Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה FRV, ועקב הגדלת המשפחה ל-7 נפשות אני נאלץ בצער רב וביגון קודר להיפרד מהרכב הכל כך אהוב עלי, ששירת אותי בנאמנות וראה מוסך רק פעם בשנה. באמת רכב נדיר, אפס תקלות.

חיפשתי משהו שנראה כמו ג'יפ, ומצד שני לא נראה טנק, ומצד שלישי לא אוכל הרבה דלק, ומצד רביעי מתוצרת יפנית, והגעתי לאאוטלנדר.

חבר בדיוק קנה אאוטלנדר, ונתן לי לנהוג עליו. הדבר הראשון ששמתי לב הוא הרכות של ההגה, בניגוד לרכב שלי, ההגה היה ממש רך. אפשר לסובב אותו מקצה לקצה בשבריר שניה. לא יודע אם זה יתרון או חיסרון.

הדבר השני שהיה חסר לי זה משענת יד ומקום להנחת חפצים בין המושבים. הייתי רגיל ב-FRV למושב שלם שנהפך לשולחן עם הרבה מקום להנחת היד, בתוספת חפצים, ובאאוטלנדר יש רק משענת יד, לא הכי מפנקת.

גם הלוח שעונים באאוטלנדר 2016 נראה די חיוור בהשוואה ל-FRV 2007, ובעל מראה פלסטיקי.

הבגאז' הגדול של הFRV הולך להתחלף בבגאז' קטן שמכיל רבע ממנו, גם זו היתה בעיה.

חוץ מזה, האאוטלנדר עשה עלי רושם טוב: העיצוב החיצוני יפה מאוד לטעמי, עם הבדל ניכר מהדגם הקודם. הצמיגים הגדולים תורמים לרושם הזה. הסאנרוף מכניס לך אור לרכב ונותן תחושה מהנה, וצורת הישיבה גבוהה מאוד ומענגת.

גם התנעה באמצעות כפתור ללא מפתח, וויז מובנה וכאלה, עשו רושם טוב.

עדיין יש כמה שאלות ואשמח לשמוע מאחרים:

1. מהי האמינות של מיצובישי אאוטלנדר, האם הוא לא יבקר במוסך בשנים הקרובות חוץ מטיפול תקופתי?

2. מה העלות של חלפים, טיפולים?

3. יש המלצות על ליסינג זול, שמביא את האוטו בהנחה משמעותית?

4. קראתי כאן על גיר רציף, במה זה שונה מהגיר שיש לי ב-FRV? במה זה מתבטא בנהיגה? אני לא הרגשתי משהו מיוחד. האם יש תקלות בגיר הזה לאחר תקופה?

5. אני לא ערס, אבל צבע שחור משדר לי יוקרה ונראה לי שאני הולך על זה. יש תובנות בקשר לזה?

6. האם הרכב באמת "עגלה ולא סוחב בעליות" כמו שקראתי בטוקבקים? לא בא לי להוסיף עוד 100,000 שקל בשביל לקנות רכב שסוחב פחות מהרכב שלי...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתקלתי גם כאן באתר בביקורות סותרות אחת את השניה - מה שמביא אותי לידי בלבול לא קטן...

ללא שם.jpg

פורסם

דבר ראשון האוטלנדר הוא רכב 6.5 מקומות.כבר נסעת בו אז רק תבדוק אם הכסאות ילדים נכנסים לך פיזית לפני שתקנה. חוצמזה נראה לי שכבר החלטת בלב אז בהצלחה.

פורסם

והדלק זה אחד ל 9 אחד ל 10 בשיגרה... במקרה טוב כביש 6 על 100 קמש אולי אולי תעשה אחד ל 13.

סהכ הרכב פראקטי מאוד. לא מכונית מרוץ לא חיית שטח. תמורה טובה למחיר.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אנו בתהליך רכישת אאוטלנדר גירסת הפרמיום (צבע לבן) שעיקר השימוש בו יהיה על ידי אשתי (רכב שני) וזאת אחרי בדיקת השוק של הקרוסאוברים מלפני ומלפנים. אנו באים מרכב קטן יותר (יונדאי I30) כך שזה שינוי משמעותי עבורנו.

השימוש הנו כ- 60 ק"מ נסועה ביום (מודיעין - ת"א) ואחרי שעות העבודה נסיעות מנהלתיות (חוגים, קניות וכדומה) עם ילדים שלנו ושל חברים.

לאחר נסיעות מבחן שערכנו על הרכב אני ואשתי ביחד ונפרד (לקחתי איתי גם את הילדים) הגענו למסקנה שהרכב מאוד נוח לנסיעות מהסוג הזה. הרכב מרווח מאד, שקט יחסית, שדה ראיה מעולה (חלון אחורי גדול וקורות לא עבות כמו בקרוסאוברים האחרים) הגיר הרציף (היה לי אותו בטיוטה קורולה מהעבודה) עובד חלק (אין לא את ההחלקות של גיר אוטמטי רגיל) אבל הוא מכיוון יותר לנסיעה רגועה ולא לביצועים (תגובה ללחיצה על הגז)

מנסיון של המשפחה עם מיצובישי לנסר שהמשפחה מחזיקה שתיים כאלו ומחליפים כל שלוש שנים לא היו בעיות לאורך הזמן (גם גיר רציף ומנוע דומה בנפח 1.8) וגם מבדיקות בפורמי רכב בארץ ובעולם, הרכב אמין מאוד עלות טיפולים כמו ביונדאי החלפים יותר יקרים (ניתן אולי לייבא מחול)

אני חושב שיחס תמורה למחיר ברכב הזה מאוד טוב (רכב שבעה מושבים כאשר כל האחרים באותו מחיר הם חמישה מושבים!).

