Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו עדיפה - שבע שנים אחריות, חלון גג חשמלי

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

שתי המכוניות מתבססות על אותה פלטפורמה אבל.. ליונדאי שירות יותר טוב מניסיון. כמו כן תא מטען גדול יותר, בידוד רעשים וכיול מתלים נוח יותר ואפילו צמיגים יותר איכותיים.

פורסם

בקשר לגג בקיה זה דגם שעולה עוד 10 אלף לא נראה לי שיש טעם להביא אותו,אני מתכנן על היונדאי i10 מנוע 1.0 או הקיה מנוע 1.0

פורסם

תשובה קצרה, פיקאנטו.

תשובה קצת יותר ארוכה. הפיקאנטו יותר יפה לדעתי, היא מאובזרת היטב ונוחה מאוד לנסיעות כולל ארוכות. לי יש 2015 אז אין לי את הגג החשמלי אבל אני מאוד מרוצה ממנה. גם באחריות יש לפיקאנטו אחריות עדיפה.

פורסם

בדגם ה-1.0 אין הרבה הבדלי אבזור. ה-I10 נחשבת למעודנת יותר ונוחה קצת יותר. תבדוק עד כמה זה חשוב לך מול יתרון אחריות ושמירת ערך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעה מאלבר לפיקנטו LX באותו מחיר של ה1.0, אבל היא תירשם מליסינג,עד כמה זה נורא והאם עדיף להביא את ה1.0 ישירות מהחברה?

עריכה אחרונה על ידי danlevi
פורסם

מצד אחד זה לא כזה נורא כי אתה קונה ביותר זול. מצד שני אנשים לא מבינים שבעת המכירה צריך להפחית מהמחירון של הרכב. ויש לך אלפי מכוניות כאלה יד 1 פרטית. בהרבה יותר קשה למכור יד 2 מליסינג.

אני הייתי משקיע את העוד 6000-7000 שח הבדל שבטח יש וקונה פרטי. בהצלחה

פורסם

יונדאי I10 הרבה יותר טובה. למה? כי היא מאובזרת יותר, מרווחת יותר, תא מטען גדול יותר ונוחות הנסיעה טובה יותר, בידוד רעשים טוב מאוד. אציין רק שבגרסת הבסיס של הפיקנטו (LX) אין שליטה מההגה, מה שיש בגרסת הבסיס של יונדאי I10.

פורסם

גם לדעתי ה208 תהיה עדיפה או האיביזה.

אלא אם אתה הולך לקנות מליסינג ואז הפער גודל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יונדאי I10 הרבה יותר טובה. למה? כי היא מאובזרת יותר, מרווחת יותר, תא מטען גדול יותר ונוחות הנסיעה טובה יותר, בידוד רעשים טוב מאוד. אציין רק שבגרסת הבסיס של הפיקנטו (LX) אין שליטה מההגה, מה שיש בגרסת הבסיס של יונדאי I10.

כמו שכתבתי לעיל, הייתי בטוח שאין הרבה הבדלי אבזור בין המכוניות. ההבדל היחיד בין גרסאות ה-1.0 האוטומטיות הבסיסיות הוא שב-I10 באמת יש שליטה מההגה על מערכת הקול (ואין בפיקנטו) ובפיקנטו יש כיסים בגב המושבים הקדמיים (שאין ב-I10). זה הכל. מכאן ועד הרבה יותר מאובזרת המרחק עצום.

גם גרסאות ה-1.2 האוטומטיות הבכירות די שקולות, עם יתרון-מה לפיקנטו שלה יש גג שמש וכרית נוספת לברכי הנהג (אין ביונדאי), כשלזכות היונדאי תאורת עזר בפניה (אין בקיה).

הדגמים היחידים בהם באמת יש פער ממשי באבזור הם דגמי ה-1.0 הידניים, שם הפער דווקא לרעתה של היונדאי, שלה יש רק 2 חלונות חשמל לעומת 4 בפיקנטו ואין לה מראות חשמל (שיש בפיקנטו).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה שלא תקנה ספארק/208 בתקציב הזה (אם הבנתי נכון ואתה מדברר על ה-1.2)?

אני מדבר על ה1.0 , אז המסקנה היא שהיונדאי מנצחת מבחינת איבזור ונוחות. האם יש איזשהו פער משמעותי במנועים בין שתיהן?

• תוכן חדש...