Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה. אבל כן, האלמנט יגיע. לא שה-159, למשל, או ה-156 היו זולות לאחזקה, אז אני לא כ"כ מבין על מה יש להתפלא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אין שום כובע לאכול, לא היה פה ולו א-ח-ד בכל השרשור שרמז על יכולות דינמיות ירודות (או בכלל רמז עליהן).

2. כל הקרבון והאלומניום זה מגניב (באמת) אבל אולי ישרוד לרמה אחת מתחת לתלתן, קשה לי להאמין שהמתחרה של ה 318 (או לחילופין תואמת ה 118 תוצע עם מבחר חומרים אקזוטיים).

3. אם ישרדו כל החומרים האקזוטיים האלה לרמות הנמוכות, זה ייקר ברמה משמעותית.

4. הלוואי וכל החומרים המרוכבים האלה יגיעו לרמות הנמוכות, המחירים יהיו זולים, המכוניות יהיו מדהימות לנהיגה, אלפא יעלו בארץ ובעולם לחמישת היצרנים המוכרים ביותר בעולם!

5. דחילק, צא מהסרט של "כל העולם שונא אלפא".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהשרשור הזה למדתי שלהיות פסימי/ריאלי/מעלה השערות על סמך העבר הקרוב=שונא אלפה.

לעומת זאת לפתח אשליות/תקוות/השערות על סמך תקוות/אשליות=אוהב אלפה.

חוץ מזה ככה העולם מתחלק, שונא/אוהב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טיפשי וילדותי להסתכל על הכל בשחור ולבן. הרוב לא אוהבים או שונאים, הם אוהבים יותר ופחות אוהבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני כבר מתחיל להרגיש את האלמנט.

נרחיב טיפה, ברשותך. המתחרות של הג'וליה הן: BMW 3, מרצדס C, לקסוס IS, וולוו S60, אינפיניטי Q50, יגואר XE, אודי A4, קאדילק ATS. מקווה שלא שכחתי אף מתחרה לגיטימית.

שיקולי אמינות בצד - במקרה של כניסה למוסך, איזו מהן תחסוך ממך את האלמנט? איזו מהן זולה לאחזקה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
נרחיב טיפה, ברשותך.

זה כדי להכין אותי?

תמיד בילדותי (למרות שאני עדיין שם בסך הכול) חשבתי שלא ירחיבו לי בחיים, עכשיו עם הניסיון והחיים מרחיבים לי טוב טוב, תיכף יורחב עוד. יש לזה גבול?

כול מה שהתכוונתי אליו זה זה:

3. אם ישרדו כל החומרים האקזוטיים האלה לרמות הנמוכות, זה ייקר ברמה משמעותית.

4. הלוואי וכל החומרים המרוכבים האלה יגיעו לרמות הנמוכות, המחירים יהיו זולים, המכוניות יהיו מדהימות לנהיגה, אלפא יעלו בארץ ובעולם לחמישת היצרנים המוכרים ביותר בעולם!

ועכשיו חזרה למתחרות.

לא ל3 ולא לC או לכול אחת אחרת יש דרייבשאפט מקרבון וגם לא שלל חומרים אקזוטיים כאלה ואחרים.

מראש פחות התכוונתי (וחבל שלא הבהרתי) לאחזקה שוטפת (למרות שלהחליף דריישאפט מקארבון פייבר כי האישה עלתה על איזו אבן והוא איבד את האיזון שלו נשמע כמו התחלה של גירושין)

מבחינת שמנים/פילטרים וחיות אחרות - הם בטח יהיו זהים.

מבחינת מחיר קניה, אני לא חושב שאלפא יעשו את מה שבגירה כתב בסעיף 4, אם כן אז או שהם יפסידו על כול רכב (לא יכולים להרשות לעצמם), או שאיפשהו תיהיה איכות ירודה, או (!) שנגלה עד כמה התמחור של המתחרות מוגזם.

אבל אני בספק ש4 יצא לפועל.

לכן השאלה היא האם כול מה שמתלהבים ממנו לא יהיה בגרסאות ה"עממיות" או שהן פשוט יהיו יקרות ולכן יפלו עוד פעם במטרה לנגוס במתחרות הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

David32,

אני מפנה אותך ל-4C אשר מפוצצת בחומרים אקזוטיים ויקרים ועולה רק 60,000$. במקרה של הג'וליה, דרייבשאפט מקרבון לא הולך להקפיץ את מחיר הרכב אל על, אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך לחסוך. אל תוותר.

מה עם הספיידר? נזנחה?

להבנתי היא תגיע בהמשך, לא על בסיס המיאטה כמובן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
...

דרייבשאפט מקרבון וכנפיים ודלתות מאלומיניום, מנועי אין-האוס...

הרבה אנשים יאמצו דיאטה ...

דיאטה זה טוב, גם בריא וגם... מפנה כסף, לכל מקרה

יש מחיר לאקזוטיקה

ובטח גם יתרונות.

שששza11שzzze1.jpg

The first one to get angry loses

פורסם
David32,

אני מפנה אותך ל-4C אשר מפוצצת בחומרים אקזוטיים ויקרים ועולה רק 60,000$. במקרה של הג'וליה, דרייבשאפט מקרבון לא הולך להקפיץ את מחיר הרכב אל על, אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך לחסוך. אל תוותר.

אז מה אתה מנסה להגיד, שחומרים מתקדמים לא מקפיצים את מחיר הרכב?

או שאלפא הולכת לספוג הפסדים על כול יחידה שהם ימחרו?

או שאולי (כמו שכבר רשמתי) התמחור של המתחרות הזוי ומוגזם ואלפא החליטו להראות לנו מה באמת אפשר לעשות במחיר זהה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הערה קטנה לעניין העיצוב השמרני/גנרי בג'וליה, לאור מתיחת הפנים הפנים המוצלחת של הפיאט 500; מתיחת הפנים מוכיחה שניתן להעניק למוצר טאץ' יחודי - במקרה דנן עם שיק איטלקי מובהק - ועדיין לשמור על גבולות גזרה בטוחים.

לשון אחר, ניתן היה להיות נועזים יותר, גם במסגרת הבטוחה שהותוותה ע"י ההנהלה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

"רק"? :roflmao:

מה זה 60K$? המחיר בחול?

כי אתה יכול להוסיף עוד אפס, להפוך את זה לשקלים ואז פתאום כן יש פחד שכל החומרים המרוכבים האלא יעלו דרסטית את המחיר.

מה C4 אנחנו הרי כבר יודעים שכל החומרים האקזוטיים והיקרים האלה הם נהדרים למגזינים ולברושורים, אבל בסופו של יום , הביצועים דומים מאוד לקאיימן ה"הו, כ"כ משעממת ובנאלית ולא אקזוטית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הביצועים דומים, המנוע קטן בחצי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...