Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 2 סנט שלי:

קיבלתי לפני שבועיים את האאוטלנדר החדש instyle בליסינג.

וזה אחרי שהיה לי אאוטלנדר פרטי 2014 שמכרתי במחיר מחירון.

אני אוהב את הרכב הזה !

ובגרסה החדשה, עם ההתנעה (ופתיחת דלתות) ללא מפתח, סאן רוף , מערכת מולטימדיה חדשה אנדרואיד כולל סים לשנה ראשונה (וייז, פנגו וכו) ועוד קשקושים (DRL וכו) - הרכב מצויין.

נוסע בעליות לירושליים בלי שום בעיה, לגיר הרציף מתרגלים בלי שום בעיה.

צריכת דלק שאף ג'יפון לא מתקרב אליה.

מושבים סופר נוחים. ונסיעה יותר שקטה מהדגם הקודם.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עיצוב הוא אמנם עניין של טעם, אבל בחייך - כשמישהו שנוהג ב-FRV, עם גזרה של נקפדון פחות או יותר, וטוען שהפיקאסו נראה מכוער, זה לא ממש סביר

אני לא הכי התחברתי לעיצוב של ההונדה FRV. מהצד הוא נראה לדעתי מעולה. כמו ג'יפון קטן. מקדימה נראה סביר, מאחורה לא אהבתי בכלל (ענין אינדבידואלי), נראה רחב מדיי. אבל יש לו את היתרונות המיוחדים שלו, שאין לאף רכב אחר, 6 מקומות (להוציא את הצפרדע מולטיפלה) מרווחים ונוחים + תא מטען ענק, אמינות מדהימה, כסא שישי שנהפך לשולחן שימושי מאוד, ותנוחת נהיגה גבוהה מפרייבט.

אבל העיצוב האחרון של המיצובישי אאוטלנדר יותר יפה לטעמי מכל רכבי הסאב בארץ, אלה שנותנים אפשרות ל-7 מקומות ומתומחרים במחירים הקרובים ל-170,000 ששמתי על האאוטלנדר פרימיום (במבצע חבר, כולל אגרת רישוי ואיתוראן).

בדקתי בעצמי כל מיני רכבים, נכנסתי למשל לסוכנות של קיה, הסתכלתי על רכבים מבפנים ומבחוץ, לא התחברתי בכלל.

כן התחברתי לעיצוב הפנימי של יונדאי סנטה פה, אבל המחיר החל מ230K לגירסת בסיס.

התחברתי לטויטה היילנדר (העיצוב החיצוני של המיצובישי עדיף לטעמי), המחיר 280 ביבוא מקביל של אלבר.

התחברתי לרכבי ה7 מקומות של אינפיניטי, לקסוס, אקורה (נסעתי על אקורה בארה"ב - רכב מדליק) המחירים יקרים להחריד.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ציטטת פוסט שלי מלפני 3 חודשים בשביל להגיע למסקנה שגם אני כתבתי, שהאוטלנדר רלוונטי למי שצריך 7 מושבים? [emoji55]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא, לא, התמקדתי רק בענין העיצוב החיצוני.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

RK

7 מושבים, שבע מושבים, 7 מושבים, שבע מושבים.

מה יש לך מה שבע מושבים הלאלו?

ניסית בכלל לשבת באאוטלנדר ולראות כמה מקום יש בשורה השניה?

חבילת אבזור שאתה מקבל?

המראה החיצוני (למרות שמדובר בטעם של כל אחד) יש אנשים שיגידו שאלטו נראת בסדר.

רק מרווח בין שורה הראשונה לשורה השניה באאוטלאנדר שווה את הכל.

ואם אנחנו כבר מדברים אז איך לא נזכר ב 7 מושבים.

קראתי את כל האשכול, אתה ממש אנטי אאוטלנדר

נפגעת מהם פעם או משהו?

פורסם

ממש לא נפגעתי מאף אחד. אדרבא - כשהזמנתי נסיעת מבחן (דווקא לא על אוטלנדר) מהם השירות היה מעל ומעבר, הם ממש בסדר.

