Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוסופט WTF?!?!?!?!?!

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדלקתי את המחשב (Win10), פתאום מסך מלא מציג הודעה בכמה שיקופיות, Alt+F4 לא עושה כלום:

Hello

.

.

.

.

We've updated your computer

.

.

.

.

All your files are exactly where you left them

בשלב הזה כיביתי את המחשב בפאניקה והתחלתי לחשוב כמה ביטקויין ההאקרים ידרשו תמורת הקבצים שלי.

גיגול, מסתבר שזו הודעה ממיקרוסופט.

צריך להטביע, לתלות, לרבע ולהעלות על המוקד את מי שאחראי לזה.

הזכרת לי, החל מ-50 שניות, גאוני!

[video=youtube;l-9HKM8TEYA]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניטצ'

זה העונש על התקנת win10. מערכת בזויה שכל מה שהיא עושה זה להתבריין ואז לזיין אותך.

ניקופ,

זה אפי.

Epic כאילו.

לי קוראים טל.

וזה גם לא האף שלי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני לא מבין אנשים שמוכנים להתקין את זה, מה היה רע לכם עם חלונות 7 ?

הרציונל של עדכונים אוטומאטיים מובן, אך בשביל זה צריך שחטיבת הליצנים של WHQL תעשה את העבודה שלה. לי זה נוח שהמחשב מעדכן את הדרייברים לחומרה בעצמו ומשאיר אותי, לכאורה, up to date. הבעיה מתחילה בכך שחלונות מעדכן לדרייברים גנריים ו/או באופן חלקי (דרייבר של כרטיס מסך ללא פאנל הבקרה, לדוגמא) או פשוט מעדכן לדרייבר שהוא לא יציב, למרות שנושא חתימת WHQL. ביום שזה ישתנה, לא תהיה לי כל בעיה עם הפיצ'ר הזה.

פורסם

מה רע ב10?

מופצת בחינם,לא קורסת,יותר נוחה מ8ו 8.1,אתה מקבל עידכונים,למה לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה פה, אחת התכונות בחלונות 10, זה שאין לך את הזכות לסרב להתקין עידכונים ממיקרוסופט, אישרת והתקנת את מערכת ההפעלה, אז עכשיו הם דחפו לך עידכון, SO, על מה אתה מלין?

ניטצ'

זה העונש על התקנת win10. מערכת בזויה שכל מה שהיא עושה זה להתבריין ואז לזיין אותך.

.

מחר המערכת תכבה לך את המחשב בכל פעם שתדליק אותו, או סתם שטות אחרת (שלך מפריעה).

ולמי אפשר יהיה לבוא בטענות ?!

(ולמען הבהרה - אם זה כך - זו מע' הפעלה דפוקה, אם היא עושה מה שהיא רוצה. ועוד בהסכמה).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש כאן בדיקה שלמה ורצינית שנעשתה ע"י Saay222 שמראה שהמצלמה מצלמת אחת ל6-33 שניות, תנועות עכבר ומקלדת מוקלטות, ואחרי כל אחת מהפעולות האלו יש תעבורת רשת.

כלומר, מיקרוסופט מצלמים אותך ושומרים לעצמם מזכרת.

חוץ מזה, זה פשוט מערכת בגרסאת בטא. ההורים של חברה שלי קנו מחשב חדש וכמובן קיבלו אותו עם וינ10. כל שבוע משהו משתנה להם במחשב (פתאום התחל זה לחצן ימני ולא שמאלי, תפריטים נעלמים, אקספלורר אדג' משתנה מהותית).

יותר מדי דברים מסריחים במערכת הזו.

והדחיפה הברוטאלית שלה רק עושה את זה עוד יותר מקומם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מה רע ב10?

מופצת בחינם,לא קורסת,יותר נוחה מ8ו 8.1,אתה מקבל עידכונים,למה לא?

ווינדוס 10 היא סוס טרויאני של מיקרוסופט, כמו שהראה פותח השירשור הזה.

אבל אני לא מדבר אפילו על זה שמיקרוסופט יכולים להסיר לך תוכנות מרחוק, או לדחוף לך עדכונים ולהתעלם ממה שאתה קובע בהגדרות.

אני מדבר על הזילזול בבדיקות שהם עושים לעידכונים שהם מפיצים, נראה שאין הרבה ביקורת על העידכונים האלה, כי רק בחודש האחרון קיבלתי 5 טלפונים מכל מיני קרובי משפחה שהמערכת שלהם הפסיקה לתפקד אחרי אחד העדכונים.

למשל באחד המקרים אחרי עדכון תוכנה המחשב של חמי עבר להציג מסך שחור, העדכון דפק משהו שקשור לדרייבר.

פורסם

הייתי מהראשונים לברך על ווינדוס 10 ושדרגתי את כל המחשבים בבית ובמשרד שהגיעו עם הפארסה הזו שנקראת ווינדוס 8.

מיקרוסופט, כמו מיקרוסופט לא מחמיצים הזדמנות לקבל ביקורת שלילית. היו לי מספר קבצים פתוחים, חלקם שמורים חלקם לא, קם להכין קפה חוזר ורואה את ההודעה הזו כמו פות״ש.

בלי לשאול, בלי להודיע, פשוט סגר לי הכל ועשה עדכון. הקבצים הלא שמורים? פשוט נשארו ללא העדכונים שביצעתי בהם.

הזוי.

פורסם
ווינדוס 10 היא סוס טרויאני של מיקרוסופט

הבעיה שהם שלחו עדכונים ל8 ול7 שגם מרגלים אחרי המשתמשים. כך מי שלא ביטל עדכון אוטומטי, חטף גם.

בכל אופן, מי שיושב על רשת אלחוטית, יכול להציל את עצמו מעדכונים אוטומטיים ב10 על ידי הגדרה שהחיבור הוא METERED.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בטוח שהידיעה הבאה תשמח אתכם עוד יותר :-) :

http://www.tomshardware.com/news/microsoft-processor-support-policy,31024.html

בקיצר, מעבדים חדשים יהיו ניתמכים רק מווינדוס 10, אז לא תהיה ברירה לכל מתנגדי WIN10 אלא להתקין את המערכת (סוס טרויאני) על מחשבים חדשים :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כיף.

התנהלות אלימה שדוחפת את המשתמשים לפינה.

מקווה שעד שזה יקרה תהיה חלופה ראויה, או לכל הפחות מערכת יציבה.

עם הריגול שלהם אחרי אני יכול להתמודד. עם חוסר פונקציונליות של המערכת - לא.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא הפריע לי מאוד שעדכנו לבד, ידעתי למה אני מסכים. ההודעה שלהם הקריפה אותי לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ניטצ'

ניקופ,

זה אפי.

Epic כאילו.

לי קוראים טל.

וזה גם לא האף שלי.

אז אולי תאהב גם את זה, בכללי בעמוד שלו יש מלא סרטונים נחמדים כאלו, אפשר להתחיל מ1:23:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני בטוח שהידיעה הבאה תשמח אתכם עוד יותר :-) :

http://www.tomshardware.com/news/microsoft-processor-support-policy,31024.html

בקיצר, מעבדים חדשים יהיו ניתמכים רק מווינדוס 10, אז לא תהיה ברירה לכל מתנגדי WIN10 אלא להתקין את המערכת (סוס טרויאני) על מחשבים חדשים :-).

או לעשות סוף סוף מעשה אמיץ ונכון להראות אצבע משולשת לבריון ולעבור ללינוקס. שם תוכלו להשתמש בהפצה החביבה עליכם של מערכת ההפעלה כמעט לנצח.

• תוכן חדש...