Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי הזמנה, הצפי הוא רק בסוף פברואר ויכול להיות גם במרץ.

מתי לפרסם את האוטו, מתי למכור, איך למכור? אני בדילמה רצינית.

הייתי מעדיף שיבוא קונה וישלם את הכסף ביום אחד לפני האחרון.... אבל ניסים לא קורים כל יום, אז מה כולם עושים באמת?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

או שתמכור למגרש מתוך ידיעה שתפסיד הרבה כסף על המכירה אבל היא לפחות תהיה מהירה מאוד - בייחוד אם מדובר על רכב לא סחיר.

השאלה תמיד היא כמה הרכב באמת שווה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ לפרסם כבר עכשיו כדי שהיה לך מספיק זמן לקבל מחיר טוב. אם תחכה יותר מדי תהיה עם הגב לקיר ובהתאם הגמישות שלך לגבי מחיר המכירה.

במידה ותגיע הפתעה ותמכור את הרכב ממש מהר תוכל לבצע גישור בעזרת רכב שכור. אנחנו לא בעונה כך שמדובר על סדר גודל של 3000 שקל לחודש ואפילו פחות, זה עדיין משתלם כלכלית מול האופציה של למכור את הרכב במחיר ריצפה או להישאר תקוע עם שני רכבים.

S60 Rdesign

פורסם

אם אתה לא חייב את הרכב - תפרסם, זה עדיף מאשר להתקע עם שני רכבים.

גם למכור היום קשה. גם רכבים סחירים קשה למכור היום. לכן צריך לקחת מקדם בטחון כלשהו למכירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תפרסם מעכשיו, ואל תתגמש יותר מדי במחיר, מקסימום הרכב יעמוד כמה ימים לאחר קבלת הרכב החדש...

אם אתה מוכר לפני מועד קבלת הרכב החדש, תשכיר רכב.

Miata ND2

פורסם

יש לי רכב מאוד סחיר, עם תוספות, לכן ביקשתי מעל המחירון. המון אנשים התקשרו אבל אפילו אחד לא בא לסגור עיסקה. אני לא יודע אם להוריד מחיר עכשיו, או חודש לפני המועד הצפוי. אני צריך את הכסף בשביל המקדמה, כמובן.

פורסם

כמה כסף מעל המחירון?

נסה לבקש מחירון משוקלל, זה קצת יותר ריאלי כשהשוק במצבו כיום. אנשים כבר פחות 'פראיירים' לשלם מחירון. נדיר שמקבלים.

אגב, שקלת לנסות הצעת טרייד אין? אולי זה משתלם במקרה שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגלל שאני קונה במבצע חבר, הם לא מאפשרים טרייד אין.

וגם אם היו מאפשרים, הם בטח היו משלמים מחיר ממש נמוך.

יש לי קונה רציני בשבוע הבא שרוצה לקנות את הרכב, במחיר שדרשתי, ואני עדיין מתלבט אם כדאי למכור מעל המחירון ומצד שני להשכיר רכב לחודשיים שלוש. מצאתי חבר שישכיר לי ב-1400 לחודש, אבל בכל זאת מדובר בסכום של 2800 ש"ח לפחות.

פורסם

אין פה פתרון בית ספר. זה אישי. אבל אם יש לך קונה טוב, לא הייתי מפקשש את זה. תמשוך זמן והמחירון ישחק. זה גם קורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תשאל את הקונה אם הוא יכול לחכות חודשיים (עם זכרון דברים + מקדמה) תמורת הנחה של 3000 שח. סביר להניח שהוא לא יסכים אבל אין לדעת.

פורסם

אדון מרפי אומר שברגעי לחץ לא מגיע קונה רציני אשר מוכן לשלם מחיר טוב.

עכשיו הזמנים בהם במידה ויש קונה כזה, מוכרים כדי לקבל מחיר טוב ולוקחים את זה בשתי ידיים. וחוץ מזה, כל חודש המחירון בדרך כלל יורד. אני מבין שאתה רוצה לקבל הכל - הנחת חבר, מחיר טוב לרכב שלך ולא להישאר בלי רכב תקופה מסויימת. לפעמים הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר, לפעמים פחות טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני תמיד מעדיף להיתקע בלי רכב מאשר להיתקע עם שני רכבים, גם אם במחיר של לשכור רכב לכמה ימים.

אם תישאר עם שני רכבים- האם שניהם יהיו מבוטחים? ואם הישן לא יהיה מבוטח- איך הקונה המיועד יעשה סיבוב?

וכל יום שעובר אתה תתבאס ותילחץ, והכסף מהמכירה נדרש גם לקנייה... שישו ושימחו

זו דעתי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני תמיד מעדיף להיתקע בלי רכב מאשר להיתקע עם שני רכבים, גם אם במחיר של לשכור רכב לכמה ימים.

אם תישאר עם שני רכבים- האם שניהם יהיו מבוטחים? ואם הישן לא יהיה מבוטח- איך הקונה המיועד יעשה סיבוב?

וכל יום שעובר אתה תתבאס ותילחץ, והכסף מהמכירה נדרש גם לקנייה... שישו ושימחו

זו דעתי.

אתה מעדיף להיות בלי דרך להגיע לעבודה , לעשות סידרוים וכו' מאשר לשלם עוד 200ש"ח בחודש על ביטוח נוסף?

רק ההוצאות על מוניות ותחבורה ציבורית יעלו לך יותר.

• תוכן חדש...