Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמתי לב למסירה של לאון קופרה (280) אחת.

רכב מבחן/הדגמה או הסנונית הראשונה?

כמו-כן, מעניין מה הסיפור של היונדאי ג'נסיס הבודדת. מעניין אם זו ההיא שדובר עליה בפורום שהובאה במיוחד לאחד הבכירים בכלמוביל או משהו כזה.

ולסיום, מרענן לראות ש-85 קקטוסים כבר נמכרו.. כן ירבו. ראיתי לפני כמה ימים אחת כזו על הכביש.. מחזה מרענן.

נ.ב: לבחור/ה שקנה/תה את האוקטביה VRS הידנית - יום אחד (עוד כמה שנים?) אני אמצא אותך ואקנה אותה ממך! :D

גנסיס יש 2 ככל הידוע לי שנמצאות פה כבר 3 שנים ושייכות לבכירים בכלמוביל . אישית נהגתי על אחת מהם .

רכב מדהים לדעתי ולא נופל מרכבי פאר אחרים שנמכרים פה . יש בכלמוביל גם גיפ יונדאי IX80 או 90 בצבע שחור היחידה בארץ שייכת לאחד המנהלים בחברת כלמוביל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הג'נסיס שאני ראיתי עד עכשיו היו בגרסאות הקופה , אחת שחורה ואחת חומה.

זו סדאן שזה למיטב ידעתי עוד לא הייתה.

כשעבדתי והייתי צריך להגיע הרבה לפארק אפק, ראיתי הרבה את 2 הג'נסיס, יונדאי IX20 וIX55 שמעולם לא נמכרו פה.

מצד שני לא רק הם עושים את זה.

בירושלים למשל לכלמוביל יש רכב שירות שהוא מרצדס סיטאן ארוך(קנגו בתחפושת), ובלובינסקי הביאו לפה אם אני לא טועה 508RXH שנה שעברה.

בנשר יצא לי לראות קיה קדנזה לפני חודש חודשיים וגם איתה לא ברור מה נסגר.

פורסם
המחירון של הפורטה עומד על 133,000 שקלים.

אוקטביה עולה מחיר זהה, מאזדה 3 וקורולה זולות יותר.

אני לא רואה ערך מוסף שיש לפורטה על פני הדגמים שציינתי.

הרכב נהיה כמו מאזדה 2 הקודמת, שנמכרה בכמויות גדולות לצרכנים דרך ליסינג 0 קילומטר.

כאחד שנוהג בפורטה חדשה(2015) כרכב צמוד ממקום העבודה, מספר מלים על הרכב;

בתקציב צנוע לרכישה בדקתי אופציה של סקודה ראפיד אלגנס מול פורטה. הראפיד מבצעת ומתנהגת יותר, הפורטה עולה עליה משמעותית בנוחות ובתחושה איכותית וטובה יותר בתא הנוסעים - וכשמדובר ברכב שאתה חוצה איתו חצי מדינה ביום של פגישות עבודה, זה חשוב.

היה לי נסיון טוב עם הפורטה החדשה כרכב שכור במקום עבודה קודם. זה רכב הרבה יותר מוצלח מריו, שלצערי ליווה אותי כחצי שנה. עסקת ליסינג מאוד אטרקטיבית שסגרתי, חתמה את העניין מבחינתי.

הפורטה היא רכב עם כיול מעט אמריקאי/רופס. ההגה שלו לא מבריק וכביש בית אורן אינו מקום מרבצו הטבעי. על כביש גלי הוא נוטה "לשייט" יתר על המידה ובבלימות חירום הזנב מגלה עצבנות יתר לא נעימה.

אלא שדווקא אותה רכות, בשילוב עם תנוחת נהיגה טובה, עיצוב פנים מזמין ומושב טוב שתופס לי את הגב במקומות המתאימים, הופכת את הפורטה לשייטת נהדרת למרחקים ארוכים. על כביש 6 - ולא רק, עם מנוע נמרץ וגיר 6 הילוכים מוצלח, היא יודעת לקרב את חיפה לאשדוד בצורה מאוד משכנעת...

