Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוסופט WTF?!?!?!?!?!

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ואצל אנשים שאני מכיר אין בעיות לאחר עידכונים,כמו תמיד יש אנשים שיהיו בעיות.

היה לי את האובונטו,זה סיפור ולא פלא שהיא לא מצליחה לחדור כמו הוינדוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי ואצל אנשים שאני מכיר אין בעיות לאחר עידכונים,כמו תמיד יש אנשים שיהיו בעיות.

סבלנות, גם הרגע שלך יגיע.

מיקרוסופט משקיעה היום מעט מאד בבדיקות העידכונים שהיא מוציאה, היו על זה לא מעט ביקורות בשנים האחרונות, וכמה תקריות מבישות שגרמו להם להוציא תיקונים לעדכונים אחרי מספר שעות, ובמיוחד מחלונות 10 כשהם הכריזו שכל שנה הם יוציאו מערכת הפעלה חדשה, כמו אנדרואיד ואפל, הדברים לא הולכים להשתפר.

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי בשירשור אחר, 10 זו מערכת טובה, עבור אילו שקראו והסכימו עם הכללים.

מי שפתאום לא מבין למה כל יום הוא צריך לשנות את אותה הגדרה או מי שמתעורר בבוקר עם ההודעה של מיקרוסופט וניבהל, שיחזור ויקרא על מה הוא חתם.

מי שצריך אמינות מהמחשב שלו, 10 זה לא בשבילו.

אמינות מבחינתי זה "אני האדמין של המחשב שלי, כל עוד החומרה בסדר, ואני יודע מה אני מתקין או לא מתקין, אז סביר שאצפה מהמחשב לפעול מחר, כמו שהוא פעל היום", אבל, כשכל יום מיקרוסופט דוחפת לי עידכוני מערכת מבלי שתהיה לי הזכות לסרב להם או אפילו לדעת מה בדיוק הם עושים, ואני משמש כבטא טסטר שלהם, אני כבר לא יכול לסמוך על המחשב כפלטפורמה אמינה מספיק לשימוש עסקי או לימודי.

ועדכוני דרייברים לא אמינים יכולים להשבית חומרה לצמיתות, כפי שהודגם טוב מאוד בפרשת FTDIGATE מלפני כחצי שנה.

אם מיקרוסופט יכולה לעשות במחשב שלי ככל העולה על רוחה מבלי שתהיה לי הזכות להגיד "זה המחשב שלי, אני אקבע מה יותקן או לא יותקן עליו", אז היא דה-פאקטו האדמין של המחשב שלי, אישית זה בלתי נסבל מבחינתי.

וקל וחומר עבור אנשים לא טכנולוגיים, שכל כמה חודשים יצטרכו לקרוא ולשלם לטכנאי מחשבים ע"מ להסדר את מה שמיקרוסופט חירבה.

כל עוד אתה מבין ומסכים עם גבולות הגיזרה החדשים שלך בתור משתמש, 10 זו המערכת בשבילך.

ובקשר לתמיכה במעבדים חדשים, אוי באמת, לא אינטל ולא AMD קשרו קשר דם עם מיקרוסופט, ה"תמיכה במעבדים חדשים רק ב-10" יש בה הכל עבור מיקרוסופט, וכלום עבור INTEL/AMD, אז שמיקרוסופט ימשיכו לקנות כתבות באתרי אינטרנט, אבל מי שמבין טיפה איך הולך השוק, מבין שזו פירסומת מטעם מיקרוסופט, אז שלא יבלבלו את הביצים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

קיימות 2 דרכים להשגת החופש שלך: בדם או בדמים.

בדם - לינוקס כלשהו. למי שבכל מקרה עובד כל היום במערכת, זה לא ממש מפריע. לכל השאר - זה יכאב.

בדמים - שפיכת כמות אדירה של מזומנים על חומרה של אפל, אליה מצורפת מערכת הפעלה ותיקה אך משופשפת, בלי breaking changes.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדם - לינוקס כלשהו. למי שבכל מקרה עובד כל היום במערכת, זה לא ממש מפריע. לכל השאר - זה יכאב.

בדמים - שפיכת כמות אדירה של מזומנים על חומרה של אפל, אליה מצורפת מערכת הפעלה ותיקה אך משופשפת, בלי breaking changes.

להישאר עם ווינדוס 7 שדי הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות ואי חדירה לפרטיות (יחסית כמובן) אינה אופציה?

הכוונה היא למשתמש עם היגיון בריא שלא יפתח כל שטות חשודה שנשלחת לו במייל.

פורסם

את אבא שלי הקשיש, העברתי לעבוד עם לינוקס XUBUNTU, לא היה כואב בכלל, וזה עבר חלק בצורה מפתיעה. מה שעזר זה שאפשר היה להתקין ממשק עברי כחלק מההתקנה.

הוא משתמש כבר שנה ומרוצה.

פורסם
להישאר עם ווינדוס 7 שדי הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות ואי חדירה לפרטיות (יחסית כמובן) אינה אופציה?

הכוונה היא למשתמש עם היגיון בריא שלא יפתח כל שטות חשודה שנשלחת לו במייל.

בינתיים כן,

אבל מיקרוסופט כבר הודיעו שהדור הנוכחי (6) של מעבדי אינטל הוא האחרון שיתמוך במערכות ההפעלה 7/8.

יכול להיות שזה איום סרק, אני לא מבין איזה אינטרס יש לאינטל לשתף פעולה עם זה, אבל ימים יגידו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
בינתיים כן,

אבל מיקרוסופט כבר הודיעו שהדור הנוכחי (6) של מעבדי אינטל הוא האחרון שיתמוך במערכות ההפעלה 7/8.

יכול להיות שזה איום סרק, אני לא מבין איזה אינטרס יש לאינטל לשתף פעולה עם זה, אבל ימים יגידו.

מבחינתי אני מחכה למעבדים הבאים של AMD עם AM4 ולא רוצה לישמוע על אינטל, בAMD הסוקט יהיה מתאים לכל המעבדים כולל APU ויהיה בעל תקופת חיים ארוכה- להבדיל מהזבל האלקטרוני שאינטל מיצרת עקב תושבת חדשה כל שני וחמישי!, האם ניסתים לממש אחריות על לוח אם בן שנתיים של אינטל? כי זה מיקרה אבוד והחנות במיקרה הטוב רק תחזיר לכם תכסף, ואם הכסף אפשר לעשות *** כי הלוחות כבר לא נתנים להשגה בשוק ואם כן רק יד שניה וזה לא תמיד זמין ואז המעבד והזיכרון וכל ההרכבה הולכת קפוט וצריך לעשות הכל מחדש, להבדיל מAMD שתמיד יהיה לך חלקים תואמים במלאי.

לדעתי באינטל מי שצריך מחשב חזק שילך רק על תושבת 2011 שלה אפשרויות שידרוג מגוונות ואורך חיים ארוך בהרבה מהסוקט הביתי הזול.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איך אתם מריצים אופיס או משחקים על לינוקס ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
איך אתם מריצים אופיס או משחקים על לינוקס ?

אופיס בלינוקס זה חבילת Libre Office המצויינת. יש לך אפשרות גם להשתמש באופיס של מיקרוסופט בענן דרך הדפדפן.

משחקים ? לא מכיר הרבה בלינוקס, רוב המשחקים עברו לסמארטפונים,לטאבלטים, ולקונסולות בסלון. לא מכיר הרבה אנשים שעוד משחקים במחשב.

אם זה סופר חשוב לך אתה יכול להתקין חלונות לצד לינוקס וכשבא לך לשחק לעבור לחלונות.

• תוכן חדש...