Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר ליצור אוטו "לטיני" עם חלקים "גרמניים". האופי לא קם ונופל על החיבור בין החלקים אלא גם יורד לעומק התכנון שלהם. ע"ע תרבות ארגונית.

ברמה של ברגים בוודאי שאין הבדל. הכי קל זה להקצין.. מצד שני, זה לא שאם תיקח חלקים "גרמניים" מהמדף, שתוכננו מתוך תרבות ארגונית שאופיינית לגרמנים, תוכל להרכיב לך אוטו "לטיני". ההבדל נמצא איפשהו בין שתי הרמות האלו. זה כל מה שניסיתי לומר.

אימרות חסרות שחר וחסרות אחיזה במציאות!!!

וזה עוד לפני שבכלל התחלנו להגדיר את המושג החמקמק הזה (שלדעתי כלל לא קיים) שנקרא "אופי לטיני".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אופי לטיני" היה למכוניות איטלקיות, כמעט ללא יוצא מן הכלל, עד תחילת שנות ה 90'.

זה כלל מנועים תאבי סל"ד שהפיקו צליל נהדר, ניהוג טוב ו..גימור גרוע, להשלמת החוויה.

אפשר היה לחוש זאת גם בסופר מיני בסיסית כמו הפיאט 127, בקומפקטיות כמו הלנצ'יה דלתא, במשפחתיות כמו הפיאט 131 והלנצ'יה בטא ובמכוניות סאלון כמו הלאנצ'יה תמא והאלפא 164, מכוניות שעשו חשק "למעוך" אותן עד הסוף, כל הזמן ובכל מקום.

החתירה לאיכות ובטיחות חיסלה כמעט כליל את ה"אופי הלטיני", וחבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם היום במיטו או 500 (לא ה1.2) מרגישים יותר מחוברים ויש רצון להנות קצת, לעומת איביזה מדגמים מתחרים פחות או יותר, היא שקטה מדיי, הדוושות לא מעבירות תחושה, הטורבו מחכה הרבה יותר עד שהוא מתחיל לזוז, בעיצוב אין פרטים קטנים ומיוחדים כמו שבאיטלקיות לא חסר. לא השתנה הרבה, אולי ההבדלים קטנו קצת עם השנים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
גם היום במיטו או 500 (לא ה1.2) מרגישים יותר מחוברים ויש רצון להנות קצת, לעומת איביזה מדגמים מתחרים פחות או יותר, היא שקטה מדיי, הדוושות לא מעבירות תחושה, הטורבו מחכה הרבה יותר עד שהוא מתחיל לזוז, בעיצוב אין פרטים קטנים ומיוחדים כמו שבאיטלקיות לא חסר. לא השתנה הרבה, אולי ההבדלים קטנו קצת עם השנים.

לא השתנה הרבה?

ההבדלים קטנו גם בגלל דשדוש של אלפא וגם בגלל התקדמות של המתחרים עד למצב כזה שאלפא צריכה להמציא את עצמה מחדש בכדי להצדיק שרידות שלה.

אני היום לא רואה שום ייתרון של מיטו על האיביזה וכנ"ל בגזרת הלאון-ג'ולייטה ואם יש איזה ייתרון כל שהוא, הוא בטח לא קשור לשום "אופי לטיני" של האלפות.

בסופו של יום, תשווה מכירות של מיטו ואיביזה ותבין שזה לא רק אני ככה.

פורסם

יש נתוני מכירות ויש איכויות ניהוג ונראה שהדברים לא תמיד מתערבבים. קהל היעד של סיאט מחפש אולי את הנראות הספורטיבית, לא את התכל'ס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כי ברור שהלאון קופרה לא משדרת שום "איכות ניהוג" ושום "תכלס", רק קרקסה את הג'ולייטה במסלול!

יש לך את זה ביותר קשקוש?

פורסם

כמה יצרנים עממיים מכוונים לתכל'ס? אלפא מכוונת לשם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כי ברור שהלאון קופרה לא משדרת שום "איכות ניהוג", רק קרקסה את הג'ולייטה במסלול!

יש לך את זה ביותר קשקוש?

המצאת את התיאוריה הזו ממש עכשיו? כי משום מה אני לא רואה הצפה של מגאן קאפ ופוקוס ST.

אגב, מה הזמן של התלתן החדשה על "המסלול"?