ייאמר כאן ועכשיו שסקודה אוקטביה היא מכונית טובה יותר, מאזדה 3 פחות נוחה וצפופה למדי ולעומת הקורולה החדשה והגמלונית, פורטה היא ממש דוגמנית לטינית.

האם היא שווה 133K? אם הייתי בשוק למכונית משפחתית כזו, לא הייתי מוציא סכום כזה מכיסי הפרטי על פורטה. אני יכול גם לשער שצניחת הערך, במקרה זה, תהיה כואבת במיוחד.

אלא שבמחיר של 100 וקצת דרך חברת ליסינג, מול אלטרנטיבות כמו 301/סי אליזה/טולדו/אימפרזה, פתאום הפורטה הופכת לרכישה מעניינת מאוד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מרצדס מייבאך אחת נמכרה? חשבתי שהפסיקו לייצר אותם.

או שזאת S600 בגימור אחר?

אכן, כיום השם מאייבאך משמש לגרסה מפוארת (אפילו יותר מהרגיל) של ה-S קלאס.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מעניין שנמסרו רק 45 פיאט 500x כולל רכבי הדגמה וכו׳.

נאמר שנמכרו מעל 300 יח׳ בהשקה.

ייקח זמן עד שהיבואן יקבל מלאי למסירה מיידית.

המשלוחים הראשונים תמיד קטנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכל תלוי ביחסים שבין היבואן ליצרן.

כשאתה יבואן חזק, שלא מפחד להתחייב ליצרן על כמות מכירות נאה, אתה סוגר מראש על כמות רכבים גדולה כבר בהשקה ואז אין בעיה. ע"ע טויוטה קורולה, שישראל הייתה המדינה הראשונה בה הושק הדגם באירופה וכמות הרכבים שהגיעו ארצה כבר בחודשים הראשונים נמדדה באלפים רבים.

כשאתה יבואן חלש דברים נראים אחרת. היבואן מדבר מול היצרן בגמגום, לא מוכן לשים כסף על השולחן ולהזמין כמות גדולה של רכבים והיצרן בתמורה מעדיף לשלוח את התוצרת החדשה וה"חמה" שלו ליבואן שכן מוכן להתחייב למכירות נאות.

כשאתה מסתכל על הביצועים של פיאט בישראל בשנים עברו, אפשר להבין למה היצרן "הימר" על מדינות אחרות ולא על ישראל.

כבר כתבתי את זה בעבר ואכתוב את זה שוב - אם אני הייתי מנהל המכירות של פיאט הייתי פותח אוהל מחאה בכניסה למשרדים של פיאט ולא זז משם עד שלא מקצים לי מספיק רכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

משיב את הדיון על יונדאי.

היום נצפתה בנס ציונה סונטה היברידית דור קודם.

הרכב היה עם רישוי של כלמוביל ולא ייבוא אישי (אני יודע איך לזהות).

לדעתי כלמוביל עושים טעות שבוחרים לשווק את ה-i40 ולא את הסונטה ההיברידית.

אם נסתכל למשל על מכירות של טויוטה למשל, יהיה אפשר לראות שקאמרי מוסרת הרבה יותר רכבים מאשר האוונסיס ואפילו האקורד ההיברידית של אלבר נמכרת במספרים כמעט זהים לאקורד של מאיר, מה שיכול להעיד שהיברידי יותר פופולרי ממנהלים "אפרורית".

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פוקוס באמת נעדרת כבר המון זמן. (נראה לי שהסטיישן כן נמכרת). התעניינתי בה וחשבתי לרכוש אחת, אבל הכלה נעלמה.

אגב, גם יונדאי i40 לא קיימת אצל היבואן כבר מס' חודשים.

אני מניח שהפוקוס והפיאסטה נעלמו ברגע שאנשים שמעו על הבעיות בגיר הרובוטי שלהן.

...מצד שני, לא נראה לי שמכירות רכבי קבוצת VAG ירדו בשל עניין ה-DSG...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...