Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה שהזהרת אותי, זה שאפשר להסתיר זמנית את התקלה ממש מטריד אותי ואני לא הולך להסתכן. גם לקחתי ללב שרכבים מעל 10 שנים לא עדיף כל כך.

עכשיו כרגע ההתלבטות שלי היא בין יונדאי אקסנט, סוזוקי איגניס, ודייהטסו סיריון, כולם שנתון 2006+.

לפי דעת חברים (יותר בעניין איכות הנסיעה וצריכת דלק) זה דייהטסו>איגניס>אקסנט

אני אישית לא מבין בזה, אז רציתי לשאול דעות שלכם, בהשוואה בין שלושת הדגמים הללו.

אם הרכבים זהים פלוס מינוס לתמורה ביחס לעלות, אני גם יכול להתמקד בשלושתם בו זמנית בחיפושים.

דניאל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל כמו שאמרתי, אל תבנה על חסכון בדלק מהרכבים הללו.

הדייהטסו אכן חסכונית יותר משתי האחרות, אך צפופה יותר מהאקסנט ותא המטען שלה קטן מהותית וגם האבזור הבטיחותי דליל.

האיגניס מיושנת מאוד ובעיניי אין סיבה לרכוש אותה, אלא אם כן אתה מחפש פוזה של "ג'יפון".

לדעתי דווקא האקסנט תהיה הבחירה הנכונה בתקציב שלך, רכב נפוץ יותר מהאיגניס (זמינות חלקים), מודרני יותר, מאובזר יותר, בטיחותי יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקי, לאחר שקראתי את הדעות, וקראתי את המפרטים על כל הרכבים, זה באמת נראה שלאקסנט יש יתרון בכל הדברים.

אני זונח כרגע את האופציות האחרות ומתמקד באקסנט 1600 שנתון 2007+

עדיין אשמח לשמוע עוד הצעות לרכבים אחרים, או דעות של עוד אנשים, גם נגד וגם בעד האקסנט (או רכבים אחרים).

גם ממש אשמח לטיפים בקשר לקנייה, ובמה להיזהר במיוחד. בסגנון הבוצה של הקורולה, האם יש איזה משהו מיוחד שצריך להיזהר בו באקסנט? למה רוב האנשים מוכרים את האקסנט שלהם (סיבה לא קשורה, או שהרכב צריך שיפוץ יקר ולא משתלם?).

דניאל

פורסם

רכב יפני זול לקניה ואמין - מיצובישי לנסר קלאסיק. אופציה נוספת בשבילך.

אני לא יודע האם יש מבחר לנסרים בתקציב שלך ומה מצבם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש די הרבה מבחר בין לנסר קלאסיק שנתון 2005-2008, וקצת 2009 בטווח שלי. יש לי הרגשה שעם המבחר הזה אפשר למצוא משהו יחסית שמור.

איך הרכב הזה בשנתונים הללו ביחס ליונדאי אקסנט?

פורסם

אני מעדיף מיצובישי ( המושבים יותר נסבלים, הרכב מרגיש יותר מוצק על הכבישפחות קופצני מאשר אקסנט ). כנראה אקסנט יהיה קצת יותר חסכוני ואולי יותר קליל ( זריז ) עם מנוע. 1.6.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש קשה לי להחליט מה עדיף לי בין מיצובישי לנסר קלאסיק לבין יונדאי אקסנט 2007+

אשמח ממש לדעות, יתרונות, טיפים, וכל דבר שיעזור לי להחליט.

ממה שאני רואה לשניהם יש כמות מספקת של מוכרים, אז אני מעדיף להתמקד באחד מהם.

פורסם

אם יש לך זמן, תמצא באיזור שלך אקסנט אחד ולנסר אחת למכירה שלפי לוח יד 2 יש לה נתונים טובים, תישב ברכבים, אולי תעשה סיבוב / אתה תראה למה אתה מתחבר יותר, זה גם חשוב.

נכון שיש הרבה למכירה, אבל כאשר מתחילים לבדוק, מגלים שלא הכל כמו שכתוב במודעה או בסיפורים.

ויש בלוח מלא רכבים שצריך לסנן מראש, חבל אפילו לראות.

פורסם

אשמח לטיפים לסינון, איזה דברים במודעות מדליקים נורה אדומה? מה צריך לשאול בטלפון כדי לתפוס את אלו שמקווים שאני אגיע ולא אשים לב שהרכב שלהם חרא?

פורסם

בראש הפורום לייעוץ ברכישת רכב יש כמה מדריכים, איך לא ליפול בפח . במקרה שלך, בגלל גיל הרכב, כדאי לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו, וזה בלי קשר לבדיקה במכון. או שהבדיקה במוסך תהיה מבקום המכון, או שהמוסך ייתן לך תמונת המצב לגבי הבדיקה - מה צריך/ דחוף לתקן ממה שיימצא בבדיקה ( שום בדיקה לרכב שאתה מחפש לא תהיה נקיה ) וכמה זה יעלה.

פורסם
רכב יפני זול לקניה ואמין - מיצובישי לנסר קלאסיק. אופציה נוספת בשבילך.

אני לא יודע האם יש מבחר לנסרים בתקציב שלך ומה מצבם.

אני גם תכננתי על לנסר כבר תקופה אבל שמעתי המון פעמים שהרכב פשוט זולל דלק ובגלל זה הרכב נמכר במחיר כל כך נמוך יחסית לשנה ומתומחר גם במחיר נמוך יחסית

האם זה נכון?

פורסם (נערך)

לא משהו יוצא דופן - צריכת דלק דומה למשפחתיות אחרות עם גיר אוטומטי ( מזדה 3, סובארו אימפרזה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

בכל מקרה, אקסנט או לנסר, שתיהן אופציות טובות, מה שתמצא במצב טוב תקנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לאחר שאמרו לי לא ללכת על הלנסר כי הוא מרגיש מאוד כבד על הכביש וזה בעייתי, הלכתי על האקסנט 1600.

אך לצערי לאחר סינון רכבים בעייתיים ביד 2, ואז נסיעה לכל מה שנשאר (בגבולות הסביר) הגעתי רק לרכב אחד "סביר מינוס"

לחץ כאן לפוסט אחר בפורום הזה

אך אמרו לי שעדיף להתרחק מהרכב הספציפי הזה.

בתכלס נגמרו לי האקסנט 1600 הנורמליות במסגרת תקציב ומרחק הגיוני (גר בקריות).

כרגע אני שוקל ממש ברצינות על לקנות ממגרש, לאחר הנסיעה של היום, לנסוע למרכז או יותר רחוק, יום שלם של נסיעות+עלות השכרה וכו', מרגיש לי מאוד "כבד" וממש בודק אם יש אופציה של קנייה סבבה באזור חיפה אז זה מעולה.

המליצו לי על "אופרייט ליס", אשמח לחוות דעת עליו ועל מגרשים אחרים.

פורסם

קודם כל סבלנות - רכב לא קונים תחת לחץ. עדיף לנסוע עוד שבוע ברכב שכור/תחבורה ציבורית מאשר לקנות רכב שיתברר כבור ללא תחתית.

דבר שני מגרשים - תלוי איזה. גם שם יש רכבים פחות טובים ויותר טובים.

אני לא יודע אם זה במסגרת התקציב שלך, הנה הצעה:

https://switch.co.il/cars/renault/symbol/2010/5626.html

בכלמוביל טרייד אין יש יונדאי i30 שנתונים 2008-2009, הם לא רושמים מחיר, אבל תנסה להתקשר ואולי יתנו לך.

אני עד עכשיו לא מבין מה התקציב שלך.

• תוכן חדש...