ניסית מתחרות, במקרה? לגבי חבילת אבזור - כשחלק נכבד ממנו אינו מקורי אלא הרכבות מקומיות, תרשה לי להתלהב מעט פחות.

לגבי מרווח בין השורה הראשונה לשניה - ניסית סופרב? אמנם לא נראית כמו ג'יפ, אבל תנסה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ממש לא נפגעתי מאף אחד. אדרבא - כשהזמנתי נסיעת מבחן (דווקא לא על אוטלנדר) מהם השירות היה מעל ומעבר, הם ממש בסדר.

ניסית מתחרות, במקרה? לגבי חבילת אבזור - כשחלק נכבד ממנו אינו מקורי אלא הרכבות מקומיות, תרשה לי להתלהב מעט פחות.

לגבי מרווח בין השורה הראשונה לשניה - ניסית סופרב? אמנם לא נראית כמו ג'יפ, אבל תנסה.

בתור אחד שמחפש ג׳יפון ולא חשוב לו 7 מקומות מה היית ממליץ ?

בדיוק מכרתי CX5 ולא הייתי רוצה לקנות אותו שוב בגלל שעוד לא הגיע דגם חדש...

פורסם

למה להשוות מחט לתח...

מה הקשר בין סופרב לאאוטלנדר?

נשווה CX5 לאאוטלנדר, ונגלה שCX5 צפוף מאוד מול המיצובישי, גם איקס טרייל החדש לא מציעה שפע של מקום בטח ובטח לא ספורטאז', קוגה, טוסון, קאשקאי, ועוד רבים אחרים שלא מתקרבים עם המרווח הפנימי למה שמציע האאוטלננדר.

ניסיתי:

קוגה, ספורטאז', CX5, טיגואן, קאשקאי, ואיקס טרייל.

איבזור שמצעיה דגם פרימיום עשיר מאוד.

התקנות שמבצעים בארץ, זה מולטימדיה, איתורן, ומובילאיי.

אני ממש לא מת מביצועים העלובים שלו (לפני זה היה לי סיאט לאון 1.8 TSI) אז כל דבר עכשיו ירגיש כמו עגלה, אבל אאוטלנדר מרגיש סופר רך בכביש, מאוד נוח, גבוה, שדה ראיה מעולה, עם הרבה מקום בפנים.

לדעתי ב"מעט" כסף, אתה מקבל הרבה אוטו.

שלא נוסע אבל :wink:

פורסם (נערך)

אין ספק שבאאוטלנדר אתה מקבל הרבה אוטו במעט כסף, רק חבל שלא הביאו את המנוע 2.4.

היה משנה את הרכב לגמרי

למרות כל זאת הזמנתי פרמיום אחת :-)

אני ממש לא מת על כל ההתקנות המקומיות, אתמול יצא לי לשחק במערכת מולטימדיה סינית ש"פותחה" במיוחד לרכב, וואלה לא נפלתי. זה יהיה הדבר הראשון שאני אחליף ברכב.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם
למה להשוות מחט לתח...

נשווה CX5 לאאוטלנדר, ונגלה שCX5 צפוף מאוד מול המיצובישי, גם איקס טרייל החדש לא מציעה שפע של מקום בטח ובטח לא ספורטאז', קוגה, טוסון, קאשקאי, ועוד רבים אחרים שלא מתקרבים עם המרווח הפנימי למה שמציע האאוטלננדר.

ניסיתי:

אני ממש לא מת מביצועים העלובים שלו (לפני זה היה לי סיאט לאון 1.8 TSI) אז כל דבר עכשיו ירגיש כמו עגלה, אבל אאוטלנדר מרגיש סופר רך בכביש, מאוד נוח, גבוה, שדה ראיה מעולה, עם הרבה מקום בפנים.

נקודת מבט מאוד מעניינת.

אבל הרושם שאתה מעביר קצת בילבל אותי.

כמי שהיה לו לאון 1.8 tsi, רכב עם אורטציה ספורטבית, מדבר על נוחות האוטלנדר?

אני מצפה שתשווה את ה"ביצועים"...

הרי ברור מאליו שיש הבדל במימדים. הרי אלו 2 רכבים שונים לחלוטין במימד הגודל.

פורסם

משפחה גדלה :-)

עכשיו צריכים הרבה מקום.

