Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזמנים ברינג אולי מוסיפים לסקס אפיל ולתדמית ,אבל רכב נמדד

בעיניי בהחלט לפי הנסיעה שלי בתוכו,כיף לי לסובב את ההגה בכניסה לסיבוב,

הרכב מעביר הילוכים ואני אוהב את ההרגשה,יציאה מסיבוב נמרח לי או זורק

וחוזר כמו שאני אוהב מתקשר ונחמד לי או מגעיל לי ועוד ועוד ,הבנתם.

ולבסוף מראה חיצוני סכום קניה ,סמל וגם יבואן ושירות.

קיצר זמנים ברינג אולי מתארים רכב ויכולתו הדינאמית שזה כנראה חשוב גם לקונים,

אך זה בכלל לא הכל ועל פי זה לא נמדדת הנאה (שי-פיאסה ST דוגמא מעולה).

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחזרה רגע לנושא הניחוח - מבחינתי הוא בעיקר עיצובי + צלילי. כשהאלפא מגיעה - שומעים אותה (ולא רק בפנים, כמו VRS). וגם רואים אותה. את הלאון לא, כי היא פשוט עיצוב מדכא. הגזמתי. אמביוולנטי, לא מעורר תחושה. מבפנים הוא מדכא - ותמיד היה. ועדיין, קופרה במחיר טוב - תהיה רכישה שווה, אבל לא בגלל שהיא מהירה יותר במסלול באי אלו שניות ולא בגלל שהיא לטינית, אלא בגלל שהיא תהיה רכב יחסית פרקטי, עם מנוע פגז.

אחד העובדים במשרד שלנו פנה אלי השבוע אם אני מוכר את הרכב (אגב, אולי), כי כל פעם שהוא עובר לידה בחניה - הוא מסתכל עליה. לא רואה גם בעוד 10 שנים מישהו שאומר את זה על לאון 1.8 (המקבילה נניח של הג'ולייטה 170). וכאן - סוד קסם, מבחינת הניחוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלאון היא רכב מצוין, שנוסע נפלא, אך אני לא רואה עצמי מסתכל על עיצוב הפנים המזוויע שלו בין 3 ל-4 אלף ק"מ בחודש. פשוט לא. הג'ולייטה, שעיצוב הפנים שלה הוא כאין וכאפס לעומת האלפות משנים עברו (156, 159) עולה עליה משמעותית בהיבט הזה. התנהגות הכביש שלהן והביצועים די שקולים, עם יתרון בתאוצות ללאון, פונקציה של 400 סמ"ק נוספים בעיקר, ויתרון קל בהתנהגות לאלפא (לדעתי).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עדות נוספת לכשלון של VAG להפוך את סיאט לאלפא רומיאו נמצא ברצונם העז של הגרמנים לרכוש את אלפא מידי פיאט.
לא שזה יעזור להם.. הרי זה רק להחליף מותג במותג ולהישאר עם אותו התוכן.
:idea:
פורסם

הביצועים במסלול ממש לא מעניינים. גם בקהל של הפורום זה מעניין 10% במקרה הקיצוני, לפי דעתי.

כשהלכתי ממש בשבועות האחרונים לעזור לחבר לקנות אוטו חדש בדקנו איבזה אחת טורבו ומיטו 0.9 טורבו, האיביזה היתה פשוט משעממת. לא כיף. מרגישה כמו פולו של קשישה מרמת אביב.

המיטו לעומת זאת, איזה צלילים, איזה מראה, תגובות דוושה, תחושת כביש, כל מה שמעניין באמת חובב רכב שמחפש להנות בנסיעות היום יומיות שלו. כיף, הביצועים רגילים, אבל הכל פשוט כיף כיף כיף.

