Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תא המטען דרך אגב, כ 500 ליטרים, לא מזערי אבל יתכן שקצת יותר קטן משל הFRV

אתה מתכוון לתא מטען כשהמושבים האחוריים סגורים... ואני מתכוון כשהם פתוחים. כי כשאני יוצא לטיול עם המשפחה, אני משתמש בכל המושבים. ואז, התא מטען קטן ביחס לאאוטלנדר. תקן אותי אם אני טועה. ביחס ל-FRV ברור שהוא קטן מאוד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)
תנוחת ישיבה גבוהה יותר ממי? מ-CX-5? לא. מ-C4 פיקאסו? גם לא. נהגת באחד? אולי מה שאתה מתכוון אליו זה שהוא נראה, לכאורה, ג'יפ וזה שיקולי תדמית? אם כן - לגיטימי, אך עדיין לא עונה על עניין ה-CX-5 אשר גם אתה הסכמת שהוא עדיף. בקיצור - מי שלא חייב 7 מושבים, אין לו מה לחפש בכלמוביל

כשפתחתי את השרשור הזה, הצהרתי שאני מעוניין ב-7 מושבים ובמראה ג'יפוני. אם כן, המזדה ירדה מהפרק כי אין לה שבעה מושבים, הפיקסו ירד מהפרק כי הוא מכוער נורא (לטעמי) ומרגיש לי כמו טנק, חוץ מזה שלא מתעסקים עם רכבים צרפתיים מלאים בבעיות חשמל ומה לא, הקיה והיונדאי ירדו מהפרק כי נשבעתי לעצמי לא לקנות תוצרת קוריאנית, אחרי שביליתי חצי מהחיים שלי במוסכים עם הרכב הקוריאני שהיה לי (וזה ברור שהמיצובישי היפני אמין יותר), אז מה נשאר?

שלא לדבר על כך שהקיה והיונדאי יקרים משמעותית...

הייתי הולך על טויוטה היילנדר שיש לה גם מושב נוסף וזה יתרון משמעותי לאנשים שאוהבים לעשות ילד כל כמה שנים, אבל גם היא יקרה בצורה משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אז תגיד שאתה רוצה אוטלנדר והיתר לא מעניין אותך - אתה הרי בעצם תופר מכרז לעצמך. לגיטימי לחלוטין, אגב, רק אל תנסה לשכנע גם אחרים - המכרז התפור הזה תפור עליך, לא עליהם.

חוץ מזה, עיצוב הוא אמנם עניין של טעם, אבל בחייך - כשמישהו שנוהג ב-FRV, עם גזרה של נקפדון פחות או יותר, וטוען שהפיקאסו נראה מכוער, זה לא ממש סביר. אבל זה לחלוטין אינדיבידואלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשפתחתי את השרשור הזה, הצהרתי שאני מעוניין ב-7 מושבים ובמראה ג'יפוני. אם כן, המזדה ירדה מהפרק כי אין לה שבעה מושבים, הפיקסו ירד מהפרק כי הוא מכוער נורא (לטעמי) ומרגיש לי כמו טנק, חוץ מזה שלא מתעסקים עם רכבים צרפתיים מלאים בבעיות חשמל ומה לא, הקיה והיונדאי ירדו מהפרק כי נשבעתי לעצמי לא לקנות תוצרת קוריאנית, אחרי שביליתי חצי מהחיים שלי במוסכים עם הרכב הקוריאני שהיה לי (וזה ברור שהמיצובישי היפני אמין יותר), אז מה נשאר?

שלא לדבר על כך שהקיה והיונדאי יקרים משמעותית...

הייתי הולך על טויוטה היילנדר שיש לה גם מושב נוסף וזה יתרון משמעותי לאנשים שאוהבים לעשות ילד כל כמה שנים, אבל גם היא יקרה בצורה משמעותית.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
אז תגיד שאתה רוצה אוטלנדר והיתר לא מעניין אותך - אתה הרי בעצם תופר מכרז לעצמך. לגיטימי לחלוטין, אגב, רק אל תנסה לשכנע גם אחרים - המכרז התפור הזה תפור עליך, לא עליהם.

חוץ מזה, עיצוב הוא אמנם עניין של טעם, אבל בחייך - כשמישהו שנוהג ב-FRV, עם גזרה של נקפדון פחות או יותר, וטוען שהפיקאסו נראה מכוער, זה לא ממש סביר. אבל זה לחלוטין אינדיבידואלי.

אתה אמיתי? אם אתה רוצה להגיב תגיב לגופו של ענין ולא לגופו של אדם

אף לא לא טוען שהרכב כליל השלמות אך כחבילה של רכב של 7 מקומות בתצורת CUV הוא חבילה יותר מלאה ותמורה טובה למחיר (ולא רק בישראל טוענים כך אלא גם בעולם) אבל אתה כנראה יודע דברים אחרים.