בחיים לא היה לנו רכב גבוה, תמיד נסענו על מכוניות "נמוכות".

בורה, ג'טה, טולדו, איביזה, לאון,...

לפני כשנה חבר נתן לי סיבוב על הREXTON החדש שהוא רכש, ואהבתי את הישיבה והרכות של הנסיעה + הרבה מקום בפנים, ואז החלטתי שרכב הבא יהיה משהו גבוה, עם מראה ג'יפוני, אבל לא ג'יפ.

ככה הגעתי לאאוטלנדר, אחרי שניסיתי הרבה מכוניות וביצעתי הרבה נסיעות מבחן.

לכן כשאמרתי שרכב לא נוסע, התכוונתי בדיוק לביצועים של האאוטלנדר ללאון.

אבל איזה נוח וכיפי האאוטלנדר בנסיעה לעומת הלאון, עולם אחר.

נכון Q7 של אאודי יתן גם ביצועים וגם נוחות, אבל טיפה חרג מהתקציב, טוב נו, יהיה למה להתקדם בעתיד.

פורסם

ניסאן אקס טרייל החדש ניראה מעולה לטעמי וניראה ומרגיש יותר איכותי מבפנים ויותר מתקדם טכנולוגית ועם הרבה פחות התקנות מקומיות . משום מה יש רק 1.6טורבו דיזל. המחיר יותר יקר מהאוטלנדר אבל אם היה נימכר בארץ לפני שנה היתי קונה אותו ולא את האוטלנדר...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

MIKMAN

כמה רעשששש כמההההה רעששששש האקס טרייל עושה בנסיעה עם המנוע הדיזל שלו, זה בלתי נסבל.

כנ"ל קשקאי.

הרגשה ששכחו לסים בידוד.

גם אל תשכח שהאאוטלנדר שלך זה דגם הקודם, שהיו בו כמה נקודות חלשות לעומת דגם החדש.

גיר חדש

בידוד רעשים

חסכוני קצת יותר

עריכה אחרונה על ידי ShizoManiak
פורסם (נערך)
למה להשוות מחט לתח...

ניסיתי:

נקודת מבט מאוד מעניינת.

אבל הרושם שאתה מעביר קצת בילבל אותי.

כמי שהיה לו לאון 1.8 tsi, רכב עם אורטציה ספורטבית, מדבר על נוחות האוטלנדר?

אני מצפה שתשווה את ה"ביצועים"...

הרי ברור מאליו שיש הבדל במימדים. הרי אלו 2 רכבים שונים לחלוטין במימד הגודל.

משפחה גדלה :-)

עכשיו צריכים הרבה מקום.

בחיים לא היה לנו רכב גבוה, תמיד נסענו על מכוניות "נמוכות".

בורה, ג'טה, טולדו, איביזה, לאון,...

לפני כשנה חבר נתן לי סיבוב על הREXTON החדש שהוא רכש, ואהבתי את הישיבה והרכות של הנסיעה + הרבה מקום בפנים, ואז החלטתי שרכב הבא יהיה משהו גבוה, עם מראה ג'יפוני, אבל לא ג'יפ.

ככה הגעתי לאאוטלנדר, אחרי שניסיתי הרבה מכוניות וביצעתי הרבה נסיעות מבחן.

לכן כשאמרתי שרכב לא נוסע, התכוונתי בדיוק לביצועים של האאוטלנדר ללאון.

אבל איזה נוח וכיפי האאוטלנדר בנסיעה לעומת הלאון, עולם אחר.

נכון Q7 של אאודי יתן גם ביצועים וגם נוחות, אבל טיפה חרג מהתקציב, טוב נו, יהיה למה להתקדם בעתיד.

יפה.

מדוע לא בחנת את ה rav4 ?

אני נמצא בסיטואציה דומה. אבל אני מחפש suv שיתן לי מענה גם ליכולות של המנוע. מבלי להגיע לרמות מחיר של 200k ומעלה.

צריך להגיע הrav 4 היברידי ואולי טוסון 1.6 טורבו בקיץ.

הבנתי שהגיע הספורט'ז של קיה עם 1.6 טורבו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...