Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר פיג'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 207 שנת 2008 מנוע 1600. 85 אלף קילומטר

ידועה לי הבעיה ההיסטורית של הגיר ברכב( כמובן שכשקניתי לא ידעתי)

כשהמנוע לא מתחמם מספיק, במעבר בין הילוך שני לשלישי, האוטו נכנס למצב חרום ומופיעה הודעה gearbox faulty

כיבוי הסוויצ פותר את התקלה ואז כשהמנוע מגיע לטמפרטורה מתאימה התקלה נעלמת. יש מצבים בהם אני מרגיש בזמן נסיעה שהתקלה עומדת לקרות ולכן אני מוריד קצת מהמהירות והתקלה לא מופיעה.

אני נוסע עם התקלה הזאת למעלה מחצי שנה, ואמרו לי שצריך להחליף חיישן לחץ בגיר. התיקון עשוי להגיע ל 2000 ש"ח. האם ידוע לכם שאלו אכן המחירים ?

כמה קריטי יהיה אם אמשיך לנסוע עם התקלה הזו? שכן עד עכשיו היא באמת ולא הפריעה לי כל כך.

פורסם

זה באמת המחיר. (ואפילו יחסית נמוך) .

המחיר כולל עבודה והחלפת שמן גיר טיפה גבוה יותר.

אני לא יודע לומר לך כמה זה קריטי להמשיך לנסוע ככה, כנראה שאם תשאל מוסך הוא יגיד לך שזה קריטי מאד וחייבים להחליף כדי שלא יתפתח משהו רציני שם.

אני לא איש טכני אז אין לי תשובה, אולי עוד מעט יגיעו הספונסרים שמכירים את ה AL4 ויענו תשובה ממוקדת יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מנצלש

ב- AL4 אצלי, לעיתים בעת הנעה, הגיר מראה תקלה (נורות שלג ו- S דולקות ואין חיווי P). כיבוי מנוע והנעה נוספת - הכל תקין (יש חיווי P ועובר ל-D). לאחר מכן הרכב נוסע ללא שום בעיה.

ניסיתי עכשיו להניע שוב, התקלה לא הופיעה. חיפשתי עם ה- OBD תקלה כלשהיא ב- ECU - אף לא אחת, לכאורה הכל תקין.

אגב, נוזל ממסרה הוחלף לפני כשנתיים.

מה עלי לבדוק?

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

• ספונסר פורום
פורסם

סימפטום קלאסי של תקלה בוויסות לחץ השמן בתיבה, אכן החלפת שסתומי וויסות לחץ שמן גיר יפתרו את הבעיה (אצלנו באורן שרותי רכב מחייבים 1590 כולל מע"מ)

אורן

• תוכן חדש...