פורסם

תרגיע. גם לפוקוס אין זמן והיא די ותיקה. אני גם די משוכנע שהיא לא הייתה מככבת שם.

ההתמכרות לזמן רינג היא אובר רייטד. במיוחד כאן.

הפיאסטה ST אני משוכנע שדי איטית שם. אבל היא סופר מוערכת על פאן. שזה בעיני הישג גדול בהרבה מ 10 שניות.

פורסם

כן, צודק, בא נתעלם מזמנים ממשיים ונתחיל להסתמך על זמנים שלא נמדדו מעולם!

בעולם האמיתי, מסתמכים רק על נתונים שקיימים, לא מדומיינים.

אגב, מה באמת הזמן של התלתן החדשה?

אה, היא לא נבחנה?

מעניין באמת למה אלפא לא רצים למדוד שם זמנים ולהחזיר להם את הכבוד האבוד שלהם...

שי, זמן רינג הוא ממש לא 0-100 והוא אחד הנתונים המרכזיים ביותר בכדי לקבל רושם כללי על היכולות הספורטיביות של כל רכב.

פורסם (נערך)

כן - אתה חי במסלול כנראה. אני בחיים האמיתיים. לצערי המסלולים הקבועים שלי נמדדים בסטיות של דקות רבות.

ולא בגלל שינוי באיכות הנהיגה שלי.

לעומת זאת אני יודע להשוות היטב ממה אני נהנה יותר. ולא, זה לא חצי שניה בזינוק למאה או זמן על מסלול שאין בארץ.

עריכה - 0-100. ברור צודק. אבל יש מכלול תחושות וחיבור ומחיר (לא כספי) שאתה לא מוכן לשלם בשביל כמה שניות. מכונית שתצטיין ברינג עם מתלים מרסקים יכולה להיות סיוט יומיומי. לדוגמא.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

שי,

תהיה רציני.

בדרך לעבודה או לארוחת ערב אצל החותנת אין שום הבדל בביצועים בין (בהקצה גדולה ומכוונת) פיאט 127 לבין למבורגיני קונטאש.

ההבדלים ברכבים ספורטיביים הם בנסיעות הספורטיביות שאתה עושה בנס הרים/בית אורן או בכל כביש אחר ובתקיפת סיבוב זה או אחר מדד זמני ההקפה נותן לך אינדיקציה מעולה ליכולות הרכב.

פורסם
תרגיע. גם לפוקוס אין זמן והיא די ותיקה. אני גם די משוכנע שהיא לא הייתה מככבת שם.

ההתמכרות לזמן רינג היא אובר רייטד. במיוחד כאן.

הפיאסטה ST אני משוכנע שדי איטית שם. אבל היא סופר מוערכת על פאן. שזה בעיני הישג גדול בהרבה מ 10 שניות.

מסכים. כלומר, זמני מסלול הם מדד אובייקטיבי ולגטימי אך לא יחיד.

בגירה, אני לא יודע אם אלפא בחנו אותה שם או לא, אבל לצורך העניין גם פרארי לא רצים לספר לחבר'ה ואתה יכול להיות בטוח שהם זריזים.

פורסם (נערך)
שי,

תהיה רציני.

בדרך לעבודה או לארוחת ערב אצל החותנת אין שום הבדל בביצועים בין פיאט 127 לבין למבורגיני קונטאש.

ההבדלים ברכבים ספורטיביים הם בנסיעות הספורטיביות שאתה עושה בנס הרים/בית אורן או בכל כביש אחר ובתקיפת סיבוב זה או אחר מדד זמני ההקפה נותן לך אינדיקציה מעולה ליכולות הרכב.

אני חושב שאני רציני למדי. אני לא מוכן לשלם על הדרך בעבודה את מחיר הנוחות של מכונית עם 20 אינטש. יש איזה איזון שמתאים לכל אחד.

אם הייתה לי מכונית רק לסוף שבוע - הסיפור היה משתנה.

ואגב, גם בדרך לעבודה יש משמעות בעיני לצליל בעקיפה, לדרך שההילוכים משתלבים ולדברים נוספים שהם הקוסמטיקה הספורטיבית.

יש מכוניות שכיף לחיות איתן ויש שטובות רק למקרים מיוחדים. במקרה השני - הייתי כבר הולך על קונספט אחר. אבל התמהיל הזה הוא חלק ממה שהאטצ' צריך לספק. לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי shayy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...