Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהמחיר שלה מתחיל מ-176,000 שקלים בעוד המתחרות עולות הרבה פחות ובייחוד העובדה שקרסו לא מנצלים את שער היורו הנמוך כדי להוריד מחיר - הם יכולים עם הקליאו ספורט להמשיך לקשט את האולם תצוגה גם אחרי המתיחת פנים ומקסימום למכור לכמה לקוחות בודדים.

הדבר הזה נכון גם לגבי פיאסטה ST - שאם השמועות נכונות והיא מתחילה ב-170,000 - איילון יכולים להמשיך להציג אותה רק בפרוספקטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ציונה היא תיירת מאיטליה, רעשנית וקולנית עברה קצת בוטוקס, השילה ממשקלה, נעשתה חטובה, אומרים שגם נהייתה כיפית יותר ליושבים בחברתה...כאן נראתה לובשת שמלה אדומה.

:)

פורסם
מי זאת ציונה ירחם השם ? אחותה של סוסיתא ?

ולמענם של הקוראים שעדיים חושבים שפה זה פורום רכב ולא וואצאפ, הכוונה לאבארט' 595 קומפטיציונה.

פורסם

לגבי מתיחת פנים לקליאו - לא הצלחתי למצוא שום מידע או רמז

מגאן RS דור 4 לא הוצגה ומיועדת רק ל2017. מתיחת הפנים המדוברת גם לא מוכרת לי

הקליאו כבר לא מתומחרת ב176K. אין אותה ליבואן ולכן הוא לא מעדכן מחירים. ככל הידוע לי יש גם שם הוזלה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא הבנתי. ומיטו תלתן זה לא קטע? קופר S זה לא קטע? זה שקול ליונדאי I20?

גם אני לא הבנתי את אופן הצגת הנתונים. קופר אס אםשר לקנות ב180 אלף. מיטו ב160?

מצד שני, כנראה שבשם התרומה לקהילה, שאתה וחברך בונים כאן בהצלחה יתרה, ובשם הצחוקים עם אלן שלא מגיבים, אפשר גם להמשיך עם הניים דרופינג והתעלמות מהפינות הקטנות, כמו זו. רק נשאר שיצטרף החבר החסר, שעדיין לא יודע שפונטו ו500 זה דגמין שונים, והשרשור מןשלם.

אגב אישית לא הייתי משלם על מיטו גם 100 אלף, ולדעתי, בתור בעלים של אחת לשעבר, הדגם מצליח בעיקר בזכות המבצעים הרבים והשם.

על קוםר אס אפשר כמובן להתווכח, אבל אף אחד לא טען בשום מקום שהיא לא מציע חבילה אטרטקטיבית יותר למי שמחםש עיצוב רטרו, יחודיות וגם סמל סטטוס. ולראיה, כשביקרתי בסוכנות של מיני, הדבר היחיד שעניין את המבקרים האחרים שם היה כמה עולה הגרסה הכי מאובזרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא חשבתי שבהתרסה

אז התשובה מורכבת משניים

אחד שקיים שוק לסוג הזה של כלי הרכב שהם לא בבינוניות של טויוטה ליסינג, לתשומת לב של קרסו למשל, שבנחישות מתעלמים מהסגמנט הזה.

השני שרק 2.5% מתוך הסגמנט הקטנטן לכשעצמו בחרו בציונה ידידתנו.

מה ניתן ללמוד מזה?

איש איש וטעמו.

גם אני לא הבנתי את אופן הצגת הנתונים. קופר אס אםשר לקנות ב180 אלף. מיטו ב160?

מצד שני, כנראה שבשם התרומה לקהילה, שאתה וחברך בונים כאן בהצלחה יתרה, ובשם הצחוקים עם אלן שלא מגיבים, אפשר גם להמשיך עם הניים דרופינג והתעלמות מהפינות הקטנות, כמו זו. רק נשאר שיצטרף החבר החסר, שעדיין לא יודע שפונטו ו500 זה דגמין שונים, והשרשור מןשלם.

אגב אישית לא הייתי משלם על מיטו גם 100 אלף, ולדעתי, בתור בעלים של אחת לשעבר, הדגם מצליח בעיקר בזכות המבצעים הרבים והשם.

על קוםר אס אפשר כמובן להתווכח, אבל אף אחד לא טען בשום מקום שהיא לא מציע חבילה אטרטקטיבית יותר למי שמחםש עיצוב רטרו, יחודיות וגם סמל סטטוס. ולראיה, כשביקרתי בסוכנות של מיני, הדבר היחיד שעניין את המבקרים האחרים שם היה כמה עולה הגרסה הכי מאובזרת.

