Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הלאון החדשה גם יפייפיה אמיתית לדעתי, אני מופתע מאוד מהאנטגוניזם שיש כאן לחלק לא מבוטל מהאנשים מהמראה שלה. למען האמת טרם שמעתי אדם אחד (שלא מעל דפי הפורום) שחושב שהיא לא יפה.

לא מכיר את הפנים שלה, כן מכיר את הפנים של הלאון הקודמת וזה לבד דיל ברייקר מבחינתי, הוא היה בזוי.

הייתי שמח לנהוג על החדשה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלאון הקודמת לפחות היתה מעוצבת.

החדשה נראית כמו כל מכונית אחרת.

הפוך, רומן, הפוך!

אין ספק שהג'ולייטה מבצעת, זה אלא שטוענים שהלאון לא מבצעת הוא שהזוי.

אתה משכל אותיות.

היא מבצעת בסדר (כמו סקודה).

היא מעוצבת כמו שומדבר מעניין.

רכב בלי סקס אפיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא רק אני מתלהב מטווין אייר http://www.driving.co.uk/car-reviews/the-clarkson-review-fiat-500-twinair-2011/

יש אנשים שפשוט לא מסוגלים לא לחשוב על נתונים יבשים וזמני מסלול, אליהם המכוניות האלה לא מדברות, בצדק. אני מדבר אל מי שמחפש להנות מנסיעה לעבודה בבוקר, לא למי שקונה אוטו כדי לנסוע למסלול..

הביקורת מהקישור היא של קלארקסון, שגם הוא לא מתעניין בנתונים יבשים יותר מדיי.

אני אעשה לכם ספויילר וידביק את השורה האחרונה:

And now you can have it with what is almost certainly the best engine ... in the world.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני יכול להגיד שלא הלאון ולא הגולייטה עושות לי את זה.

משהו קטן נוסף:

רומן, אתה טוען שהעיצוב פנים של הלאון משעמם אותך ואין בו את השטות הזאת שקראו לה פה "רגש לטיני".

הפנים של הלאון סולידי, נוח ונועד למטרה אחת: להתאים לרוב האנשים, להיות ממוצע, כמו הגולף ולהימכר.

זה בדיוק מה שאני אומר על המראה של הג'וליה, הוא נוצר כדי להימכר, לא כדי להוציא את ה"רגש הלטיני" שטוענים שיש לאלפא.

אבל איכשהו הדעה הזאת נתפסת פה כשגויה ו"ככה אמרו גם על ה 159"

את האמת, ציפיתי שימשיכו עם השלישיית שעונים הזאת בקונסולה המרכזית, להיראות טיפה יותר "נהיגה".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

העיצוב של הג'וליה מתחיל להראותהרבה יותר מיוחד בתמונות שאנשים פשוטים צילמו במציאות ולא פרסומות מפוטושופ, הייתי מחכה גם עם העיצוב הפנימי לתמונות טובות כאלה כדי להחליט שהוא משעמם כמו של לאון

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אגב הלאון החדשה גם יפייפיה אמיתית לדעתי, אני מופתע מאוד מהאנטגוניזם שיש כאן לחלק לא מבוטל מהאנשים מהמראה שלה. למען האמת טרם שמעתי אדם אחד (שלא מעל דפי הפורום) שחושב שהיא לא יפה.

לא מכיר את הפנים שלה, כן מכיר את הפנים של הלאון הקודמת וזה לבד דיל ברייקר מבחינתי, הוא היה בזוי.

הייתי שמח לנהוג על החדשה.

הנה אחד, אני חושב שהיא הרבה יותר יפה מהג'ולייטה. למען האמת, לטעמי, היא הכי יפה בין אחיותיה הקומפקטיות לבית VAG

פורסם

הרגע הזה שאתם חוזרים הביתה ומגלים שרציתם להגיב למישהו אבל עברו כבר 43756 עמודים מאז ולא בא לכם לצאת לא קשורים?

מזל, עדיין מדברים על סיאט.

אם היית לרגע נעצרת, קוראת ומקשיבה, היית מבינה שאני נותן לאלפא מחמאה, רק שאת כ"כ פבלובית, שאת מיד תוקפת!

אני לא מנגח, אני משבח את אלפא שהצליחו ליצור זהות כ"כ חזקה עם המותג שיש היום מעריצים לרכבים שמעריצים את המותג עצמו וכל מה שיוצא משם, וכשהמנכ"ל בכבודו ובעצמו אומר שאין קשר בין מסורת אלפא לבין הרכבים האחרונים, הם פותרים את זה ב"קשקוש שיווקי" כאילו כל פעם שמוצג אי-פון חדש או רכב חדש, המנכ"ל מספר כמה הדגם הקודם היה "בניגוד לערכי החברה".

אני אגיד שוב, ל VAG אין מועדוני מעריצים כמו של אלפא כי הם לא מצליחים ליצור את אותה רמה של אמוציות, זהות והערצה של המותג.

מכל רכבי VAG (לפחות המיין סטרים, נתעלם מכל מיני R8 וכו) יוצאי הדופן הם בפרוש הגרסאות הספורטיביות של גולף והגרסאות הספורטיביות של סיאט.

GTI יש לה את אותו מעמד של אלפא. על סף הקדושה.

