Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השורה השלישית באאוטלנדר מרווחת יותר מהפורד smax או מהפיקאסו וברור שמזדה 5 לא ברת תחרות.

מה שנותן תחושה מרווחת זאת העובדה שבניגוד לאחרים ובדומה לאורלנדו והגרנדיס המושבים רחבים מאד.

אם מזיזים את השורה השניה מעט יש גם מקום לרגליים.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמנהגי אני מעדכן כאן. אז היום היה השרב כמעט הכי כבד שיש, כמעט 45 מעלות, והרכב חנה בשמש, ללא טיפת הגנה - חוץ מסוכך שמש בתוך הרכב שהגן על הדשבורד.

הטמפרטורה ברכב (השחור) היתה חמה, אבל לא חם מחניק, אולי בזכות הסוכך שמש. והפח היה לוהט. המזגן אחרי 2 דקות קירר יפה אבל לא בשיא העוצמה, והעוצמה הגיעה אחרי 5-6 דקות בנסיעה. ראו שהמזגן מתקשה לקרר בגלל הפח הלוהט. אני לא יודע מה זה אומר, אבל אני מציין זאת.

בשורה השלישית לא ישבו, אבל בשורה השניה ישבו ואמרו שהמזגן מקרר אבל הם לא מרגישים אותו חזק.

כל זה היה בנסיעה עירונית איטית. בנסיעה בין עירונית כשהרגל על הגז, המזגן מיד מתחיל להזרים קור רציני ומרגישים אותו גם בשורה השלישית.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תן לי לחדש לך. המזגן כישלון חרוץ.

בימים חמים כמו היום, בנסיעה עירונית פקוקה או איטית, בתוך 10 דקות או קצת יותר המזגן מפסיק לקרר, מדליק נורת בדוק מנוע ונכנס למצב סירקוליצה פנימית.

קרה לי כבר כמה וכמה פעמים. מעולם לא קרה לי באף רכב אחר שהיה לי.

פורסם

בקשר למערכת "עצור וסע". בפיקאסו אם מכוונים אותה לפני הנעה אז היא זוכרת את המצב לתמיד.

אני כבר ימים נוסע כשהיא כבוייה כי בקיץ זה מעצבן : המזגן מניע את האוטו מהר מאד כדי לשמור על הטמפרטורה בסלון.

היתרון פה : יש פתחים בשורה שנייה אז זה מתקרר יפה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תן לי לחדש לך. המזגן כישלון חרוץ.

בימים חמים כמו היום, בנסיעה עירונית פקוקה או איטית, בתוך 10 דקות או קצת יותר המזגן מפסיק לקרר, מדליק נורת בדוק מנוע ונכנס למצב סירקוליצה פנימית.

קרה לי כבר כמה וכמה פעמים. מעולם לא קרה לי באף רכב אחר שהיה לי.

תסלח לי, אני מכבד אותך אבל הדברים שלך נשמעים לי כמו סיפורים מהחלל החיצון. אולי יש בעיה ברכב הספציפי שלך. אני נוסע למעלה מחודש וחצי, נסיעה עירונית פקוקה וגם בין עירונית, המזגן עבד בעוצמה אדירה עד שיושבי השורה השניה ביקשו להנמיך עוצמה.

רק בדקות הראשונות, כשאנשים נכנסים לרכב הלוהט, יש תלונות מהשורה השניה שהם לא מרגישים את המזגן בעוצמה עליהם. זה טבעי ומובן.

.אני כבר ימים נוסע כשהיא כבוייה כי בקיץ זה מעצבן : המזגן מניע את האוטו מהר מאד כדי לשמור על הטמפרטורה בסלון

צודק לחלוטין. זה חיסרון גדול שאי אפשר לקבע את המערכת על מצב מסויים, כי הייתי מוריד אותה לגמרי בימי הקיץ שמצריכים מזגן. זה לא מתאים בכלל

פורסם
השורה השלישית באאוטלנדר מרווחת יותר מהפורד smax או מהפיקאסו וברור שמזדה 5 לא ברת תחרות.

