Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

פוסט ראשון אי פעם בפורום האגדי הזה 8)

הרכב שלי הוא טויוטה קורולה 2007 (אוטומטית לצערי אבל זה כבר היה מחוץ תחום השפעתי)

וכרגע היא כמעט עם 102 אלף קילומטר על השעון.

אז אחרי יישור קו שעשיתי לאחר שקניתי אותה מההורים (עשו לי מחיר שלא יכולתי לסרב לו :wink:) החלטתי שאני רוצה לעשות לה משהו שיעשה אותה.. יותר... שלי.

אז חיפשתי וחיפשתי ג׳אנטים שיתאימו לרכב וכל מה שמצאתי היה ערס מדי או שהיה בסטייל המתאים אבל זה לא היה זה. לבסוף אחרי שקיבלתי מסמר בצמיג שהיה לי אמרתי טוב נו, נחליף כבר את כל הסט בגלל שהיו כבר סדקים בצדדים ובאמת הגיע הזמן. אז נסעתי לחבר'ה ב"אב צמיג נמל אשדוד" והזמנתי סט של continental contipremium 2

על הדרך אמרתי אני אשאל אם הם מוכרים ג׳אנטים. הבחור אמר לי בטח בוא כנס. ברגע שנכנסתי והפנתי את המבט לקיר מצדי הימני. שם הם היו. Volk te37 בצבע כסף יפיפה. באותו רגע התאהבתי. סוףסוף! ג׳אנט ראוי לרכב! והנה התוצאה:

2016-03-24-11-41-43.jpg

2016-03-24-11-42-58.jpg

2016-03-24-11-59-47.jpg

20160316_151640_HDR.jpg

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חסר חיפוי שיסתיר את הברגים או שככה הג'אנט מגיע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

יפה, מחמיאים לאוטו ולא מצועצעים כמו רוב האופנה היום.

תתחדש וברוך הבא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש, ג'אנט יפה מאד ודי מיוחד על הקורולה.

לדעתי הברגים והקאפה בשחור דווקא לא מחמיאים ומוזילים את כל העניין.

פורסם

אני די בטוח שמדובר ברפליקה ושלא שילמת כמה אלפיות טובות עבורם.

חישוק מקורי בודד עולה בחו"ל במידות האלו סביב 400-500$.

עדין התוצאה לא רעה, אם כי אישית הייתי מעדיף בכיסוי הנאבה יהיה כסוף ולא שחור.

פורסם

אני די בטוח שמדובר ברפליקה ושלא שילמת כמה אלפיות טובות עבורם.

חישוק מקורי

בודד עולה בחו"ל במידות האלו סביב 400-500$.

עדין התוצאה לא רעה, אם כי אישית הייתי מעדיף בכיסוי הנאבה יהיה כסוף ולא שחור.

תתחדש, ג'אנט יפה מאד ודי מיוחד על הקורולה.

לדעתי הברגים והקאפה בשחור דווקא לא מחמיאים ומוזילים את כל העניין.

צבע זה צבע. אפשר גם להוריד אותו. אולי כשימאס לי אני אוריד ובאמת יהיה עדיף כסף. ^^

פורסם

הרכב נראה ממש שמור, גנטים יושבים עליו יפה, בכלל זה אחד הרכבים הטובים והאמינים שיש. תתחדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הרכב נראה ממש שמור, גנטים יושבים עליו יפה, בכלל זה אחד הרכבים הטובים והאמינים שיש. תתחדש.

תודה רבה! :D

מאיפה אפשר לרכוש את הרפליקה הנ"ל ? והאם קיים בצבעים אחרים ?

נראה מעולה, כמה המחירים?

קניתי את הג'אנטים איפה שקניתי את הצמיגים שלי. ב"אב צמיג הנמל אשדוד". ראיתי את הדגם הזה גם בצבע שחור.

עלה לי 1650 ש"ח.

ואני חייב לאמר כאחד שעבר מגלגלי ברזל שבאים עם כמעט כל אוטו לג'אנטים. אלה הם יותר רחבים מהרזלים אבל האופסט שלהם הוא בסדר גמור (35 אם אני לא טועה) לכן, התוצאה של זה היא שטח מגע גדול יותר של הצמיג בכביש כי הצמיג גם נפתח יותר וזה גם תלוי בלחץ אוויר ששמים.

• תוכן חדש...