Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS 3 חדשה

Eliboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כש-DS3 הוצגה, חשבתי שסיטרואן עושים טעות עם המיתוג המחודש, ועוול ל-DS המקורית והמדהימה. כיום אני חושב אחרת ונראה שעשו צעד נכון. אפילו פיאט שתחילה ייצרה את ה-500 בלבד, החליטה אח"כ להפוך את הדגם למשפחה של דגמים. סיטרואן מבצעת מהלך דומה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היא מבוססת על הפלטפורמה של ה-C3/207 היא כנראה תהיה מכונת שום כלום משובחת.

אז ככה:

-מחקתי את האם בהתחלה.

-חברים, זה לא דגם חדש. זו מתיחת פנים לדגם קיים.

-נהגתי לפני מספר שנים על DS3 רייסינג בחו"ל. רחוק מאוד ממכונת שום כלום. גם דגם הטורבו הרגיל היה נחמד מאוד.

-שום כלום זה מהות המותג DS, ללא החיבור לסיטרואן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

די חלש. ה DS4 נמכרה בבודדות, ה 3 נמכרה קצת בגרסה האוטומטית אבל היתה עם הגיר הקודם שדי סירס אותה, והטורבו הידנית גם נמכרה בבודדות ומשום מה ראיתי בזמנו הרבה ביד 2. דווקא הידנית היתה (ואולי עודנה?) מאוד מעניינת ומיוחדת, גם האבזור היה לא רע רק המחיר היה לא הגיוני. זו סדרת פרימיום נישתית מאוד, קשה לי לראות אותה מצליחה בארץ, לצערי.

פורסם

היתה תקופה שהם הציעו את ה-DS3 יד שנייה 0 קילומטר במחיר של C3.

הכל עובדה של מיתוג ותמחור מחדש, גם פיאט דשדשו בהתחלה עם ה-500 עד שהגיעו להורדת מחירים וגם אופל הצליחו למכור יותר אדם שהורידו מחירים.

אם נותנים לרכב שנחשב "שיקי" תמחור שהוא לא יקר מדי אין סיבה שהוא לא יצליח.

חוץ מזה אם לובינסקי מפרידים את סדרת DS מסיטרואן, כדאי להם גם להתחיל לתת שירות פרימיום בסגנון אלפא רומיאו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לכם, מעניין מאוד, אני אישית לא רואה איך ה-DS החדשה מכניסה שינוי לשוק, מול המתחרות שלה המחיר שלה מאוד לא אטרקיטיבי והדעה הקדומה ש- "סיטרואן זה רכב ל-שנתיים" וכל הסטיגמות לא ממש עוזרות לה.

פורסם

צ'מע, זה לא שה-Same הזה הוא רע. ממש לא. להיפך. אחת הסופר מיני's היותר מעניינות שנמכרות כאן ודיל שחבל על הזמן כיד שניה. הבאסה היא שלא ביססו אותה על הפלטפורמה המעולה (!!) של ה-208.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אכזבה רבתי. ציפינו למשהו חדש וקיבלנו More of the same

תצטרך לחכות בסבלנות ל-2018..אין מה לעשות,בתקווה שלא יאכזבו אז...

פורסם
צ'מע, זה לא שה-Same הזה הוא רע. ממש לא. להיפך. אחת הסופר מיני's היותר מעניינות שנמכרות כאן ודיל שחבל על הזמן כיד שניה. הבאסה היא שלא ביססו אותה על הפלטפורמה המעולה (!!) של ה-208.

עד כמה שאני יודע גם ה208 משתמשת בפלטפורמת PF 1 כנ"ל גם הקקטוס .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...