אני חושב שכל הרכבים שמנוע 2.0 ליטר וצפונה בתורת CUV שנמכרים בארץ והם 5 מקומות (CX-5, טוסון, ספורטאז סובארו פורטסר) מתומחרים במחיר יתר (עדיף כבר לקנות את המודולים עם המנוע של 1.6 ליטר) וגם אלו של 7 מקומות בסגמנט הגבוה יותר (סנטה פה, קיה סורנטו) מתומחרים במחיר יתר. המיצובישי אאוטלנדר יושב בדיוק במקום של התמורה למחיר וגם שמירת ערך.

פורסם

אמיתי לחלוטין, אפילו מזדהה בשמי המלא. מציע לך גם להפסיק עם ססמאות, לא מסתדר לך. זה כמו בנסיעה הקסומה - You keep using that word, I don't think it means what you think it means. לא דיברתי לגופו של אדם, אלא לגופו של תוכן הודעתו.

כל הרכבים בארץ, כולם ללא יוצא מן הכלל, מתומחרים ביתר כי המחיר מורכב ממס בשיעור עצום. גם אוטלנדר וגם אלטו וגם פרארי F12. הנישה של האוטלנדר היא רכב בעל 7 מקומות ומראה של ג'יפ. אין לו שום יתרון למי שלא מחפש ספציפית את זה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם בתור אחד שמחפש את אותו הסגמנט ועשה נסיעה על האאוטלנדר, גם בתור רכב 5 מושבים ולא רק 7 הוא נותן תמורה טובה לפי דעתי. מי המתחרות? ספורטאז 1.6 או אפילו 2.0 שצריכת הדלק שלהם גבוהה יותר והאבזור דל שחוץ ממראה חיצוני אני לא רואה שום יתרון על האאוטלנדר, כנ״ל הטוסון החדשה. מי נשאר? Cx5 שאולי יותר טובה אבל גם הרבה יותר יקרה...אשמח לדעת על מתחרה ראוי לאאוטלנדר 5 מושבים בתקציב של כ-150,000 ש״ח, - אני לא מצאתי....

פורסם (נערך)

אני חושב שהאוטלנדר הידני הוא עסקה טובה. בכללי הוא לא ג'יפון טוב וגם לא מיניוואן טוב. ניסו לעשות הכלאה ולא יצא. קורה. בתור ג'יפון חסר לו כח . בתור מיניוואן (7 מושבים) חסר לו מושב (ניסת פעם לשים בשורה שנייה שלושה בוסטרים?). מבחינה מעשית ב ₪180000 הייתי לוקח פיקאסו דיזל. יש אחריות עמוקה ,מרחב פנים עדיף וצריכה עדיפה. נכון:סחירות אין.

אם מתעקשים על אוטלנדר אז יש לו גרסת דיזל סבירה במחיר מופקע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אמיתי לחלוטין, אפילו מזדהה בשמי המלא. מציע לך גם להפסיק עם ססמאות, לא מסתדר לך. זה כמו בנסיעה הקסומה - You keep using that word, I don't think it means what you think it means. לא דיברתי לגופו של אדם, אלא לגופו של תוכן הודעתו.

כל הרכבים בארץ, כולם ללא יוצא מן הכלל, מתומחרים ביתר כי המחיר מורכב ממס בשיעור עצום. גם אוטלנדר וגם אלטו וגם פרארי F12. הנישה של האוטלנדר היא רכב בעל 7 מקומות ומראה של ג'יפ. אין לו שום יתרון למי שלא מחפש ספציפית את זה.

המס מוטל על כל הרכבים כך שכולם "נהנים" מהמחיר הגבוה אבל אני מדבר על מחיר יחסי תלוי מס ושכזה הרכבים של תצורת CSV מתומחרים יתר עובדה שרק החליפו נפח מנוע המחיר ירד בעשרות אלפי שקלים (אפילו לאותו רמת איבזור). משהו החליט בעבר לתמחר אותם כמו רכבי משפחתיות גדולות והשאר הסטוריה.

אני לא מבין למה מי שיש לו משפחה וילדים יעדיף רכב של 5 מושבים יותר קטן על רכב של שבעה מושבים יותר גדול באותו אבזור ובאותו מחיר (גם עם יש פערים בביצועים וקצת בצריכת דלק) במיוחד שהדגם החדש עשה שיפורים בתחום הזה לעומת הדגמים הקודמים.

דרך אגב כל הרכבים הללו בסגמנט הם עם מראה של גיפ.

פורסם
אני חושב שהאוטלנדר הידני הוא עסקה טובה. בכללי הוא לא ג'יפון טוב וגם לא מיניוואן טוב. ניסו לעשות הכלאה ולא יצא. קורה. בתור ג'יפון חסר לו כח . בתור מיניוואן (7 מושבים) חסר לו מושב (ניסת פעם לשים בשורה שנייה שלושה בוסטרים?). מבחינה מעשית ב ₪180000 הייתי לוקח פיקאסו דיזל. יש אחריות עמוקה ,מרחב פנים עדיף וצריכה עדיפה. נכון:סחירות אין.

