Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוסופט WTF?!?!?!?!?!

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלקתי את המחשב (Win10), פתאום מסך מלא מציג הודעה בכמה שיקופיות, Alt+F4 לא עושה כלום:

Hello

.

.

.

.

We've updated your computer

.

.

.

.

All your files are exactly where you left them

בשלב הזה כיביתי את המחשב בפאניקה והתחלתי לחשוב כמה ביטקויין ההאקרים ידרשו תמורת הקבצים שלי.

גיגול, מסתבר שזו הודעה ממיקרוסופט.

צריך להטביע, לתלות, לרבע ולהעלות על המוקד את מי שאחראי לזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחח כן ככה הוא עושה עידכונים,לא ממש מיתחשב בך.

הכל טוב היית צריך לתת לו לסיים(לפעמים עידכונים גדולים בידיוק שהייתי חייב בדחיפות את המחשב הוא עידכן עצמו ליותר מחצי ולא יכלתי להישתמש!).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זו הודעה סטנדרטית במסגרת שדרוג מחלונת 7/8 לחלונות 10, ומשמעותה שבסיום השדרוג תוכל להמשיך לעבוד כרגיל. נתקלתי בה בשדרוג המחשב שלי לפני חצי שנה, ושוב הערב בשדרוג ה-Transformer Book. לקח עוד איזה 10 דקות עד שהמחשב שב לאיתנו, לבוש בחלונות 10. אני מקוה מאד שכיבוי המחשב לא גרם נזק לשדרוגמערכת ההפעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

All your files are exactly where you left them

59584821482199408275no.jpg

עדיף שלא היו מוסיפים את השורה הזאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קראתי כבר את העסק ברדיט, לחלונות 10 עדכנתי מזמן, זה סתם היה עדכון שגרתי. מפגרים. גם אני מפגר, אבל נוח לי עם חלונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אני לא מבין מה הבעיה פה, אחת התכונות בחלונות 10, זה שאין לך את הזכות לסרב להתקין עידכונים ממיקרוסופט, אישרת והתקנת את מערכת ההפעלה, אז עכשיו הם דחפו לך עידכון, SO, על מה אתה מלין?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

TDean צודק, מדובר על עדכון נובמבר.

תתחדש, לא קרה כלום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למי חוץ ממני אחד מהעדכונים האחרונים העלים את ה-progress bar של העתקת הקבצים? כי לי זה קרה וזה נורא מעצבן

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למי חוץ ממני אחד מהעדכונים האחרונים העלים את ה-progress bar של העתקת הקבצים? כי לי זה קרה וזה נורא מעצבן

למה אתה צריך פרוגרס בר?

פשוט תדמיין קו שעובר מצד לצד ונתקע על 99% עד שהקובץ מסיים העתקה (כל זמן מדקה אחת עד לכמה שעות),

והנה לך פרוגרס בר מיקרוסופטי טיפוסי.

פורסם

מאז העדכון האחרון נראה שחלונות מתעקש לעדכן ולהתקין באופן אוטומאטי את הדרייברים, למרות שבהגדרה הייעודית מצויין במפורש שלא יבצע זאת (ההגדרה שונתה, אך עדיין נמצאת באותו המקום). אחד המחרפנים.

פורסם
מאז העדכון האחרון נראה שחלונות מתעקש לעדכן ולהתקין באופן אוטומאטי את הדרייברים, למרות שבהגדרה הייעודית מצויין במפורש שלא יבצע זאת (ההגדרה שונתה, אך עדיין נמצאת באותו המקום). אחד המחרפנים.

אני בטוח שאיפשהו בחוזה שחתמת איתם כתוב שמיקרוסופט יכולה להתחשב בבקשות שציינת בהגדרות, אבל לא מחוייבת לכך.

חלונות 10 היא אחת מהגרועות שבמערכות ההפעלה שהם הוציאו. אני מקבל הרבה בקשות עזרה דומות ממשפחה וחברים, אבל ידי קצרה מלהושיע. אני לא מתכוון להתקרב לזוועה הזו.

אני לא מבין אנשים שמוכנים להתקין את זה, מה היה רע לכם עם חלונות 7 ?

פורסם

אותה הבעיה אצלי.

הדרייבר באחרון לכרטיס הרשת גורם לו לאבד חיבור כל כמה דקות.

התקנתי את הדרייבר הקודם ועדיין הוא מעדכן את עצמו מידי פעם.

הפתרון כרגע הוא להשאר את קובץ ההתקנה ולהריץ אותו מידי פעם, עד שאינטל יואילו בטובם לפתור את הבעיה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...