ייבגני אסביר לאט לאט

ברשימה ליקטתי מספר דגמים שהם לא המיינסטרים של עם ישראל , עם מספר סוסים די קרוב מתחת למכסה ועם אוריינטציה ספורטיבית ללא קשר למחירם.

ומסתבר , ולמי שלא היה ברור , שהמחיר של הצעצוע הוא פקטור , איך שלא תסובב את זה.

ובשרשור על ציונה , על זה נסב חלק לא קטן של הדיון.

והנה, אתה רואה כתגובה לגיטימית שאת המיטו לא היית קונה גם ב 100 אלף, אז מדוע אתה מרשה לעצמך לפסול מישהו שלא מוכן לחשוב לשלם 230K בשביל ציונה.

הפוסל , במומו פוסל.

ואם יש לך תלונות למה לא לציין במי מדובר שמית.

למה להסתתר בכל מיני כינויים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה. אסביר לאט גם:

נלך מהסוף;

הייתי בעלים של מיטו במשך שנתיים. לא קראתי בברושור, לא ראיתי ביוטיוב. חייתי איתה שנתיים ולמדתי לנהוג עליה בשעיורי וטיולי נהיגה ראשונים. זה לא מרגיש לך כמו הבדל קטן ביני לבין חלק מהמגיבים כאן? אתה, למשל, נהגת בציונה? באבארט 500 רגילה?

לגבי טענת המחיר: אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד. לקבץ זה יפה, אבל טווח המחירים של קופר אס נע מ180 עד 230 אלף.

אתה יודע באיזה מחיר נמכרו הדגמין שאתה מציין? אטלי הרוב עלו 230? כי זה הופך את וענת המחיר ללא רלוונטית. אולי הרוב עלו 190 200, שזה הבדל משמעותי מציונה?

אבל זה לא משנה. העיקר לבנות תיאוריה.

ובכלל, מי התווכח על זה שלמחיר יש השפעה? אני לא יכול לקנות קומפי ויכול לקנות 500 רגילה. אז?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

^^^

משהו לא ברור לי.

לפי בדיקות השוואה, שהובאו על ידי חברי פורום , מחירה של ציונה בשווקים אחרים דומה למחירם של כלי רכב אחרים שמחירם בארץ זול ב 100-80K .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

V40 T4 R-DESIGN ב182,900 לא מצויינת פה וחבל. בכלל גרסאות הT4 החדשות מתומחרות אגרסיבי ומציעות ביצועים מעולים.

STI 2004

פורסם

שלום לכולם,

חלקכם הספיק בוודאי שהכנסנו הודעה על מחירי יבוא אישי לקומפטציונה, ואז הורדנו את ההודעה כי הצלחנו להוזיל קצת מחירים.

קראנו אמש את השרשור בנוגע אבארט' 500 לקומפטציונה, והדבר הראשון שעשינו על הבוקר זה לחפש את הרכב האמור בחו"ל ולבדוק אם אפשר להביא אותו בייבוא אישי לארץ.

האבארט' 500 קומפטציונה - בצבע אחיד, אנחנו יכולים להביא אותה לארץ בכ - 209.0 אלף שקלים.

אותו רכב בדיוק, עם צביעה שונה בגג - תעלה בארץ כ 215.0 אלף שקלים.

האבארט' 500 קומפטציונה קבריו (גג בד נפתח) - תעלה בארץ כ 225.0 אלף שקלים.

כל המכוניות עם גיר ידני כמובן.

ועוד דבר קטן, מכוניות כאלה קונים עם הלב. כל אחד והלב שלו.

SMC יבוא אישי

פורסם
ישה. אסביר לאט גם:

נלך מהסוף;

הייתי בעלים של מיטו במשך שנתיים. לא קראתי בברושור, לא ראיתי ביוטיוב. חייתי איתה שנתיים ולמדתי לנהוג עליה בשעיורי וטיולי נהיגה ראשונים. זה לא מרגיש לך כמו הבדל קטן ביני לבין חלק מהמגיבים כאן? אתה, למשל, נהגת בציונה? באבארט 500 רגילה?

לגבי טענת המחיר: אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד. לקבץ זה יפה, אבל טווח המחירים של קופר אס נע מ180 עד 230 אלף.

