Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עורך דין בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשתי תביעה כנגד חברת תקשורת בבית משפט לתביעות קטנות. מיד עם קבלת התביעה מיהרה החברה להציע לי פשרה. תנאי הפשרה מקובלים עלי מבחינה כספית אבל כשקיבלתי את נוסח הצעת הפשרה מצאתי בו סעיף סודיות האוסר עלי לפרסם בכתב או בעל פה או להתיר שימוש מכל סוג לצד שלישי את מהות ההסכם או את תכנו בלי הסכמת הנתבעת.

אני בטוח כי אם התביעה תידון בבית משפט, אזכה בה. יש לי התנגדות עקרונית לכך שחברה גדולה תקנה את שתיקתי. אם אחתום על ההסכם, התביעה תידחה על ידי בית המשפט ובכך תוכל החברה להעלים נוהג פסול שהיא נוקטת כלפי לקוחותיה.

אני מתכוון להודיע לחברה כי לא אחתום על סעיף הסודיות אשר בניסוחו הקיים אפילו לא מאפשר לי לספר לחברים ובני משפחה על הסכם הפשרה.

האם אני טועה, תמים או טיפש?

פורסם

אתה תמים.

החברה חוששת מהפרסום - לכן היא דורשת סודיות. זה יכול להיות בגלל חשש מתגובות צרכניות, זה יכול להיות בגלל חשש מתביעות נוספות באותו עניין.

תחליט אם אתה רוצה להיות מעשי, לחתום על ההסכם ולסגור את הפרשה, או להמשיך להשקיע בה למען הציבור (או, לפחות, כך נראה לך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המניעים של החברה להטיל חסיון על ההסכם ברורים לי. אני מוכן לחתום על ההסכם ללא סעיף הסודיות. אני לא פעיל במחאה החברתית ולא התכוונתי להפוך את המקרה הפרטי שלי לתביעה ייצוגית אבל במקרה זה אני חושב שהטלת החסיון פוגעת בציבור רחב.

פורסם

עד להגשת כתב התביעה הייתי נחוש לזכות בדין, כשראיתי את טיוטת ההסכם עם סעיף הסודיות הרגשתי שאני "מוכר את עקרונותי" אם אחתום עליו ותחושת ההשג נפגמה. זו הסיבה שאני מתלבט בפורום.

פורסם

אם מדובר בסכום קטן, הייתי מוותר על הסכם הפשרה ומתקדם לתביעה + מפרסם אותה בעיתונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם אתה מרגיש שיש 'אינטרס ציבורי' כדבריך במעשיה של החברה וכי חתימתך על הסכם כאמור תאפשר לחברה להמשיך לנהוג באופן פוגעני כלפי הציבור, ייתכן שקיימת עילה לתובענה ייצוגית.

בתובענה ייצוגית תוכל להגשים את מטרתך האישית וגם את ה'שליחות' הציבורית.

אם תרצה להרחיב בנושא תוכל לפנות אליי בפרטי, ייתכן שאוכל לסייע.

פורסם
עד להגשת כתב התביעה הייתי נחוש לזכות בדין, כשראיתי את טיוטת ההסכם עם סעיף הסודיות הרגשתי שאני "מוכר את עקרונותי" אם אחתום עליו ותחושת ההשג נפגמה. זו הסיבה שאני מתלבט בפורום.

מבין אותך לגמרי, פשוט תסרב לקבל את הפשרה ותדרוש להסיר את הסעיף הנ"ל כתנאי לקבלתה. רוב הסיכויים שהם יסרבו, כי הרי זו הסיבה היחידה שהם מוכנים להתפשר בגללה, ותגיעו למשפט.

אם זו התביעה הראשונה שלך בתביעות קטנות כדאי לך ללכת על זה עד הסוף ולו בגלל הערך הלימודי והניסיון שתצבור בהתנהלות בבית משפט.

פורסם

אין בעיה

אם אינך רוצה להגיש תביעה ייצוגית

תחתום על הסכם פשרה בגין הנזק שתבעת ועוד סכום נכבד עבור ההסכמה לחתום על סעיף סודיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגדול - תחליט אם אתה רוצה עקרונות או כסף.

ליין מן - ראוי לציין שבמשפט אמיתי (לא בתביעות קטנות) הצעות פשרה מחוץ לכתלי בית המשפט מובאות לידיעת בית המשפט על דעת שני הצדדים בלבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האם אין הפרדה בהליך משפטי בין עורכי-דין (כנציגי בית המשפט) בהתכתבויות ושיחות חסויות.

או בתוקף חברותם בלשכת עורכי הדין.

לבין אדם / אזרח אשר לא חתם או אישר זאת .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם זה דבר מהותי בעיניך, ששווה לך להשקיע בו חלק ניכר מזמנך- לך עד הסוף.

אחרת, זה יותר גרוע מהקרבות של דון קישוט. (לו, לא הציעו שום פיצוי באף שלב)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אנסה להתנות את הסכמתי לחתימה בביטול סעיף הסודיות.

אני לא מעוניין להפוך את המקרה הפרטי לתביעה ייצוגית מפני שבמקרה שלי בוצע גם זיוף של חתימה על ידי נציגי החברה, ויהיה קשה להראות שזו הייתה השיטה הנהוגה. אפילו המשטרה סגרה את התלונה שהגשתי על זיוף מבלי לחקור איש.

אומר רק זאת: כל מי שהוטעה על ידי נציג של חברת תקשורת, קיבל מוצר "מתנה" והסתבר לו שאין מתנות חינם - שיתבע אותם ללא היסוס. התופעה הזו אינה ייחודית לחברה אחת.

בדקו היטב את החשבונות החודשיים בהם יש ריבוי של "זיכויים" ו- "חיובים" שלא מאפשר לכם להבין על מה וכמה אתם משלמים.

אם יש לכם הורים או קרובים מבוגרים, הזהירו אותם מן המלכודת של ה"מתנות" של חברות התקשורת. בדקו שהם לא מחויבים על שירותים מיותרים.

• תוכן חדש...