Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 2 רכבים עם גירים שעשו צרות, אני מחפש רכב ידני.

בדגש על נוחות, אמינות, ושקט תעשייתי, אני צריך אוטו שיסע לא שאני ירדוף אחריו.

מתכנן להחזיק אותו ל5+ שנים לא פחות, טיפולים , תיקונים הכל עושה בזמן כמו גרמני יקי.

מתלבט בין:

VW פולו 1.2 ידנית - כרגע זה הכיוון, איכות, צריכת דלק ואמינות.. עם טיפה גמישות כלפי מעלה מבחינת המחיר אבל נשמעת שווה את זה.

פאביה ידנית - גם איכותי, לא כמו הפולו, אבל גם בתג מחיר נמוך יותר, עם אבזור בסיסי ביותר בגרסא הידנית.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית - על פי כל האינטרנט היוטיוב וכו' זה הרכב בין המומלצים בגלל הדינאמיות שפחות רלוונטית לי אישית כי אני לא מהמתפרעים על הכביש, יותר מחפש אמינות נוחות נסיעה וכו'.

קליאו החדשה 0.9 ידני, צריכת דלק סבירה, איבזור סבבה, ואין אתר שהפרסומת שלהם לא קופצת לך לעין, אי אפשר להתעלם, אבל הבנתי שהיא לא מהנוחות בקטגוריה, רעשי רוח מציקי םמהמראות, ועד שהטורבו נכנס לפעולה בסל"ד קצת יותר גבוה, אתה בעצם נוסע עם עגלה בלי סוסים. שזה קצת באסה ..

סיטרואן קקטוס C4 (לא סופר מיני אבל גם מעניינת) באה רק בידני אין אוטומט - וגם האוטומט שיגיע לארץ בסוף 2016 מקבל ביקורות מאוד שליליות בחו"ל - אבל בגרסא הידנית זה רכב שמקבל הרבה ביקורת חיובית, ויחסית למחיר של 85, הוא נשמע מעניין, החסרון הוא מנוע חלש (מצד שני משקל עצמי נמוך מאוד), חלונות אחוריים כמו בקנגו (ב7 שנים האחרונות לא זכור לי שפתחתי את החלון האחורי מתישהו אז לא יודע אם זה רלוונטי כל כך) וזה שזה בעצם מיני ג'יפון .. על כל המשתמע מכך (למצוא חניה, אוטו גבוה רכינה בסיבובים וכו')

* את המיצובישי ספייסטאר אני אפילו לא בודק כי הרכב פשוט נראה רע, לדעתי.

מה אומרים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין הפולו לפאביה אין הבדלי איכות, לך על מה שנראה לי יותר נחמד בעין ובכיס.

תבדוק גם את הפיג'ו 208, יש ימי מכירות עד יום שישי, יש עליה 5 שנים אחריות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

דווקא לדעתי יש הבדל,איכות החומרים בפולו טובה יותר ומושב אחורי נוח יותר לטעמי.

אישיתי הייתי הולך על הקליאו,הרבה יותר מאובזרת מהשאר ובמחיר מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע מעניין אבל חדש בשוק,הייתי נותן זמן לראות איך הוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אומנם יכולים לומר שאני משוחד. אבל ב 75K אין עסקה טובה יותר מהקליאו.

סלח לי, אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין הרבה רעש סביבה, אבל כרגע יש מבצע על סיאט איביזה ידנית 1.2 טורבו ב69.9K. זה הדיל הטוב ביותר.

נהגתי בשתיהן, המנוע של האיביזה הרבה יותר נעים ומושך מהמנוע של הקליאו. בנוסף לזה גם הצליל שלו נעים יותר ואין את זעקות השבר והשריקות שיוצאות מהקליאו בהאצה חזקה. הגיר של האיביזה הרבה יותר חלק ומהיר גם הוא. אני גם לא מדבר על זה שהמנוע של הסיאט מאפשר הרבה מאוד שיפורים בפוטנציה.

מנסיעה בשתיהן אני יכול להגיד שלא מצאתי שום דבר עדיף בקליאו, אני לא נמנה עם מלטפי הדשבורדים המקצועיים אבל למרות שהוא קצת קודר, מאוד אהבתי את האינטריור של האיביזה שמרגיש איכותי גם אם לא עשיר באבזור.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
סלח לי, אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין הרבה רעש סביבה, אבל כרגע יש מבצע על סיאט איביזה ידנית 1.2 טורבו ב69.9K. זה הדיל הטוב ביותר.