אתה יודע באיזה מחיר נמכרו הדגמין שאתה מציין? אטלי הרוב עלו 230? כי זה הופך את וענת המחיר ללא רלוונטית. אולי הרוב עלו 190 200, שזה הבדל משמעותי מציונה?

אבל זה לא משנה. העיקר לבנות תיאוריה.

ובכלל, מי התווכח על זה שלמחיר יש השפעה? אני לא יכול לקנות קומפי ויכול לקנות 500 רגילה. אז?

נהג מתחיל

החזרתי את הרכב בתחושה שהייתי יכול לבלות איתו עוד ועוד. זו פצצת אנרגיה מוחצנת, סקסית ומלהיבה. יש אולי מכוניות יותר VFM, יותר חזקות או יוקרתיות יותר, אבל חבילה כזו אין במקום אחר.

נקמצ'י

תודה. נהנתי לקרוא.

האם מישהו יודע מה מייצג ה595?

ומה המחיר של הרכב? לעומת ״סתם״ 500 אבארט?

BAR72

כיף לקרוא. אני קצת מתקשה לשבת ברכב הזה, שמח בשבילך שאתה הצלחת!!

ישה

גם יפה וגם אופה ועוד באיטלקית

שאפו.

RK

תודה רבה על הסקירה, מאד נהניתי לקרוא! אשכרה בא לי עכשיו לנסות אותה...

Fkl0ster

ועכשיו לשאלת ה-VFM.. הצעצוע הזה שווה 50 אלף שקל יותר מאסה-אסה ו\או 70 אלף שקל יותר מסקורפיונה?

Oryo

תודה על הסקירונת נהנתי לקרוא

יש לי חשק כבר ממזמן לעשות נסיעה על אבראת' ועכשיו בכלל..

המושבים שלה נראים מדהים.

מה שכן המחיר של הגרסא הרגילה הוא על הצד ההרפתקני, המחיר של זאת הוא כבר בגבול ה'צריך לאשפז את הלקוח'... שאלת השאלות: האם אתה, בתור אדם שכן נמצא בתוך קהל הלקוחות הפוטנציאלי (מבחינת נתונים), היית מוכן לשקול רכב כזה במחיר הזה? is it THAT good, for you?

המואדמים שפירגנו הפכו אח"כ לאויבי האומה חובבת ציונה.

בוא נגיד שרוב הקופר עלו 230 ( מחיר הזוי ) והם העלו "רק" 46 יחידות לעומת 10 של ציונה. מה זה אומר? על הקהל של הקופר ועל הקהל של ציונה?

האם רק מי ששיחק בסרט יכול להיות מבקר קולנוע או האם רק שחקן כדורגל יכול להיות מבקר כדורגל?

לא נסעתי על ציונה ולא על אברט, האם זה פוגע בביקורת שלי שהמחיר בהשוואה לשווקי חו"ל הוא מוגזם? כנראה שלא.

דמיין לרגע שמחיר ציונה יורד ל 180K? מה יקרה למכירות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אני לא מבין את התגובות שלך,

אתה באמת ובכנות לא יודע מדוע 'האדומים' נהפכו כלשונך ל'אויבי האומה'?

או לחלופין, אותה שאלה ששאלתי בשרשור ההוא - איך אתה מסביר את זה שחלק מהאנשים שמבקרים לא נחשבים 'אויבי האומה', וחלק כן? שאלתי את זה מס' פעמים מס' אנשים בשרשור ההוא, אף אחד לא נתן תשובה, ואני מניח שזה ברור למה.

גם כשמבקרים - אפשר לעשות את זה בצורה עניינית, ואפשר בצורה פוגענית. כל שרשור זה אותו מתכון: מבקרים בצורה פוגענית, ואז מיתממים כאשר מתעצבנים על כך. נדמה שאתה אשכרה פתחת שרשור חדש רק בשביל להצית מחדש את אותו ויכוח... באמת שאני לא מבין אותך.

ולמי שרוצה להמשיך להיתמם: הנה אחד מ"אויבי האומה" בתגובה עניינית ודיון שנשאר ענייני למשך הרבה מאוד עמודים.

FAST FORWARD של איזה עשרים עמודים, והנה תגובה אחרת קצת פחות עניינית ויותר אישית שגררה הרבה שיט קדימה.

כמובן שיש עוד הרבה דוגמאות, גם לרפש שזורק הצד שמנגד, "it's a vicious cycle" וכו' :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...