לחבר היה פולו לפני, כל הזמן היה נוהג כמו זקנה,עכשיו עם המיטו פתאום הוא משחרר אותה ממש, וכל הזמן מברך אותי על הקניה וכמה שכיף לו לנהוג בה. באיביזה זה לא היה קורה, הוא היה משכנע את עצמו שהוא עשה דיל טוב וכאלה, שהמחיר יצנח פחות מבמיטו או שהיא תהיה אמינה יותר, כל מני מחשבות משעממות כאלו.

ואם מישהו כל כך מחפש אוטו למסלול ממש אז הוא בכלל לא יסתכל לכיוון של מיטו-איביזה-ג'ולייטה ואפילו ג'ולייה, זה מכוניות לאנשים שמחפשים את הלייף סטייל ולא את המכונת נורברינג.

ואיכשהו השרשור סתה לגמריי אז אני רק אוסיף שהג'וליה לעומת איזה אוודי מקבילה יהיה כנראה אותו הבדל, זה פשוט בגנים של העם הגרמני והעם האיטלקי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מה בדיוק אתה בא להראות בקישור הזה?

שכשאלפא עושה זמן טוב (ללפני 4 שנים) אז זאת חגיגה ואושר גדול לכל חובב אלפא וכשהיא עושה זמנים פחות טובים אז באופן אוטומטי "זמנים ברינג הם חסרי כל משמעות"? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשהלכתי ממש בשבועות האחרונים לעזור לחבר לקנות אוטו חדש בדקנו איבזה אחת טורבו ומיטו 0.9 טורבו, האיביזה היתה פשוט משעממת. לא כיף. מרגישה כמו פולו של קשישה מרמת אביב.

המיטו לעומת זאת, איזה צלילים, איזה מראה, תגובות דוושה, תחושת כביש, כל מה שמעניין באמת חובב רכב שמחפש להנות בנסיעות היום יומיות שלו. כיף, הביצועים רגילים, אבל הכל פשוט כיף כיף כיף.

רשימת הסופרלטיבים שהדבקת למיטו 0.9 היא לא פחות ממופרכת!

כנראה שצריך להיות אוהד מושבע של אלפא בשביל לכתוב כזה דבר על מיטו טווין אייר.

פורסם

שכשאלפא עושה זמן טוב (ללפני 4 שנים) אז זאת חגיגה ואושר גדול לכל חובב אלפא וכשהיא עושה זמנים פחות טובים אז באופן אוטומטי "זמנים ברינג הם חסרי כל משמעות"? :lol:

גם הזמן של ה-4C הוא מצוין ושוב - הוא הושג בלי שימוש בצמיגי TW100 ושות'. הפרסום בא לומר שעם כל הטרוניות על הג'ולייטה - היא מבצעת.

לגבי המיטו טווינאייר - מחד אתה צודק, מאידך יש המון אנשים שמתלהבים ממיטו. לאו דווקא אלפיסטים, אלה דווקא פחות. אנשים מן היישוב שמתלהבים מהאוטו ומספרים על תחושות ספורטיביות, מצב רוח וכל מיני דברים שאני לא מסוגל לקשר לאוגר המופתע. אני כבר מתחיל לחשוב שיכול להיות שאני לא בסדר בעניין הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן חזי, באמת יש לך טווין-אייר מתחת למכסה המנוע :twisted:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק להיפך מר מודרטור, באתי להראות את השקט המופתי שבשרשור ההוא לעומת הדיון שהתפתח כאן ובשרשורי רינג דומים.

ולא, אני ממש לא חושב שזמן ברינג מוכיח משהו לא כשאלפא מנצחת ולא כשהיא מפסידה. יש יותר מידי גורמים משתנים כדי להסיק מזה משהו.

פורסם
הפרסום בא לומר שעם כל הטרוניות על הג'ולייטה - היא מבצעת..

הפוך, רומן, הפוך!

אין ספק שהג'ולייטה מבצעת, זה אלא שטוענים שהלאון לא מבצעת הוא שהזוי.

פורסם

הלאון מבצעת, אבל במלוא הכבוד - לא עושה לי את זה. וניסיתי.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...