ילדות בתל אביב), ולרוב אני מזמין מcrc.

באוגוסט אני מגיע לארץ אז הגיע הזמן להתחדש באופניים חדשים [emoji6]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

נוסף למה שהזכרתם, לי בזמנו יצא להזמין רפידות מ DISCOBRAKES.

מדובר בתחליף סיני, אבל בניגוד למה שהייתי שם ברכב, התחליף הסיני הזה לא שונה בהרבה מהמקור, והמחיר הרבה יותר נמוך.

לתשומת לבכם לחומרים השונים. מתכתי מרעיש יותר לדוגמה, ויש רשימת תכונות שונות לחומרים השונים.

נצל"ש

המושב אצלי באופניים לא מאוזן, ונוטה מעט אחורנית (כלומר החלק הקידמי גבוה מהאחורי), ניסיתי לשחק איתו אבל אני לא מוצא שום אפשרות לכיוון זוית.

מה האפשרויות שלי? יש איזה מתאם שניתן לרכוש שכן מאפשר כיוון זוית? או שאני חייב לחפש מושב אחר?

לכל מתאם שאני מכיר יש אפשרות לכיוון זווית (זווית צינור האוכף באופניים שונים די שונה).

אנא העלה תמונה, ובשלב ראשון ננסה לעזור בהתכתבות.

פורסם

דיסקוברייקס מקור טוב לרפידות

WIGGLE קנו את צ'יין ריאקשן, שווה לבדוק אצלהם מבצעים

גם ARTSCYCLERY עם שירות מעולה

שאר האתרים שהעלו גם מעולים

יש הרבה מבצעים שלפעמים שווה להרשם בשבילם לרשימות דיוור שונות ומשונות באתרים האלה.

יגאל, תעלה תמונה, לך תדע אולי הרכבת את המוט מושב הפוך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרכבת בסדר,הייתי לוקח אותו מעט קדימה (אבל זה אני)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אם אני לוקח אותו קדימה הזוית שלו גדלה עוד יותר.. איזה מתאם אני צריך בשביל שאני אוכל לכווןנאת הזוית שלו?

יום טוב גם לך

פורסם

קשה לראות את הזווית מהצילום בתקריב ובפרספקטיבה. אבל בכל מקרה מומלץ שהאוכף יהיה מאוזן (נטייה אחורה זה סטייל אורבן של ילדים) פרטים נוספים בקישור.

פתח את בורג האלן שצילמת (6 מ"מ, לפעמים 5) פתיחה מספיקה לכך שהחלק העליון יתרומם קצת, וכוון את הזווית הרצויה לך. בחלק העליון והתחתון יש שיניים משתלבות, כך שאפשר לכוון את האוכף בהפרשים של כמה מעלות.

סגור חזק על מנת למנוע שחיקת השיניים. אני לא חושב שסגירה חזקה מדי תזיק במשהו. לא ידוע לי המומנט המדוייק, אבל סגירה ביד חזקה (התכוונתי לסגירה חזקה ביד, אבל פסח...) במפתח אלן באורך 12 ס"מ נראית לי הוגנת. בכלי באורך 20 ס"מ כבר אפשר להרוס את ההברגה, לפרטים נוספים פנה לכנופייה... ;)

• תוכן חדש...