שהיינו בסוכנות ראינו משפחות שבאו למדוד את הרכב עם ילדים וכיסאות והתרשמו לטובה לעומת מינוואנים.

חומר למחשבה, שבדקתי על הרכב הסתכלתנו הרבה באתרי ביקורת רכב בחו"ל ושם ראינו שאת הרכב בכלל משווים לסגמנטים של יונדאי סנטה פה וסראנטו שעולים לדגמי הבסיס בארצנו הרבה יותר (למה???).

כמו כן משהו שאהבנו זה שיש ביקורות רכב של נשים עבור נשים (אתרי ביקורת רכב לא משהו פרטי) שבו הן היו מאוד מרוצות מהרכב (גם עלות תועלת ושימושיות) אפילו הגדירו אותו כרכב "אמא כדורגל" (הרכב האידאלי לקחת ילדים לחוגים אחרי הלימודים)

פורסם

והוא במקום האחרון כשמשווים בין הסנטה פה וסראנטו לאקס טרייל וכו... אולי בדגם GT שאין בארץ יש על מה לדבר. הקיצור המיצובישי מגניב גדול פרקטי ומחיר טוב אבל לא צריך להיסחף. דרך אגב אני לא רואה סיבה להוסיף עוד כסף לדגם המשופר.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

במה הוא מקום אחרון? שוב לא כתבתי שזה רכב מושלם אבל תלוי מה הצורך ומול מה משווים אותו

ואם הוא זנב לאריות מה רע בזה כוח מנוע זה לא הדבר הכי חשוב לדעתי ברכב הזה ולקהל היעד לו הוא מיועד

בתמורה למחיר אין לדעתי טוב ממנו בסגנו

לגבי הפרמיום שכל אחד יעשה את השיקול שלו לדעתי בדגם 2016 החדש התוספת שווה את המחיר

פורסם

אל תקח את זה קשה... שאלת שאלות ניסיתי לעזור. דרך אגב אני בעל מיצובישי 2015 עם 7 מושבים ככה שאני מכיר קצת הרכב אחרי 15 אלף קמ. בכל מקרה עם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אי אפשר להשוות את האאוטלנדר לסנטה- ה משום בחינה.

הסנטה-פה גדול, מרווח יותר, גבוה יותר, חזק בהרבה...בייחוד הדיזל

והתחושה בפנים יותר טובה

נכון, לשניהם יש ארבעה גלגלים ואם מתאמצים אפשר לקרוא גם לאאוטלנדר ג'יפ אבל שם נגמר הדמיון

לפותח השרשור- לא הבנתי למה לעבור מרכב 6 מקומות אמין בצורה לא רגילה לרכב 6 מקומות אחר...

פורסם (נערך)

סנטה פה 2016 גם מציע 7 מקומות. העיצוב החיצוני שלו נחמד, בזה גם המיצובישי מתחרה איתו בהצלחה (לדעתי!), מההתרשמות החיצונית שלי, ע"י צפיה בתמונות שיש ברשת, נראה שהמושבים האחוריים סובלים מתחושת מחנק, וגם תא מטען מזערי מאוד, ובהשוואה לאאוטלנדר נראה שהוא בעמדת נחיתות.

נאמר כאן שהוא גם יותר גבוה, הוא אכן יותר גבוה אבל בסנטימטר אחד.... כדי להגיע לרמת האיבזור באאוטלנדר פרימיום שמחירו 180K, צריך לשלם על היונדאי עוד 90K, מחיר מטורף של 280K. ובל נשכח שמדובר בתוצרת קוריאנית שלא מתקרבת לאמינות היפנית. ברור שזה לא שווה את המחיר, למרות העיצוב הפנימי המאוד מרשים של הסנטה פה, שלוקח בהליכה את האאוטלנדר.

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם
הגיר הרציף (היה לי אותו בטיוטה קורולה מהעבודה) עובד חלק (אין לא את ההחלקות של גיר אוטמטי רגיל) אבל הוא מכיוון יותר לנסיעה רגועה ולא לביצועים (תגובה ללחיצה על הגז)

אתה יכול להסביר יותר את מה שכתבת כאן?

פורסם
ובל נשכח שמדובר בתוצרת קוריאנית שלא מתקרבת לאמינות היפנית.

האמינות הקוראנית אינה נופלת מהאמינות הקוריאנית בכלום, זוהי קלישאה שעבר זמנה.

יש את הקיה סורנטו, שעולה פחות מהסנטה-פה, ושווה בדיקה.

לגבי גיר רציף - יש לו התנהגות שלא כולם מתחברים אליה - העברת הכח שונה מזו של גיר פלנטרי, ולדעת רבים, לא לטובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...