מה שנותן תחושה מרווחת זאת העובדה שבניגוד לאחרים ובדומה לאורלנדו והגרנדיס המושבים רחבים מאד.

אם מזיזים את השורה השניה מעט יש גם מקום לרגליים.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

נכון מאוד

פורסם
בניגוד למי שכתב כאן שהמערכת מולטימדיה לא מעודכנת, אז הוויז אצלי מעודכן לגירסה האחרונה והחביבה, ויש אפשרות עדכון כללי מובנית במערכת.

טעיתי, ואני לא מתבייש להודות בטעות. המערכת לא עודכנה לעדכון האחרון של וויז, רשמתי לעצמי להתקשר לגיל קאר בשעות הפנאי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, קודם כל ערב טוב לכולם.

אתמול קיבלתי את האאוטלאנדר החדש שלי מדגם ELITE צבע כחול קוסמי.בניגוד לחלק מהכותבים, אין לי ילדים קטנים :)

שתי בנות 14 ו-19. למה ELITE - כי מכרתי את ה-LANCER LIMITED שלי שהיתה מאובזרת בטירוף ופשוט לא יכולתי לרדת מהאבזור הזה.

מהיום וחצי שיש לי את הרכב ולא ממש הרבה נסיעה אז אני לא יכול ממש לתת חוות דעת רצינית, אבל עד עכשיו כל מה שכתב עמיתי OUTLANDER נכון, ובגדול זה באמת רכב מצויין, מאובזר מאד ומפנק.

אצלי בדגם יש גם מושבי עור, LDW מקורי(MOBILE-EYE) מיפן, בקרת מהירות אדפטיבית עם בלימה של הרכב במידה ויש צורך...וזה באמת עובד, חלון גג ועוד ועוד....אה ויש מערכת מולטימדיה חדשה + CD דגם מתקדם טיפה יותר.

אבל הדבר שבאמת אני מתרשם ממנו למרות שזה ישמע מצחיק...זה הפנסי לד הראשיים, פשוט רואים יותר טוב את הדרך!

בגדול למרות שהרכב חדש אני הולך להכניס אותו ל-DETAILING מקצועי שיעשו "סיבוב" על הצבע ולבצע גלייז+איטום צבע לשמירה.

אין לי עוד תמונות, אולי בסופ"ש אני אצלם.

דרך אגב - אהבתי את סף הדלת

פורסם

התבאסתי מאד. אי אפשר להתקין כלום!!

בסך הכל אני רוצה עידכון ל-WAZE ולהתקין נגן טוב יותר כמו POWERAMP.

ניסיתי כל מה שאני יודע ולא הצלחתי, דרך USB, דרך הטלפון, קבצי APK להתקנה...כלום

רעיון למישהו? לא רוצה PLAY STORE רוצה רק להעתיק קבצי APK למערכת האנדרואיד...בכל זאת יש שם 32 גיגה

פורסם
נכון מאוד

יפה מאוד, תמשיכו לחזק אחד את השני בקניה שלכם אבל המיצובישי מאחור זה צינוק לזעטוטים,

הSMAX הרבה יותר מרווחת (משמעותית), אחריה הגנדיס והאורלנדו (שם יש מחסור במרחב ראש לנוער אבל מקום לרגלים לא חסר).

פורסם
הנה תמונה של המערכת החדשה באאוטלנדר

[ATTACH=CONFIG]465090[/ATTACH]

שיהיו בריאים גילקאר וכולמוביל, החליפו את כל הפאנל המקורי שמגיע עם היצרן.

במערכת הקודמת יש כפתורים פיזיים לפעולות נפוצות גם בצד שמאל של המערכת.

וכל זה בשביל דיסק שאף אחד לא משתמש בו בימינו (בייחוד כשייש לך מערכת פרוצה עם גוגל פליי 8))

מעניין אם הגימור של הפלסטיק השחור הוא שחור עם נצנצים כמו הפאנל המקורי (תואם לאזור ידית ההילוכים) או שזה סתם שחור מבריק.

פורסם

חוויות מרכב חדש - בפורום כללי.

ענייני מולטימידה - בפורום המתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...