Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כתבתי שהמגבלה היא ב-3000 סיבובים בכל הרכבים או אפילו אצל פותה"ש.

כתבתי שאולי אצל חלק מהמתלוננים בנושא המגבלה קרובה לכך.

את ההתייחסות לנושא ראיתי בפורום Briskoda, אבל במנועים שלא כמו אצל פותה"ש -

2600 סל"ד במנוע טורבו-דיזל ו-4000 סל"ד ב-vRS.

בסה"כ העלתי סברה.

בקיצור אין מגבלת 3000 סל"ד ברכב של פותח האשכול ואין שום קשר ל-ESP. את מערכת ESP מנתקים בבדיקות דינו קרי בבדיקת הספק/מומנט.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ידעתי שהוא יכול לראות סלד רק על ידי חיבור משהו למצבר.. מעניין, איך זה עובד?

הוא כן חיבר אבל כנראה התחפשן.

אכן אפשרי לבדוק את הסל"ד על-ידי חיבור למצבר של הרכב בעזר ציוד מתאים אבל הבדיקה ממש לא מדוייקת.

פורסם (נערך)
בדיזלים של פולקסווגן באמת יש מגביל סלד ל 2600. האם הבדיקה של דיזלים שונה?

כן, בדיקה של רכבי דיזל שונה מהותית.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אצלי באימפלה אין מגבלת סל"ד (לא כזו ששמתי לב) והיה לי קצת קשה לשמור על הסל"ד שהבוחן ביקש. פעם ראשונה.

מה גם שאצלי ברכב (מנוע 3.4) אין מד סל"ד בכלל (רק ב3.8 יש), אז נעזרתי באפליקציה בטלפון עם הOBD II..

מניח שיש דיליי מסוים אבל לפחות ככה היה לי מושג... אני תמיד רגיל ברכב לפי שמע, לא לפי מספר. ועוד מדויק, אז בכלל..

פורסם
מה הקשר לדוושה חשמלית?

למען האמת אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ביקשו ממני להיות על 3,000 סל"ד. תמיד אני רואה את הטסטר מזין נתונים במחשב ובדו"ח הבדיקה נרשם משהו כמו 2,974 :roll:

אז הרכב שלך הגיע חם לטסט :p

ברכב הישן שלי תמיד ביקשו ללחוץ מעט על הגז.

בפעם האחרונה בטסט גם בפיאט 500 אמר טיפה תן גז

Opel Adam S 2017

פורסם

עכשיו בדקתי. מסתבר שלא הכרתי את התנהגות הרכב בפרט הזה. אי אפשר כמו ברכבים שהיו לי ישר לכוון טורים על 3 כי אחרי הטורים ממשיכים לעלות אז צריך ללחוץ חלש על הגז ולהמתין בסבלנות עד שיגיע קרוב ל 3 לפי דרישת הבוחן.

וגיליתי גם מה קרה לי שהטורים נפלו, הם היו עולים על 3 אז הייתי משחרר קצת את דוושת הגז ומסתבר כי שחרור הכי עדין הטורים לגמרי לא קצת ביחס ללחיצה כמו ברכבים אחרים שהיו לי.

מקווה שניסחתי מספיק ברור, השתדלתי.

עכשיו אחרי התרגול שעשיתי אני יכול לשמור על הטורים לזמן קצר אבל זה עדיין קשה!

פורסם
עכשיו בדקתי.

עכשיו אחרי התרגול שעשיתי אני יכול לשמור על הטורים לזמן קצר אבל זה עדיין קשה!

זה היה ברור מהתחלה שהבעיה אצלך ולא ברכב :oops:.

• תוכן חדש...