Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רכב קוריאני, ולצערי טעמתי את טעמה המר של ה"קלישאה"... זבל של רכב, שילמתי עליו 50,000 רק תיקונים במשך השנים. לא יודע אם היה חלק ברכב שלא עשה בעיות ולא הוחלף. לדעתי זה מטורף לשים 300K על יונדאי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב קוראני של לפני עשר שנים לא דומה בשום דבר למה שיש היום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי תיבת הילוכים רציפה, הנה קטע ממבחן השוואתי שנערך אי שם בשנת 2008:

"בימים בהם עולה ליטר סולר יותר מבנזין, קל למעוך את דוושת האוקטן וליהנות ממנועי הבנזין המעודנים. ראב4 ו-CR-V חמושים ביחידות 2.0 ליטר 4 בוכנות, המספקות כ-150 כ"ס. האאוטלנדר מתפרע עם 2.4 ליטר ו-170 כ"ס, אבל הוא שוקל כ-100 ק"ג יותר ממתחריו. ראשון מקו הזינוק יוצא מיצובישי, ששומר על יתרון צנוע אך עקבי על פני מתחריו (במחיר של תצרוכת דלק גבוהה יותר). להונדה יתרון קטן ולא ממש משמעותי על פני הראב4 אבל הבעיה של הראב אינה ביצועיו הטהורים, אלא אופן קבלתם. תחת לחץ רועש מנוע טויוטה ונוהם, אין בו את העידון המשיי של מנועי הונדה ומיצובישי, גם לא את הנחרצות שלהם. מגבלה מכאנית, או בידוד אקוסטי? מבין שלושת הנבחנים אהבנו יותר את ריקוד המיצובישי; לא רק בגלל יתרון הכוח (הלא ענקי) אלא, קשה לי להאמין שאני כותב את זה, בגלל תיבת ההילוכים הרציפה. היא חדה ומהירה, ממש לא מעצבנת, ונותנת אופציה לתקתוק מהיר של שישה יחסי העברה אלקטרוניים. מהפיכה על רחבת הריקודים!"

פורסם

אתה רוצה אוטלנדר? קנה אוטלנדר. נראה יותר שאתה מחפש חיזוקים מאשר שואל שאלות. מבחן משנת 2008 אמור ללמד אותנו מה? האוטלנדר היה אחר וגם מנוע 2.4 אין למיטב ידיעתי כיום. בסופו של דבר אתה מקבל רכב בינוני, עם אבזור בינוני, במחיר בינוני, עם צריכת דלק של M113, אבל עם 7 מושבים, זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני החלטתי ללכת על אאוטלנדר, ואכן הייתי רוצה לקבל חיזוקים או חילושים - בהתאם לחוות דעתם של הגולשים, לפני שאני משקיע סכום כסף גדול. למרות שאני מצדד בעד אאוטלנדר מההתרשמות האישית שלי, עדיין לא קניתי ואני מתלבט, וכמובן לא מתכוון לעבור תג מחיר של 180K. השאלה איזה חלופות יש. בעיקר הייתי רוצה לשמוע אנשים שקנו אאוטלנדר 2016, מה ההתרשמות האישית שלהם.

פורסם

קח יפני ותהיה מרוצה

לא משנה מיצובישי סוזוקי הונדה מאזדה או ניסאן אתה תהיה מרוצה ...

אמינות , אחריות רחבה , שירות במוסך היבואן למופת , סחיר

לפחות בסוזוקי אני יודע שניקוי מצערת זה כלול באחריות ,החלפת בולמים פגומים כלול באחריות , הייתה לי גם בעיה קטנה שהקלאץ הפריד גבוה סידרו את זה בתוך אחריות ) נותנים שירות 100 אחוז

פורסם

לא יודע, הדגמים שנמכרים עכשיו נקראים 2016, אחרי המתיחת פנים האחרונה. שכן שלי קנה.

http://cars.walla.co.il/item/2843452

לגבי אמינות של מיצובישי מול קיה הקוריאנית, לדוגמא:

"המשפחות הגדולות יותר יבחרו במיניוואנים, ואולי יעדיפו את אחת המכוניות הטובות בטבלה - מיצובישי גרנדיס, שתתקלקל אחת לשלוש שנים ואף פחות. במקום השני נמצאת מאזדה 5 (0.74 תקלות), ובשלישי פורד גלקסי (1.32 תקלות). את הרשימה סוגרת קיה קארנס, שלה 3.8 תקלות בשנה בממוצע, אחת המכוניות הפחות אמינות. גם סיטרואן C4 פיקאסו מאכזבת עם 2.1 תקלות בשנה."

זה מתוך דו"ח של חברת ליסינג.

פורסם
סנטה פה 2016 גם מציע 7 מקומות. העיצוב החיצוני שלו נחמד, בזה גם המיצובישי מתחרה איתו בהצלחה (לדעתי!), מההתרשמות החיצונית שלי, ע"י צפיה בתמונות שיש ברשת, נראה שהמושבים האחוריים סובלים מתחושת מחנק, וגם תא מטען מזערי מאוד, ובהשוואה לאאוטלנדר נראה שהוא בעמדת נחיתות.

נאמר כאן שהוא גם יותר גבוה, הוא אכן יותר גבוה אבל בסנטימטר אחד.... כדי להגיע לרמת האיבזור באאוטלנדר פרימיום שמחירו 180K, צריך לשלם על היונדאי עוד 90K, מחיר מטורף של 280K. ובל נשכח שמדובר בתוצרת קוריאנית שלא מתקרבת לאמינות היפנית. ברור שזה לא שווה את המחיר, למרות העיצוב הפנימי המאוד מרשים של הסנטה פה, שלוקח בהליכה את האאוטלנדר.

אנחנו לא רבים...(-:

נהגתי על שניהם קליומטרים רבים, כולל מעו בשטח עם הסטה פה שלא עשתה בושות. אף אחד מהם לא שלי כך שאין לי עניין להעלות צד אחד. מהנסיון שלי- אין מה להשוות. תא המטען דרך אגב, כ 500 ליטרים, לא מזערי אבל יתכן שקצת יותר קטן משל הFRV

פורסם
אתה רוצה אוטלנדר? קנה אוטלנדר. נראה יותר שאתה מחפש חיזוקים מאשר שואל שאלות. מבחן משנת 2008 אמור ללמד אותנו מה? האוטלנדר היה אחר וגם מנוע 2.4 אין למיטב ידיעתי כיום. בסופו של דבר אתה מקבל רכב בינוני, עם אבזור בינוני, במחיר בינוני, עם צריכת דלק של M113, אבל עם 7 מושבים, זה הכל.

מה זאת חוות הדעת הבינונית הזאת ! הכי קל לזרוק סיסמאות.

האאוטלנדר בינוני ביחס למה ???

אם זה ביחס למחיר בסגמנט ה- CUV בארץ בתצורה 2X4, התמורה שלו הכי טובה שיכולה להיות (שקלול כל הפרמטרים) ו- 7 מושבים זה לא דבר שמה בכך. יש טובים ממנו בבצועים ואולי באבזור כזה או אחר אך כחבילה הוא הכי טוב לגבי צריכת הדלק הדגם החדש מגיע עם רמת זהום 8 כך שאמור להיות גם שפור בצריכה (אף אחד בסגנט לא חסכוני במיוחד)

פורסם

אתה טוען שחוות הדעת שלי בינונית, אבל כל מה שיצא לך זה תגובה מתלהמת שבגדול אומרת את מה שאני אמרתי - חוץ משבעה מושבים אין לאוטלנדר כל יתרון יחסי.

