Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נתקלתי בבעיה לשמור על סלד מסוים בטסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הבנתי את השאלה, האם פות"ש שאל על בעיה בשמירה על 3000 סל"ד במהלך הטסט ? (לבקשת הבוחן?)

אם כן, נותנים גז בהדרגתיות עד להגעה לסל"ד הרצוי,יש לאנשים הרגל לעזוב את הדוושה בבקשה הזאת לאחר הגעה לסל"ד מסויים,אולי בגלל זה?

אם הדוושה באותה נקודה והמנוע יורד בסיבובי הסל"ד ועולה לסירוגין- בדרך כלל מדובר בבעיה.

Miata ND2

פורסם

נו גם אצלי לא הצלחתי לשמור עד סלד על 2.5 לבקשת הבוחן, להגיד שהוא שם לב יהיה לי קשה להגיד שכן על הז** שלי גם אם היה אומר..זה מה יש ואני לא מצליח.

מה עוד שלא ראיתי שהם יכולים לראות את הסלד במקום אחר חוץ מאצלי בלוח מכוונים.

פורסם (נערך)

הסל"ד מופיע להם במפורש ע"ג מכשיר 4 גזים. בנוסף לחיישן ששמים באגזוז, מחברים את המכשיר גם לקוטבי המצבר ומשם מתקבל נתון הסל"ד.

יתכן שהבודק שלך התחפשן ולא טרח לחבר אותו למצבר והסתמך רק על שמיעה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ברכבים מודרניים יש מגביל סל"ד גם בניוטרל.

יכול להיות שאצל חלקכם הנקודה נמוכה או קרובה מאוד למה שמבקש הבוחן.

אם זה המצב ראיתי התייחסות לאפשר סל"ד גבוה יותר ע"י ביטול ESP. נכון או לא, לא יודע.

פורסם

מה הקשר לדוושה חשמלית?

למען האמת אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ביקשו ממני להיות על 3,000 סל"ד. תמיד אני רואה את הטסטר מזין נתונים במחשב ובדו"ח הבדיקה נרשם משהו כמו 2,974 :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הם מעלים את הסלד בעצמם

לא נקלתי אף פעם בבקהש כזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...