Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לvag יש תדמית של רכב גרמני איכותי,לפורד מה יש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ע"ע טויוטה קורולה, שישראל הייתה המדינה הראשונה בה הושק הדגם באירופה וכמות הרכבים שהגיעו ארצה כבר בחודשים הראשונים נמדדה באלפים רבים.

הזכרת את אירופה בהקשר של הקורולה; קורולה נמכרת מאד יפה בארץ - אבל, אל תשכח שהיא לא נמכרת כמעט במערב אירופה (תמצא אותה ברוסיה, פולין, תורכיה ובעיקר מזרח אירופה)- זו מכונית סדאן, ובאירופה מעדיפים את ההאצ'באק כלומר, את האוריס.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אם אני הייתי מנהל המכירות של פיאט הייתי פותח אוהל מחאה בכניסה למשרדים של פיאט ולא זז משם עד שלא מקצים לי מספיק רכבים.

1. שמעתי שהיה חילוף משמרות. נראה מה יצא מכך.

2. בכל זאת, סמל"ת לא נחלה הצלחה בשנים האחרונות (ולא משנה כרגע שהם עצמם אחראים לחלק לא קטן מכך). תוסיף לזה דגם כל חדש וכך ניתן להבין את הזהירות. אני מאמין שהם עשו ש"ב על בסיס תגובות הציבור עד כה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...