Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, ברשותי סיאט איביזה שנת 2015 דגם am5 ורציתי לדעת לאחר חיפושים בפורומים שונים ומאתר היצרן/יבואן נראה שיש לה אפשרות לקפל מראות דרך הכפתור של כיוון המראות אך שאני מנסה לסובב אותו למטה בכל צד הוא מסתובב כמה שאפשר ובפועל לא קורה כלום ונראה שעוד נסיון לסובב אותו תגרום לו להישבר.

אשמח לתשובה חד משמעית בנושא לפני שאני שובר אותו בטעות :-P תודה לכולם.

פורסם

כן תיארתי לעצמי תודה על התגובות ובאמת אם מישהו מכיר איך ניתן להתקין ועלות כוללת זה יהיה מצוין!

אגב אם כבר מדברים יש למישהו מושג לגבי המנוע החדש 1.0 tsi? למיטב הבנתי הוא נכנס לראשונה באאודי a1 ומעניין לדעת איך הביצועים שלו ביחס ל1.2..

פורסם

מנהיגה קצרה על הרכב הנ"ל והמנוע 1.0 ההתרשמות שלי שהוא עובד חלק, שקט מאוד ובכלל לא רועד בעמידה כמו מנועי 3 צילנדרים.

על הנייר יש לו אותם כ"ס כמו ה 1.2 אך המומנט שלו גבוה יותר וזה מורגש בנהיגה.

בטורים הגבוהים חסר לו קצת כוח ואוויר לנשימה ביחס לחבריו הגדולים יותר, אבל זה אחלה של מנוע!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
היי חברים, ברשותי סיאט איביזה שנת 2015 דגם am5 ורציתי לדעת לאחר חיפושים בפורומים שונים ומאתר היצרן/יבואן נראה שיש לה אפשרות לקפל מראות דרך הכפתור של כיוון המראות אך שאני מנסה לסובב אותו למטה בכל צד הוא מסתובב כמה שאפשר ובפועל לא קורה כלום ונראה שעוד נסיון לסובב אותו תגרום לו להישבר.

אשמח לתשובה חד משמעית בנושא לפני שאני שובר אותו בטעות :-P תודה לכולם.

כנראה האפשרות של קיפול מראות לא קיימת ברכבך אלא רק ברמת גימור גבוהה יותר או איבזור אופציונלי.

בדוק בעלון הפרסומת/ספר רכב או בטופס ההזמנה של הרכב האם האופציה של קיפול מראות חשמלי קיים ברכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם

האופיה לא קיימת מכאנית, גם אם תתקין מראות מדגם שכן מתקפל (המחיר אסטרונומי) לא בטוח שאפשר לתכנת אותן בam5 צריך לראות אם יש הכנות לזה בכלל

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

דווקא אני חושב שבAM5 יש...

אתה צריך ללכת למוסך של סיאט ולבקש שיתחברו למחשב של הרכב שיעשו את זה.

למשל, אצלי בלאון יש את האופציה שהמארות ירדו למטה כאשר אני מכניס את הרוורס, אבל האפסים האלה מבטלים את זה.

אין לי כוח / זמן ללכת עליהם פשוט להגיד להם שיקודדו כדי שזה יעבוד.

אם יש לך זמן, תיגש פשוט ותבקש.

פורסם

הכפתור של הקיפול מראות אמור להסתובב חופשי, 360 מעלות,

במידה והוא לא מסתובב, הכפתור לא מתאים וכנראה גם לא קיים קיפול מראות ברכב.

בלחיצה ארוכה על השלט לא התקפלו המראות,

רק בלאון קיים הנ"ל.

Seat Ibiza FR

פורסם

היי תודה לכם על התגובות אכן זה נראה שאין את הפעולה וגם הכפתור לא מסתובב 360 אלא פחות מזה בהרבה, אקשיב לעצה של kurko1992 ואגש למוסך המורשה אולי שם יהיה להם פיתרון כי זאת אופציה שיכולה לעזור לי מאוד.

פורסם
היי תודה לכם על התגובות אכן זה נראה שאין את הפעולה וגם הכפתור לא מסתובב 360 אלא פחות מזה בהרבה, אקשיב לעצה של kurko1992 ואגש למוסך המורשה אולי שם יהיה להם פיתרון כי זאת אופציה שיכולה לעזור לי מאוד.

לא צריך לגשת למוסך ולבזבז זמן.

צלם את כפתור ההפעלה של כיוון מראות ותקבל תשובה מיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברגע שאוכל אצלם ואני יעלה את התמונה, אם אני זוכר נכון זה כפתור עגול שיש לו ציור של נקודה למעלה ובצדדים רשום באנגלית L R.

L . R ככה.

• תוכן חדש...