בוא, לשניה, ננטרל את שורת המושבים האחרונה (שהיא, מן הסתם, לא בגודל מלא וכמו בכל רכב 7 מושבים היא מחסלת את תא המטען). מה היתרון היחסי של האוטלנדר על CX-5, שמאובזרת לא פחות (אל תשכח שהאוטלנדר מגיעה עם מובילאיי המשוקץ ברוב הגרסאות פרט ליקרות ביותר) אבל זריזה בשיעור ניכר וחסכונית יותר?

מה היתרון היחסי של האוטלנדר על הספורטאז' אורבן 2.0? שלא לדבר על ה-1.6, אם כבר להשוות עגלות?

אם אתה חייב 7 מושבים, מה היתרון היחסי של האוטלנדר על קיה קארנס? על 5008/C4 גראן פיקאסו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היתרון היחסי שלו הוא הישיבה הגבוהה יותר ולהרבה אנשים שקונים CUV זה יתרון מוחלט (עובדה שהפסיקו כמעט לקנות בארץ מיניוואנים) ולא רק בדגמים של ה- 7 מקומות אלא גם בדגמים קטנים יותר.

ברכבים של 5 מקומות שהם באותו סגמנט יש טובים ממנו בהתנהגות כביש וביצועים (לדעתי המאזדה CX-5 היא הטובה מכולם) וזאת גם היתה ההתלבטות שלי. אך אם אתה צריך גם 7 מקומות (לפעמים) ואם אתה משווה את המפרט של ה- CX-5 - Luxury לעומת אאוטלנדר פרמיום (אותו מחיר) המפרט של האאוטלנדר לדעתי יותר טוב (ריפודי עור, כיוון מושב נהג חשמלי ועוד קצת.

בשני הדגמים (וגם שאר הדגמים באותו סגמנט) אין לצערי מערכות הגנה אקטביות של היצרן וצריך כרגע מוביל איי (יש לי כזה ברכב יותר טוב מכלום)

אולי בכלל עדיפה היונדאי סונטה החדשה (-: דגם הלימטד

פורסם

תנוחת ישיבה גבוהה יותר ממי? מ-CX-5? לא. מ-C4 פיקאסו? גם לא. נהגת באחד? אולי מה שאתה מתכוון אליו זה שהוא נראה, לכאורה, ג'יפ וזה שיקולי תדמית? אם כן - לגיטימי, אך עדיין לא עונה על עניין ה-CX-5 אשר גם אתה הסכמת שהוא עדיף. בקיצור - מי שלא חייב 7 מושבים, אין לו מה לחפש בכלמוביל.

לגבי ריפודי העור של מיצובישי, הם לא עור אמיתי והאיכות כ"כ ירודה שלטעמי הם לא מצדיקים רכישה ובד עדיף. מובילאיי בעיני בעיקר מפריע וכמות ההתראות שלו מוגזמת והיסטרית. יותר טוב מכלום זה לא מספיק טוב בשבילי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי ריפודי העור של מיצובישי, הם לא עור אמיתי והאיכות כ"כ ירודה שלטעמי הם לא מצדיקים רכישה ובד עדיף. מובילאיי בעיני בעיקר מפריע וכמות ההתראות שלו מוגזמת והיסטרית. יותר טוב מכלום זה לא מספיק טוב בשבילי.

בררתי היטב ומדובר בעור איתי ולא עור סינטטי, מהיכן אתה יודע אחרת?

לגבי המוביל איי ניתן לכיוון בו את ההתראות ועומתם ולהלחליט מה חשוב ומה לא לפסול על הסף זאת טעות ולפי דבריך עדיף בלי !!!

מוזר ומסוכן

דרך אגב גם במערכות מובנות של היצרנים יש כמות התראה גדולה (מנסיון של נסיעה בחול במרצדס)

שום דבר הוא לא מושלם וצריך להחליט מה חשוב יותר ומה פחות

פורסם

לגבי ריפוד העור אני אומר מיום שביליתי עם אוטלנדרים, בין היתר. אם זה עור אמיתי, תנחומיי ללקוחות. הוא הרגיש כמו ריפודי הסקאי במוניות של שנות ה-90.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...