Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטסות של הרכב שלי הן מברזל ושחורותתתתתת .

האם למישהו יש רעיון איך מבריקים את החלק הזה של הרכב?

פעם הציעו מסיר שומנים כמו זה של התנורים . האם זה נכון להשתמש בזה ?

תודה

פורסם

אני תמיד שוטף אותם עם דלי= מים וסבון וספוג קטן שיש לי. מבריק אותם טוב טוב, אמנם אני עובר על כל טאסה 700 פעם אבל מנקה יופי ומבריק אותם (עד עכשיו הטאסות הטיוואניות עם ציפוי שחור מבריק שלא דהה אחרי למעלה משנה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לדעת מה לענות לך, צריך להבין למה אתה קורא "טאסות", ומדוע הן שחורות - מלכלוך או שזה הצבע שלהן?

אם זה הצבע שלהן, אתה כנראה מתכוון לג'אנטים מברזל. אותם מנקים במים וסבון ואפשר גם מסיר שומנים לתנורים, אבל כדאי לשטוף אותו מהר ולא לתת לו לנוח על הגלגל יותר מדי זמן.

אם יש לך ג'אנטים "מגנזיום" ואתה בטעות קורא להם טאסות, יש לא מעט תכשירים טובים לזה, כמו הסונאקס בקישור של רועי וגם סימפל גרין. על ג'אנטים כאלה לא מומלץ להשתמש במסיר שומנים של תנורים כי זה יכול להרוס להם את הציפוי.

אם במקרה מדובר ברכב אספנות עם טאסות ממתכת בציפוי ניקל, כדאי לנקות אותן עם אותם החומרים האלה.

אם מדובר בטאסות מפלסטיק כמו שיש בכל הרכבים כיום, אז סימפל-גרין ומים. מסיר שומנים של תנור יעשה לך כתמים לבנים ויהרוס את הצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...