Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של תאונה או התהפכות הרכב (לא עלינו) או פגיעת צד חזקה,

הרי כמו אצלי הדלתות ננעלות אוטומטית בתחילת הנסיעה

(ברוב המקרים טוב שכך).

מה קורה אם צריך לצאת החוצה או לפתוח דלת?

או חס וחלילה יש הצתה והרכב עולה באש וצריך לצאת במהירות?

פורסם

נעילת דלתות אוטומטית נועדה לכך ששודד/פורץ/גנב/תוקף לא יוכל לשלוף אותך מהרכב/לגנוב תיק מהמושב בעצירה ברמזור (תופעה שכיחה במדינות מסויימות לצערי).

אבל גם אם הדלתות נעולות, תמיד אפשר לפתוח אותן מבפנים בלי להתאמץ.

מבחוץ, אפשר לשבור את השמשה, ולפתוח את הדלת., חוץ מזה אני מאמין שיהיה מנגנון שיפתח את הנעילה של הדלתות אוטומטית במקרה של תאונה (כנראה מקושר למחשב SRS או משהו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העילת הדלתות אכן נפתחת אוטומטית במקרה של תאונה

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ברוב הרכבים יש חיישן התהפכות (או מתג? כבר לא זוכר איך קוראים לזה) שכאשר הוא מופעל הוא פותח את נעילת הדלתות ומנתק את משאבת הדלק.

יכול להיות שהוא עושה עוד כמה דברים אבל זה מה שאני מכיר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לי ברכב גם את האפשרות הזאת- נעילה אוטומטית של הדלתות בעת נסיעה (אם אני לא טועה מ-15 קמ"ש או 30).

בעת עצירה הדלתות שוב נפתחות.

נגיד חס וחלילה תאונה, הדלתות נפתחות מנעילה כי הרכב לא בתנועה.

אני לא משתמש בזה בגלל שזה כול שניה נפתח\ נסגר, וזה יכול לשגע את המנגנון של הדלתות.

פורסם

נניח והתעלפתי כתוצאה של תאונה ואן לי אפשרות לפתוח דלתות ,אני לכוד בתוך הרכב

מעולף והרכב לא התהפך,כך שחיישן ההתהפכות לא קיבל הוראה והרכב בוער באש???

מעניין אותי מאוד,בתאונה חזקה או צידית ???

פורסם

במקרה ת אונה השמשות כבר יתנפצו. אם אתה חסר הכרה פתיחת הדלתות היא הבעיה הקטנה שלך וכל מי שיבוא מבחוץ יעשה את שנדרש כדי לחלץ אותך. סביר שקושי העיקרי לפתיחה ינבע לא מהנעילה אלא מעיוות הדלת והמסגרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חלונות הצד והשמשה האחורית נפיצות. השמשה הקדמית לרוב לא מתנפצת, אך מעוצמת המכה היא יוצאת ממקומה וניתן לדחוף אותה החוצה בבעיטה.

אגב, במקרה ספציפי של התהפכות על הגג ההיחלצות מורכבת יותר, כי החגורה מחזיקה אותך במושב ומשקל הגוף שלך ממשיך ללחוץ עליה ולדרוך אותה.

התוצאה היא שאנשים מתקשים להשתחרר מהחגורה וכשהם מצליחים - הם נופלים עם הראש על התקרה ונפצעים. כדאי לתרגל ברכב המדמה התהפכות את אופן ההיחלצות הנכון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הבעייה בעבר לא היתה בנעילה עצמה אלא במנעולי הדלתות, אלא שתפקידם להחזיק את הדלתות סגורות.

ברגע שהדלתות היו מתעוותות עקב תאונה, לא ניתן היה לפתוח את הדלתות, והיה צורך להזעיק כיבוי אש, ולרוב היו חולפות דקות ארוכות ויקרות ערך.

בכל המכוניות המודרניות אמורות הדלתות להפתח בקלות גם כאשר הן מתעוותות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש לי ברכב גם את האפשרות הזאת- נעילה אוטומטית של הדלתות בעת נסיעה (אם אני לא טועה מ-15 קמ"ש או 30).

בעת עצירה הדלתות שוב נפתחות.

נגיד חס וחלילה תאונה, הדלתות נפתחות מנעילה כי הרכב לא בתנועה.

אני לא משתמש בזה בגלל שזה כול שניה נפתח\ נסגר, וזה יכול לשגע את המנגנון של הדלתות.

אתה בטוח שבעת עצירה הדלתות נפתחות מנעילה?

הרי המטרה היא שדווקא בעת עצירה (רמזור לדוגמא) הדלתות ישארו נעולות כדי למנוע כניסה לא מורשת לרכב.

פורסם

לא מבין בזה ואן לי איפורמציה בנושא הבטיחות,אבל מחכה ליותר ידע מאנשים.

הסוגיה הזו לגמרי סוג של פחד מסויים ,של אם וכאשר . שלא נדע.

פורסם

אני פשוט עברתי על כתבה של שחקן מהיר ועצבני שנלכד ברכבו ועלה באש,ברכב שאמור

להיות מתוחכם טכנולוגית יחסית לאחרות. הכוונה רכב שהשקיעו מחשבה רבה בבטיחות.

סימן שאלה גדול???

פורסם

שריפה לאחר תאונה היא אירוע נדיר ביותר,

הרבה יותר נדיר מתקיפה / חטיפה.

אצלי הפיצ'ר של נעילה אוטומטית מופעל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...