Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, התחושה והתגובה של מצערת חשמלית שונה ממצערת מכאנית, אבל אין כל בעייה להחזיק את הרכב על הסל"ד המבוקש בניוטראל.

gsi ברכבים עם מצערות חשמליות הם לא יכולים להעלות את הסל"ד בעצמם, ובמקרה שלי אני יכול להעיד שלפחות בארבעת הטסטים האחרונים לא אני ולא הטסטר נגע בסל"ד, זה ישראבלוף במיטבו. כנראה שאם הבדיקה בסל"ד סרק תקינה הם מרשים לעצמם לרמות את הבדיקה בסל"ד הגבוה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם אני מבין נכון אז הקושי הוא במינון מדויק של פתיחת המצערת כדי לשמור על מהירות המנוע בערך הרלוונטי?

לא לכל נהג יש את אותה רגישות על אותה דוושה. ברכב אחר שהדוושה בו עשויה להיות קשה יותר, בעלת מהלך ארוך יותר וכדומה - ייתכן שנהג מסוים יהיה מדויק יותר, או פחות.

בסוף, השליטה שלנו על הדוושות היא לא רציפה מ-0 עד 100% פתיחת מצערת. יש לכל אחד מאיתנו מספר (נגיד, 7-8 ) פוזיציות של הרגל שאנו מחליפים ביניהם.

כנראה שאצל פותח השרשור וברכב שלו, אף אחת מהפוזיציות הללו כרגע לא חופפת לסל"ד הדרוש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הם מעלים את הסלד בעצמם

לא נקלתי אף פעם בבקהש כזו

בכל הטסטים עד היום שעשיתי,התבקשתי לשמור על סל"ד יציב!

פורסם

gsi ברכבים עם מצערות חשמליות הם לא יכולים להעלות את הסל"ד בעצמם, ובמקרה שלי אני יכול להעיד שלפחות בארבעת הטסטים האחרונים לא אני ולא הטסטר נגע בסל"ד, זה ישראבלוף במיטבו. כנראה שאם הבדיקה בסל"ד סרק תקינה הם מרשים לעצמם לרמות את הבדיקה בסל"ד הגבוה.

1. בכל רכב לבוחן יש אפשרות שליטה על תצוגת הסל"ד בתוכנת הבדיקה.

2. נכון, יש הרבה ישראבלוף בבדיקה זו(גם הרבה פחות גזי פליטה במכון 8) ).

3. נכון. מרב הסיכויים כשהתוצאה בסרק מראה תקין(שואף ל-0), גם בגבוה התוצאה תהא תקינה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אפילו ביד ניסיתי ללחוץ על דוושת הגז ועדיין הטורים היו נופלים אחרי שתי שניות!

בסוף הבוחן התייאש והכניס נתונים ידני. נראה כאלו הבעיה מוכרת.

פורסם

פות"ש איזה סוג רכב זה, מאיזו שנה ובאיזו תיבה מצוייד?

בניוטרל הסל"ד אמור להשאר יציב במקרה שציינת ולא ליפול, אם הרגל באמת קבועה על הדוושה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה קורה אם אתה לוחץ על הגז עד הסוף בעמידה בניוטרל?

אז תזכה בעיקר לשמוע את המנוע צועק אידיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט-יוט! (לא אתה, חלילה)

פורסם

אין ספק :wink:, אבל כמובן שהמטרה היא למצוא את הנקודה של מגביל הסל"ד שוודאי קיים.

לפחות לפי שרשורים קודמים של פותה"ש מדובר באוקטביה 2011 1.2. לא יודע אם אליה התייחס.

השלב הבא יהיה לבטל את ה-ESP ולראות אם יש שינוי בתגובת המצערת.

פורסם

גם אני לא המלחתי לשמור על סל"ד יציב. למען האמת לא נראה שעניין במיוחד את הבוחן.

ולא. אין לי מגבלה מוטורית. כנראה שזה גם קשור לסוג הרכב. כי בקודם לא נתקלתי בבעיה כזו.

פורסם
ברכבים מודרניים יש מגביל סל"ד גם בניוטרל.

יכול להיות שאצל חלקכם הנקודה נמוכה או קרובה מאוד למה שמבקש הבוחן.

אם זה המצב ראיתי התייחסות לאפשר סל"ד גבוה יותר ע"י ביטול ESP. נכון או לא, לא יודע.

לא הגיוני מה שרשמת. היכן קראת על הנושא ?

ממתי מגבלת סל"ד בניוטרל היא ב-3000 סיבובים לדקה ? איך בדיוק מבצעים בדיקות מסויימות אשר נדרש בהם לעלות סל"ד ל-3000

לדוגמא זרם המוצא של האלטרנטור ?

במקרה יש לי רכב עם מערכת ESP (למעשה אין שום קשר במקרה הזה ל-ESP) וללא כבל גז ובהחלט ניתן לשמור על סל"ד סרק של 3000 או 5000 עם רגל רגישה על הגז.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא כתבתי שהמגבלה היא ב-3000 סיבובים בכל הרכבים או אפילו אצל פותה"ש.

כתבתי שאולי אצל חלק מהמתלוננים בנושא המגבלה קרובה לכך.

את ההתייחסות לנושא ראיתי בפורום Briskoda, אבל במנועים שלא כמו אצל פותה"ש -

2600 סל"ד במנוע טורבו-דיזל ו-4000 סל"ד ב-vRS.

בסה"כ העלתי סברה.

• תוכן חדש...