סיאט עדיין לא קרובים לשם, אפילו לא בצחוק וזו בדיוק הנקודה שמעכבת אותם בדרך ל"דריסה" של אלפא (בטח לא נחיתות מכנית/עיצובית/ גימורית/ביצועית של הרכבים)

רק בכדי לקבל את המעמד הזה דרושות שנים של עבודה קשה ורכבים טובים וסיאט היא כולה מותג מאוד צעיר, אבל הם ללא ספק בדרך לשם ומכוונים באגרסיביות בדיוק לשם.

תודה רבה על המחמאה, אבל כנראה שגם לך לא חסר קצת חוסר סבלנות בקריאה של ההודעות שאליהן אתה מגיב.

אתייחס לכמה הערות באדום שצירפת לתגובה שלי:

שום "מוןעדון GTI" לא יקבל אליו סיאטים.

בואי נעזוב בצד את אוודי, עד לפרסום ביקורות הנהיגה על הג'וליה אין לאוודי כל נגיעה כאן.

אתת מכירה מועדון של לאון1.2 TSI=DSG? אולי מועדון "נפגעי" אבל בטח לא מועדון מעריצים.

בפעם השלישית: לא מדובר במועדון GTI למרות שאתה קורא לו ככה ובנית תוכנית סלקציה קפדנית ומזלזלת. מדובר במועדון VAG, שמאגד תחתיו בעלי סיאטים, VW, אאודי וסקודות. גם עם מנועים אטמוספריים (1.4 בינהם), גם עם 1.2 TSI, גם עם 2.0 עם צ'יפס וחמוצים וגם רכבים יותר ישנים (הדורות הראשונים של הגולף וקורדו).

בדיוק כמו שאין מועדון נפרד למיטו טווין אייר, פונטו מולטיאייר, ג'לייטה 170 וג'ולייטה תלתן, אלא סביר שתראה את כל השלל באירוע מועודן אחד.

כי באלפא אין ערסים באלפא 33 עם "אגזוסט פתוח".

לא בקטע של שרשור הסטיגמות המגעיל שנפתח ליד, אבל לא שמתי לב לכאלה עד היום, לא על הכביש ולא במפגשי מועדוני אלפא השונים. אבל כנראה שיש.

לא רוצה לחזור על דבריו של SlowRide שכבר הבהיר את הנקודה בצורה די ברורה, גם לVAG לא חסר הילה סביב המוצרים שלהם עם קהל מעריצים רב, אולי לא סיאט בפרט אבל כחלק מהקונצרן (אפילו כאן בפורום מישהו לקח את התלונות על התקלות באופן קצת אישי מידי וכתב שהעליהום לגבי התקלות הוא "עליהם", לא חושבת שיש כאן אלפיסט בקהל שיזדהה באופן כל כך אישי עם תקלות של פיאט פונדה).

במקרה של הלאון החדשה, לדעתי, לגמרי הצליחה להם, במיוחד בגרסאות FR. העיצוב החיצוני יפייפה וגם האינטריור משלב קצת חומרים שגורמים לי לסלוח על כמה פינות פחות מחמיאות בקונסולה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
משהו קטן נוסף:

רומן, אתה טוען שהעיצוב פנים של הלאון משעמם אותך ואין בו את השטות הזאת שקראו לה פה "רגש לטיני".

איפה טענתי את זה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אך אני לא רואה עצמי מסתכל על עיצוב הפנים המזוויע שלו בין 3 ל-4 אלף ק"מ בחודש. פשוט לא.

צודק, לא אמרת שהוא משעמם אמרת שהוא מזוויע ואתה לא יכול להסתכל עליו במשך 3 אלף קילומטר בחודש.

בטח התבלבלתי עם משתמש אחר או שיחה אחרת

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מזוויע זה לא משעמם, אבל מה כזה מזוויע בעיצוב פנים של הלאון? סתם משעמם ורציונלי אבל לפחות לא נראה כמו איזה דשבורד בניית פיברגלאס קאסטום במכונית תצוגה לחנות אודיו לרכב משנות ה90.

לדעתי עיצוב פנים משוגע ומופרע מדי זה יותר גרוע ב4K ק"מ בחודש מאשר משהו רגיל ומשעמם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי עיצוב הפנים של הלאון מכוער. אולי לא נראה כמו בניית קאסטום, אך גם לא כמו משהו שהייתי אשכרה משלם עליו כסף. אגב, גם של ה-A3. אפשר לעשות עיצוב פשוט ויפה - BMW לדוגמא, לא חייב להיות מורכב. אפשר גם מורכב ויפה - וולוו לדוגמא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מאוד אוהב איך שהלאון החדשה נראת, במיוחד אחרי הלאון ביצה הקודמת.

אבל לטיני זה לא, משדר משהו שונה לגמרי, מקסימום גרמני שובב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עוד תצוגה מקדימה של הג'וליה בלבן:

ניאית יפה מאוד במציאות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

שאלת סקרנות קלה, די בסטייה מאופי המתפתח של השירשור:

מי יודע להסביר פשר החיפוי הרבוע בגריל התחתון הימני ששובר את הסימטריות ? די ברור שאמורה להיות פה סיבה פונקציונלית-טכנית. מהי ?

ושאלה נוספת :

איפה ניתן לעזאזל לחבר לוחית זיהוי "ישראלית" באופן שלא יקלקל יותר מדי את החזות ?

150624-alfa-romeo-giulia-hp1-1.jpgalfa-romeo-giulia.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...