Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

יתכן שיש בעיה ללוח האם/דיסק קשיח להתעורר ממצב שינה, או בעיה בBIOS. האם הBIOS וכל שאר הדרייברים (כולל מערכת ההפעלה) מעודכנת? אני משתמש בwin10 וקיבלתי את "עדכון החורף" שלהם.

צריך לבדוק גם האם מערכת ההפעלה מתוכננת להפעיל מחדש את עצמה ברגע שמתגלה כשל. לחיצה ימנית על "המחשב שלי", מאפיינים, הגדרות מערכת מתקדמות, מתקדם, לשונית "הפעלה ושחזור". בדוק האם מסומנת התיבה של "הפעל מחדש באופן אוטומטי".

פורסם

יתכן שתקבל מסך כחול שבו יהיה רשום קוד השגיאה שניתן לבדוק עליו.

בדוק גם ב event viewer, יתכן שיהיה לך שם דיווח שגיאה על ההתעוררות.

פורסם

ניכנסתי לevent viewer ועליתי על הERROR של אותה השעה...

רשום שהמחשב ניכנס לSLEEP MODE ללא בעיות.

ובשעה שבאתי להעיר אותו ישנו ERROR עם הכיתוב:

Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC0000001.

פורסם

על פניו נראה שיש איזשהו דרייבר לא תקין.

כנס למנהל ההתקנים.

בחר "הצג התקנים מוסתרים"

בדוק האם יש לך סימני קריאה על חלק מהאופציות.

בדוק אם כרטיס המסך יושב טוב בתושבת, בצע הסרה של מנהל ההתקן של כרטיס המסך והתקן שנית התקנה מלאה.

בדוק באתר היצרן, יש לפעמים ליצרנים דרייבר שנקרא acpi או משהו דומה שלא תמיד הוא מעודכן כמו שצריך.

פורסם (נערך)

מה גודל הקובץ הווירטואלי (page file) שיש לך המחשב?

בטל את מצב Hibernate

בשרות הפקודה CMD הקלד בלי מרכאות "powercfg -h off"

להפעיל שוב תרשום במקום OFF תרשום ON.

אגב לכל מי שמשתמש ב SSD בכלל ממולץ לכבות את המצב הזה של Hibernate .

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אגב לכל מי שמשתמש ב SSD בכלל ממולץ לכבות את המצב הזה של Hibernate .

למה? אצלי המחשב היה נכנס למצב שינה כשהייתי סוגר את המסך, אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 המחשב מסרב להיכנס למצב שינה, אז שיניתי את הברירת מחדל ל HIBERNATE.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

באמת למה?

הייברנייט לא צורך בכלל סוללה בעוד SLEEP כן (מעט, אבל עדיין).

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

כתבתי רק ב SSD. מפני שכפי שאתם יודעים שבבי ה NAND ב SSD מוגבלים במספר הפעמים שניתן לכתוב לכל תא.

יתרה מכך במצב של

HIBERNATE המידע נשמר על ה SSD ולא על הזיכרון ובגלל זה עדיף מצב שינה המידע נשמר בזכרון.

מצב מסובך ייתכן ושיקרה עם מצב HIBERNATE בהפסקת חשמל כי הרי המידע נשמר שם על ה SSD.

המטרה היא לגרום לכמה שפחות כתיבות ל SSD.

אגב מצב HIBERNATE תופס לכם המון מקום על ה SSD כמה עשרות גיגה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

לוח אם עם צ'יפסט של אינטל?

תתקין Intel Chipset Drivers ו-Intel Rapid Storage Manager.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן מדובר בציפסט של אינטל, רק שהלוח שלי כבר לא נתמך באתר אינטל מבחינת דרייברים.

בנתיים בהמלצת חברי הפורום ביטלתי את מצב ההיברנייט ושינמכתי דרייבר כ. מסך כי הבעיה התחילה לאחר שידרוג דרייבר לעדכני יותר.

נקווה לטוב אשתף במידה ולא יעזור.

פורסם

בהמשך לעיניין השירשור, לאחר ביטול מצב היברנייט והחזרת הדרייבר לגירסא אחת אחורה, על פניו ניראה נכון לרגע כתיבת שורות אלה שהכל ניראה תקין.

• תוכן חדש...