נהגתי בשתיהן, המנוע של האיביזה הרבה יותר נעים ומושך מהמנוע של הקליאו. בנוסף לזה גם הצליל שלו נעים יותר ואין את זעקות השבר והשריקות שיוצאות מהקליאו בהאצה חזקה. הגיר של האיביזה הרבה יותר חלק ומהיר גם הוא. אני גם לא מדבר על זה שהמנוע של הסיאט מאפשר הרבה מאוד שיפורים בפוטנציה.

מנסיעה בשתיהן אני יכול להגיד שלא מצאתי שום דבר עדיף בקליאו, אני לא נמנה עם מלטפי הדשבורדים המקצועיים אבל למרות שהוא קצת קודר, מאוד אהבתי את האינטריור של האיביזה שמרגיש איכותי גם אם לא עשיר באבזור.

תגיד מה הדעה שלך על האיביזה בהשוואה לפולו ולפאביה ?

פורסם
תגיד מה הדעה שלך על האיביזה בהשוואה לפולו ולפאביה ?

על הפולו לא נהגתי ועל הפאביה החדשה נהגתי רק בגרסת הDSG.

לדעתי אין בכלל מקום להשוואה, האיביזה מציעה את הדיל האטרקטיבי ביותר בשקלול המחיר.

אהבתי מאוד את נוחות הנסיעה בפאביה, המתלים שם עושים עבודה מעולה ויש מספיק כח זמין. הפאביה מובילה בשיקולי תדמית בעיקר, לאיביזה נוצרה תדמית "ערסית" אבל אם זה לא משחק אצלך תפקיד לדעתי לך על האיביזה. היא נמכרת ב10K פחות מהפאביה הידנית ומציעה פחות או יותר את אותו הדבר.

* הפאביה הידנית ב80K מגיעה עם חלונות ידניים מאחורה, בשבילי דיל ברייקר בפני עצמו.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

בחיאת מתי פעם אחרונה פתחת חלון אחורי באוטו ?:wink:

על איזה דגם אתה מדבר בסיאט ? (זה לינק למחירון שלהם)

http://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2015/10/M035-16.10.2015.pdf

על ה IBIZA 1.2 90HP MAN 5D REFERENCE ? הוא טורבו ?

בנוסף הבנתי גם הביטוח מקיף שלה יקר משהו כמו פי 2 מכל רכב אחר בקטגוריה

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

כן, עליו אני מדבר והוא מגיע עם מנוע טורבו.

לא יודע אם פי 2 אבל יותר יקר בגלל ביקוש לחלקים אצל בני הדודים.

והקטע עם החלונות מאחורה סתם מעצבן, גם אתה משלם יותר וגם מקבל רכב עם רמת אבזור שמתאימה ל2004?

אגב, המנוע הזה מונמך הספק בעזרת תוכנה, ללא שום סיכון אתה מעלה אותו ל110 כ"ס (בגרסאות מסויימות מנוע זהה נמכר עם 110).

*הסיכון היחיד הוא בזה שזה לא חוקי ותצטרך להסיר את התוכנה לפני כניסה למוסך באחריות, מדבר על סיכון במאמץ יתר, שחיקה וכו'.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לגבי האביזה 1.2 שהוזכרה כאן, היא 90 כ"ס ודי חלשה..

באתר של סיאט יש את הידנית עם המנוע החדש 1000 סמ"ק ו 10 כ"ס ב 78 אלף ש"ח אבל משום מה בסוכנויות של סיאט טוענים שכרגע לא מוכרים אותה..

בתוספת של 5000 ש"ח (מחיר בסיס של 83 אלף) יש את אותו המנוע באוטומט, הרכבים עוד לא הגיעו לארץ, הרכבים האלה יגיעו בתחילת נומבמבר.. קבעתי נסיעת מבחן כדי להרגיש את הרכב כי אני מתלבט בין האיביזה לפאביה (הפאביה המאובזרת יקרה ב 13 אלף ש"ח מהאיביזה המאובזרת) ואז אוכל להחליט.. (כי עשיתי כבר נסיעת מבחן על הפאביה והיה נהדר)

מה שכן, במבחני נסיעה בחו"ל האיביזה עם המנוע החדש מקבל ביקורת לא רעות..

לגבי הרנו, נסעתי גם עליה, ההילוכים קצרים מאוד, וכדי לקבל כח צריך למשוך עד לפחות 5000 סל"ד.. (פחות מזה הרכב עגלה) פחות נהניתי לנהוג עליה למרות שהאבזור שלה ממש טוב בחבילה הבסיסית

• תוכן חדש...