Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי אתה האדם היחיד שאני מכיר שאוהב את המערכת ״עצור וסע״ (ועוד קורא לה מגניבה...) ולא מקלל אותה בכל נסיעה.

מערכת מעצבנת, מרגיזה ולא מתאימה לאקלים הישראלי. מצד שני למה שתהיה אובייקטיבי ותגיד משהו שלילי על המכונית המושלמת שלך.

בפקקים ארוכים, הייתי בעצמי מכבה את הרכב בעמידה, כי מעצבן אותי המנוע ואני רוצה להרגיש שקט מוחלט. אז כשיש מערכת שעושה את זה במינימום נזקים, בשבילי זה מגניב.

מצד שני, גם אותי זה מעצבן לפעמים, כמו בנסיעות קצרות בעיר. אז אני מכבה.

בתור בנאדם אובייקטיבי, הייתי אומר שיצרני הרכב צריכים לתת אפשרות של כיבוי מוחלט ולא כיבוי בכל תחילת נסיעה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
איך המזגן? האם הוא מצליח לקרר את הרכב בזמן סביר?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

בהחלט. יום ראשון בשבוע הזה היה ממש חם, ובשורה השניה ביקשו ממני להנמיך את עוצמת המזגן. בשורה השלישית לא היו תלונות.

פורסם
בפקקים ארוכים, הייתי בעצמי מכבה את הרכב בעמידה, כי מעצבן אותי המנוע ואני רוצה להרגיש שקט מוחלט. אז כשיש מערכת שעושה את זה במינימום נזקים, בשבילי זה מגניב.

אבל גם עם מזגן??

פורסם
תוכל לתת לינק לקנייה של הסף כניסה לד?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

בכיף. 76 דולר בעלי אקספרס. התקנה עוד 200 שקל, כאן בארץ.

פורסם
אבל גם עם מזגן??

לא, בקיץ זה לא נחמד. רק בבוקר, או בערב, שאתה נוסע עם חלון גג פתוח. עם מזגן הוא ממילא מאתחל את עצמו מידי פעם, גם כשאתה עומד, כי הוא מרגיש שהרכב לא מספיק קר, ואז זה שוב מעצבן.

פורסם

לא מדדתי באופן מדוייק. אבל לפי הכמויות שנסעתי, והדלק שצרכתי, זה הרבה פחות מההונדה שהיתה לי.

פורסם (נערך)

היתה לי סיוויק. אכן עושה 1:11 ביום טוב. אבל תן מדד כלשהו. כמה קמ אתה עושה בין מילוים. אני למשל עושה כ 900 קמ ואז גם מופיעה אזהרה שצריך למלא. לכן משתדל למלא ב 800 קמ . ברכב הקודם ב 580 כבר נדלקה לי נורית דלק.

עריכה אחרונה על ידי save
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על חוות הדעת. תוכל לפרט קצת על המרווח בשורה האמצעית? באולם התצוגה המושב האמצעי בשורה השניה נראה לי ממש לא נוח, שלא לדבר על זה שלא הצלחתי לשבת כי אבזמי החגורות בטיחות משני הצדדים היו צפופים מדי. אני כבר יודע שאפשר להכניס שם 3 בוסטרים, אבל מה לגבי ישיבה רגילה של ילד מתבגר או מבוגר באמצע?

כפי שכבר הזכירו, אני חושש שזה לא ממש 7 מושבים ואשמח לשמוע את דעתך.

תודה!

פורסם

מנסיון אישי ה2 האחוריים צפופים מאוד, מקסימום ילד בן5 ישב שם,

ביום העצמאות הבן שלי (12) נסע עם השכנים שתקעו אותו בצינוק מאחור (סיטרואן C4 פיקאסו), יצא משם מקופל אחרי נסיעה של 20 דקות מתחנן לא עוד פעם מעדיף לחזור ברגל...

חזר עם החברים השניים,מתניידים באוטלנדר 2013 שנפגשנו בבית הוא שאל אותי אם אני לא אוהב אותו - מה זה הרכבים האלו?

לנו היה לוגאן ואורלנדו (דיזל) שניהם רכבים אם מושבים נורמליים בשורה השלישית שגם ילדים מתבגרים מרגישים שם בנוחות (אגב הלוגאן הייתה יותר מרווחת מהאורלנדו).

פורסם

אני לוקח איתי לעבודה כל בוקר 3 מבוגרים מאחור, לא נראה שצפוף להם. זה לא כמו מאזדה 5 שהמושב האחורי הוא 2.1. אבל הוא גם לא מרווח כמו ההונדה frv שהיתה לי. הייתי מגדיר את זה 2.7 במקום 3 מושבים.

בנסיעות עם המשפחה אני מושיב 2 ילדים גדולים (13) משני הצדדים וכסא תינוק באמצע. הם לא מתלוננים בכלל. בשורה השלישית עוד 2 קטנים (9) שנהנים ממרווח מצויין.

פורסם
אני לוקח איתי לעבודה כל בוקר 3 מבוגרים מאחור, לא נראה שצפוף להם. זה לא כמו מאזדה 5 שהמושב האחורי הוא 2.1. אבל הוא גם לא מרווח כמו ההונדה frv שהיתה לי. הייתי מגדיר את זה 2.7 במקום 3 מושבים.

בנסיעות עם המשפחה אני מושיב 2 ילדים גדולים (13) משני הצדדים וכסא תינוק באמצע. הם לא מתלוננים בכלל. בשורה השלישית עוד 2 קטנים (9) שנהנים ממרווח מצויין.

מאד מפתיע אותי לגבי המבוגר באמצע השורה השניה (בגלל מה שאמרתי לגבי האבזמים), אבל טוב לדעת!

תודה רבה!

פורסם

אני מדבר על השורה השלישית, ושם או שהילדים שלך נמוכים מהממוצע או שמיצובישי ריווחה מהותית את מרווח הרגלים בשורה השלישית.

פורסם

לפני שקניתי את הרכב, הייתי בסוכנות כמובן. ושם היה אחד בגובה מטר שמונים (אני קצת פחות), והוא נכנס לבדוק את השורה השלישית והתיישב שם. אני גם נכנסתי איתו. שנינו ישבנו, החזרנו את המשענת של השורה השניה למקום (והזזנו אותה קצת קדימה), והרגשנו בסדר גמור...

אני לא אומר שזה הרגיש כמו השורה השניה, אבל זה הרגיש בסדר גמור. והילדים בכלל לא מתלוננים. בגילאי 9, כמו שכתבתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...