Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהרבה אנשים כאן לא יהיו מופתעים ממדינת החלם הזו, אבל אני באמת מתקשה להאמין שתביעה שהגשתי החודש, נקבעה לפברואר 2017.

יש כמה דברים שלא מובנים לי לכן אשמח לתשובות -

1-אם התאריך לא יתאים לי \ לנתבע, התאריך הבא יהיה גם בעוד שנה ? 2018?

2-האם זה מסובך להוכיח בלי תמונה מזירת התאונה? יש לי צילום רישיון רכב של הפוגע, ירד מבול ולא הייתי מפוקס על עצמי, שכחתי לצלם את הנזק שלו ואת הביטוח שלו. הזמנתי שמאי והלכתי למשטרה (צחקו עלי שביקשתי וידאו ממצלמות שבאזור). יש לי הקלטות של הודאה במעשה (בלי ידיעה שהוא מוקלט), האם זה קביל ?

3- במדיה ואזכה במשפט, הנתבע מחויב להחזיר לי הוצאות על השמאי ?

ועוד משהו כללי שלא מובן לי, מה היה קורה אם הייתי נוהג במרצדס שבה הפנס עולה 20K? מה היה קורה לו התאונה הייתה קצת יותר חמורה והיה נופל לי הטמבון? עדיין הייתי צריך להמתין שנה למשפט? איזה מוסך היה מסכים לטפל לי בנזק חמור עם צ'ק דחוי לשנה? למה לעבריינים כלכך קל לחמוק מעונש במדינה המעוותת הזאת?

פורסם

לפני שבוע קראתי כתבה על נכה שחברת הביטוח הפסיקה לשלם לו. המשפט נמשך 5 שנים במהלכן התובע מכר נכסים כדי לממן מחייה. לא היה מזל לחברת הביטוח, והתובע נשאר בחיים עד לסיום המשפט. חברת הביטוח חוייבה לשלם 5 שנים אחורה + הוצאות משפט. לא קנס , לא פיצוי על עוגמת נפש - כלום.

למה אני מספר לך את הסיפור - שתיקח את הכל בפרופורציה ותבין שזה המצב בארץ. לפי מה שאני מבין, לא היתה תאונה רצינית. שילמת על התיקון, ועכשיו צריך להמתין למשפט. זה מה יש והוצאת קיטור לא תזרז תהליכים. אם הכנסת בתביעה הוצאות שמאי ותזכה, תקבל גם את הסעיף הזה. ההקלטה קבילה מאחר והיית צד בשיחה.

צריך גם מזל עם מי עושים תאונה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולד

לא מסתדר לי הסיפור שלך

יכול להביא רמז כדי שנוכל לקרוא ולהתעצבן ביחד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מדוייק

שילמה גם שילמה ריבית עונשית אומנם רק שני שליש מכך, כיוון שהסכימה בשלב כלשהו לסגת מעמדתה ולשלם. וזאת מעל לריבית וההצמדה על כל תשלום ותשלום הרגילים.

כמובן שגם הוצאות משפט וגם את שכרו של העו"ד

ועדיין מעצבן.

אני חשבתי בתחילה כי מדובר בתאונת דרכים, אבל מסתבר כי מדובר בתאונת עבודה "רגילה"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זאת היתה סתם דוגמא ל"מהירות" של מערכת המשפט אצלינו, בלי קשר לסוג התאונה. זאת אותה המערכת. ולא זכרתי את כל הפרטים מלפני שבוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרבה תלוי גם לאיזה בית משפט זה מוגש גיאוגרפית.

אבל בכל מקום זה לא מהיום למחר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...