אם מתעקשים על אוטלנדר אז יש לו גרסת דיזל סבירה במחיר מופקע.

אאוטלנדר הוא לא גיפון הוא רק נראה כך. ובשביל נסיעה בכבישים יש לו מספיק כוח (תמיד טוב שיש יותר). את צודק לקנות C4 פיקסו זה לקנות רכב לכל החיים (-:

שוב זה לא מושלם אך כפתרון כולל למשפחה עם ילדים בגילאים שונים הוא פתרון טוב. אם זה היה תלוי רק בי הייתי קונה ידנית שבעה מושבים אם היה אבל האישה...

פורסם
אני לא מבין למה מי שיש לו משפחה וילדים יעדיף רכב של 5 מושבים יותר קטן על רכב של שבעה מושבים יותר גדול באותו אבזור ובאותו מחיר (גם עם יש פערים בביצועים וקצת בצריכת דלק) במיוחד שהדגם החדש עשה שיפורים בתחום הזה לעומת הדגמים הקודמים.

כי לא כולם צריכים 7 מושבים? כי לא כולם צריכים 7 מושבים כל הזמן? כי ביצועים וצריכת דלק רלוונטיים לכל נסיעה ונסיעה ו-7 מושבים לא? כי בשביל נסיעה משפחתית פעם בשנה אפשר לשכור רכב/לנסוע בשתי מכוניות ורוב הנסיעות מתבצעות בהרכב מצומצם בהרבה? אתה תבחר את הסיבה.

שוב - מי שחייב 7 מושבים אין לו הרבה ברירה. מי שיכול להסתדר בלי - יש לו הרבה אלטרנטיבות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אמנם עם שנת 2015 אבל יכול להעיד כי הרכב נהדר.

אנחנו6

2 בוסטרים + 2 סלקלים + עגלת תאומים - הכל בפנים ומאוד נוח

נכון, המנוע לא פרארי אבל אם מאמצים אותו הוא מגיב...

אחלה מערכת, בכלל האיבזור מפנק

בהצלחה

פורסם

אם לא היית סגור על מראה של ג'יפ אז רנו גראנד סינק לא רעה בכלל. אבל שוב הסטיגמות זה בעיה אחרת...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
כי לא כולם צריכים 7 מושבים? כי לא כולם צריכים 7 מושבים כל הזמן? כי ביצועים וצריכת דלק רלוונטיים לכל נסיעה ונסיעה ו-7 מושבים לא? כי בשביל נסיעה משפחתית פעם בשנה אפשר לשכור רכב/לנסוע בשתי מכוניות ורוב הנסיעות מתבצעות בהרכב מצומצם בהרבה? אתה תבחר את הסיבה.

שוב - מי שחייב 7 מושבים אין לו הרבה ברירה. מי שיכול להסתדר בלי - יש לו הרבה אלטרנטיבות.

אני מאוד מתחבר לסיכום הנ"ל של רומן, ויחד עם זאת מסכים שבתור רכב משפחתי המיצובישי אאוטלנדר לאחר מתיחת הפנים מאוגוסט 2015 מציע את החבילה המשתלמת ביותר מבין רכבי הפנאי, במיוחד בגרסת פרימיום. וכותב את זה מי שדווקא היום ביטל הזמנה של האאוטלנדר פרמיום (קניתי יד שנייה באותו תקציב), בעיקר מהסיבה של הציטוט למעלה... :roll:

אם הקריטריונים החשובים לקונה הם מרווח ואבזור ביחס למחיר, ולא ביצועים והנאה מנהיגה - גרסת הפרמיום (178500) נותנת המון. העור הוא אמיתי, גם אם לא הכי איכותי. מושבים חשמליים מחוממים, כניסה ללא מפתח, חיישני רוורס מקוריים, קישוטי כרום בצדדים ועוד.

אבי (?) שאל איך זה שבחו"ל הם מושווים מול קטגוריה גבוהה יותר כביכול, סנטה-פה וסורנטו. התשובה היא האורך החריג (4.7 מ') ושבעת המושבים, אם כי ברוחב (1.81) ובבסיס הגלגלים (2.67) הוא שייך לקטגוריה שמבוססת על משפחתית קומפקטית כמו טוסון, ספורטאז' ו-CX-5.

לסיכום לדעתי מי שמקבל מראש את העובדה שמדובר במיניוואן מוגבה ללא יכולות שטח, ויודע שנתוני צריכת הדלק הרשמיים (15.9 קמ"ל) גבוהים בכ-30% מהמציאות - ימצא בעיקר יתרונות ברכב הזה ואפילו העיצוב השתפר. בדצמבר מבצע חבר יציע 10% הנחה, מי שיכול לתפוס יהנה גם משמירת ערך מצוינת.

ובכל מקרה ממש לא הייתי מזלזל בקוריאניות. הפער הודבק במלואו בכל מובן.

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...