Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלת סקרנות קלה, די בסטייה מאופי המתפתח של השירשור:

מי יודע להסביר פשר החיפוי הרבוע בגריל התחתון הימני ששובר את הסימטריות ? די ברור שאמורה להיות פה סיבה פונקציונלית-טכנית. מהי ?

ושאלה נוספת :

איפה ניתן לעזאזל לחבר לוחית זיהוי "ישראלית" באופן שלא יקלקל יותר מדי את החזות ?

[ATTACH=CONFIG]429661[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]429662[/ATTACH]

לדעתי הריבוע מסתיר את המכ"מ של מערכת הבטיחות האקטיבית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בצחוק - הכנה למשבש רדאר?

ברצינות - מה שעידן אמר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

העיצוב לטעמי דווקא מצוין. ראו טבלת משווה המצורפת, נראה כי הג'וליה יחד עם ה-75 ו -156 נראות הכי בולטות אל מול המתחרות :

attachment.php?attachmentid=523834&d=1435298789

פורסם

הנה ציטוט מפורום אחר:

"שונא את הגוליה החדשה. לא ראויה להחליף את ה-159, שייתביישו בהנהלת אלפא, תוך כמה שנים עם קצב כזה כל חובבי המותג יפרשו ממנו. כל חובב אלפא שאני מכיר אמר לי שהג'וליה לא יפה והיא פשוט לא אלפא ולמרבה ההפתעה כל מי שלא אהב את אלפא עד כה טען שהג'וליה יפה.

המסקנה שלי שאנחנו הופכים למותג עם עיצוב יפני, עאלק מחליפה בשביל ה 159, יש לה תחת של מזדה 3 ופרופיל וגריל של ב.מ.ו סדרה 3 . 4 שנים חיכינו בשביל לקבל דריישפט בפרצוף.

שונא את המנהל החדש של אלפא שונא את המעצבים שונא את העולם !!!

ביי "

פורסם

תודה רבה על התזכורת מה החשיבות העצומה של הניהול הקפדני בפורום שלנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הנה ציטוט מפורום אחר:

"שונא את הגוליה החדשה. לא ראויה להחליף את ה-159, שייתביישו בהנהלת אלפא, תוך כמה שנים עם קצב כזה כל חובבי המותג יפרשו ממנו. כל חובב אלפא שאני מכיר אמר לי שהג'וליה לא יפה והיא פשוט לא אלפא ולמרבה ההפתעה כל מי שלא אהב את אלפא עד כה טען שהג'וליה יפה.

המסקנה שלי שאנחנו הופכים למותג עם עיצוב יפני, עאלק מחליפה בשביל ה 159, יש לה תחת של מזדה 3 ופרופיל וגריל של ב.מ.ו סדרה 3 . 4 שנים חיכינו בשביל לקבל דריישפט בפרצוף.

שונא את המנהל החדש של אלפא שונא את המעצבים שונא את העולם !!!

ביי "

הצלחתי למצוא תמונה של הגנגסטר הנועז שכתב את זה:

motherfuckin-popsicles-bitch.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הנה ציטוט מפורום אחר:

זה הופיע בפורום מועדון אלפא רומאו (IAROC) וגם שם הגיבו לזה בהומור קל. רק לא ברור לי הצורך לדחוף את זה לכאן. שיהיה.

לעניין הג'וליה, הנה כתבה מעניינת אשר כוללת ראיון עם הארלד ווסטר (מנכ"ל אלפא רומאו):

Opinion: will Alfa’s masterplan succeed

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם רק חלק מהדברים שבכתבה נכון - 1400 קילו לג'וליה בסיסית, כולל דרייבשאפט מקרבון וכנפיים ודלתות מאלומיניום, מנועי אין-האוס, ג'ולייטה הנעה אחורית (בדיוק כש-BMW יעברו לקדמית בסדרה 1) ושני קרוס-אוברים - הרבה אנשים יאמצו דיאטה עשירה בכובעים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דרייבשאפט מקרבון וכנפיים ודלתות מאלומיניום

איייי

אני כבר מתחיל להרגיש את האלמנט.

אגב רומן, לגבי הדיאטת כובעים, אולי אתחיל כבר עכשיו, כמה קילו זה יעזור לי להוריד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...