Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, כמי שנכבה קשות על ידי חנויות רהיטים באיזור הצ'ק פוסט, ממליץ לךבחום להחליט קודם כל מה אתה צריך, אחר כך תדרוש בכתב (אל תתפשר) אחריות על מה שצריך לתת אחריות, אם אתה קונה סלון והריפוד מעור, תברר היטב מי החברה והיכן מיוצר העור, תדרוש אחריות ארוכת טווח לאיכות העור והתקלפות או התייבשות שלו, מנסיון, הבטחות בעל פה לא עוזרות, אני בעזרת המועצה לצרכנות היום במצב תביעה של חנות רהיטים באיזור הזה.

תתחדש.

פורסם

אשמח לקבל את שם החנות בהודעה פרטית.

האם הבעיה הייתה עם יותר מחנות אחת?

מחקירה קצרה שלי באינטרנט כמעט כל חנות רהיטים בעלת תביעות נגדה, אין אף חנות אמינה ב100% לצערי הרב.

פורסם

לרוב החנויות באזור הזה יש מוניטין מפוקפק וסליחה עם ה 10% הנותרות.

יש לך לא רחוק את איקאה, אם מדובר כל סלון לא יקר, הייתי הולך עליהם בגלל הוודאות שתקבל בדיוק מה שקנית.

אם מדובר על סלון יקר, אני ממליץ על איטלסופה בחוצות המפרץ, הם מוכרים את המותג הזול מבית נטוצי (שכחתי את השם).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קפוץ לצור שלום, שם יש הכל. סביר להניח גם סלונים שראית בחנויות יקרות בהרבה. מה שיגידו לך, תתמקח ותוריד עוד 20-25%. תקנה בזול, תחייך. עוד 4-5 שנים חוזר חלילה כי זה לא ביתלי.

משכנתא זה קל

פורסם

צור שלום זה איזור התעשייה של קרית ביאליק. זה יוצא מול רפאל (מכון דוד).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בצומת קרית אתא את זיל וזול. ליד מטבחי רגבה. מחיר טוב ואיכות המוצרים טובה

אני רוכש שם את כל הרהיטים של המשפחה. תיגש לבחור בשם גיא ותגיד לו שלירוי שלח אותך. תקבל גם הנחה

ישנה עוד חנות בצומת שלא תתבלבל החנות שאני מדבר עליה נמצאת ליד הכיכר

בהצלחה

• אחראי פורום
פורסם

בתחום הזה מה שמשחק אצלי תפקיד הוא הפז"מ. עסקים כאלה נפתחים ונסגרים תוך חודשים. מי שעובד 10-15-20 שנה, כנראה עושה את הדברים טוב.

בכרמיאל למשל, למעט "רהיטי זילבר" (גם מאוד מומלצים מניסיון אישי) שעובדים יותר מ-30 שנה, כל החנויות האחרות נסגרו ונפתחו תחת שם אחר ושוב נסגרו.

אני רכשתי סלון מרהיטי דוד בצ'ק פוסט (חנות ותיקה וגדולה. יש גם "אלי דוד" שהורי קנו ממנו פינת אוכל לפני 20 שנה

ורק לאחרונה הופרשה לגמלאות כשהיא עדיין במצב מצויין), השירות היה נהדר, קיצרו זמנים וגם היצור והחומרים באיכות טובה -

שני הבנים שלי מנסים בכל הכוח להשמיד אותו ולא מצליחים כבר 3 שנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...